Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 18 10
Γενική βαθμολογία

8.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)

9.0
Εμφάνιση (σώμα)

9.0
Γενική συμπεριφορά

8.0
Επικοινωνία

6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Μετα απο ευκολη συννενοηση με το γραφειο εκλεισα ραντεβου στο χωρο της κοπελας

Εφτασα στο δωματιο ανοιγει η πορτα και βλεπω ενα πιπινι με ομορφα πρασινα ματακια τα μαλλια πιασμενα κοτσιδα και φοραγε μια ρομπα μου λεει
money και shower και εκει ανοιξε τη ρομπα και φανηκε το μουνακι της και τα βυζακια της και καυλωσα ηθελα να τη γαμησω επιτοπου δεν φοραγε καν εσωρουχα,αλλα κρατηθηκα εδωσα τα λεφτα πηγα εκανα ενα μπανακι και επεστρεψα.

Οταν γυρισα την ειχε βγαλει την ρομπα και με περιμενε γυμνη στο κρεββατι ειχε βαλει και μουσικη στο κινητο . το σωματακι ειναι φιτ με βυζακι στητο ρωγα που καυλωνει κωλαρακι στη θεση του ξαπλωσα στο κρεββατι ειπαμε μερικες λεξεις στα αγγλικα αλλα δε τα μιλαει και πολυ ελαχιστα ξερει και αρχισαμε τα φιλακια και κατεβηκε προς τα κατω μετα απο λιγο ξεκινοντας μια πιπα καλη θα ελεγα
Της ειπα να ανεβει πανω παρολο το τζελ που εβαλε εγω ενιωθα το στενο μουνακι μετα απο εναλλαγη καποιων στασεων τελειωσα στα βυζακια της

Η φρεγια παντως προσπαθει να καταλαβει τι θες , μολις τελειωσε ο 1ος γυρος με ρωταγε αν μου αρεσε
οποτε απ οτι καταλαβα εχει την διαθεση να βελτιωθει , καποια τα οποια μπορει να βελτιωσει ειναι τα αγγλικα και να μαθει να στηνεται καλυτερα
εγω αφου της εδειξα πως θελω στο 2ο γυρο τα πηγε καλυτερα
Οσοι γουσταρετε πιπινια πρεπει να την παρετε εστω μια φορα , αλλα να χετε υποψιν οτι θελει ειδικη μεταχειριση και οχι πολλες αγριαδες για να περασετε καλυτερα,
οσοι θελετε πιπινι για πορνοσταρικα γαμησια και να παιρνει πρωτοβουλιες κοιταξτε αλλου γιατι θα απογοητευτειτε .

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Απριλίου 10, 2023
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
150€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Revlimit
Σπουδαίος
13
Πόντοι:
3.246
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Elganador, Annapurna, HoneyVoskos και 14 άλλα μέλη

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
20 Απριλίου, 2023
Κριμα, η μικρη μπορεί να σαρώσει αλλα έχει έρθει μιλημένη να βάζει κόφτη .
review reaction 1 review reaction 3 HoneyVoskos, hornyasfuck, Θέμης88 και 2 άλλα μέλη
20 Απριλίου, 2023
feragamo θα στρώσει μην ανησυχείς, είναι πουτανάκι

Μεγάλο χαμόγελο
review reaction 1 Καβαλαρης!!!, Revlimit, hornyasfuck
21 Απριλίου, 2023
Πάντως μόνο σε ένα γραφείο απολαμβάνω πήδημα μόνο που το τελευταίο καιρό
δεν φέρνει κοπέλες για πήδημα.
review reaction 1 bigmountain89, Revlimit
21 Απριλίου, 2023
Υπομονη @Honeyvoskos
ας ελπισουμε τωρα που καλοκαιριαζει να χουμε καινουργιες αφιξεις γαμευσιμες , η και καποιες απ τις παλιες που χουν αφησει ιστορια Κουλ
review reaction 1 Καβαλαρης!!!, bigmountain89, HoneyVoskos
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4