Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.4 246 10
Call-Girls
361409
Γενική βαθμολογία
9.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
8.0
Γενική συμπεριφορά
10.0
Επικοινωνία
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
10.0
Ξεκινώντας με τον χαρακτήρα της αννουλας που παίζει μεγάλο ρόλο σε τέτοιες συναντήσεις … Η αννουλα είναι φοβερό άτομο το οποίο θέλει να μιλάει και να του μιλάνε μπεσατα και αυτό τη τιμάει ιδιαίτερα ! Το ραντεβού κλείστηκε εύκολα καθώς όταν έπρεπε απαντούσε στα μηνύματα ! Αφού η αννουλα χτύπησε την πόρτα και της άνοιξα , μπαίνει μέσα με χαμόγελο και γεμάτη κέφι και μου δίνει ένα φιλάκι . Χαλαρή χωρίς άγχος και βιασύνες εν συνεχεία κάνει μπανάκι , πλένει δόντια και τα σκετικα ! Στα του αγώνα τώρα , τελικά δεν λέγανε μαλακιες εδώ οι συναγωνιστές ! Πρωταθλήτρια στο τσιμοουκι απίστευτο ρουφιγμα ! Αφού μου τον σάλιωσε της είπα να μου περάσει καποτα Γιατί δεν ήθελα να τελειώσω τόσο γρήγορα ! Οποτε , ανέβηκε πάνω μου και με καβάλησε ενώ ρούφαγα τις βυζαρες της , μετά εναλλαγή σε ιεραποστολικό όπου τελείωσα ! Ύστερα χαλαρό σοσιαλ , μπανάκι , μπορώ να πω ότι είναι αρκετά ομιλητική και δεν βαριέσαι εύκολα μαζί της . Αφού σιγά σιγά ένιωθα ότι ο δεύτερος γύρος πλησιάζει , το κατάλαβε και άρχισε να μου τον γλύφει παλι , με δικό της τέμπο , άργησε λίγο να μου σηκωθεί αλλά νταξει ήμουν και κουρασμένος ήταν δύσκολο . Αμ δε! Τα κατάφερε και παίχτηκε ένας γύρος ακόμα , αφού έγλυφε για κανένα δεκάλεπτο μετά την έστησα στα τέσσερα και δεν άντεξα και πολύ , έβγαλα καποτα και με ρούφηξε μέχρι να τελειώσω στο στομα της ! Αφού τελείωσα χαλαρώσαμε γι λίγο μετά ντυθηκαμε και χαιρετηθήκαμε . Γενικά τη κοπέλα πρέπει να τη προσέχουμε γιατί άλλο τόσο μας προσέχει ! ( Γαμω το φελεκι μου , ξέρει η αννουλα ?) Καλή συνέχει μάγκες ! Καλά γαμησια !
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Απριλίου 18, 2023
Διάρκεια
1 ώρα
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Σχόλια
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
20 Απριλίου, 2023
Αννα φταίς...μα αυτο ειναι σωστό...για πάρτη σου να φτάνουμε στον πριαπισμό (ξέρει αυτη...)!!!!Γειά σου συνάδελφε συνγαμιστή...πάντα τέτεια και καλύτερα...το χει το μωρό!!!!!!
Intruder80
04 Μαΐου, 2023
το τηλεφωνο της που το βρισκουμε ρε παιδια?
jedis1980
05 Μαΐου, 2023
Φίλε Jedis πρέπει να κανεις λογαριασμό πρώτα και μετά να πατήσεις εκεί που γράφει Γλομπεο-προφίλ έτσι θα τα βρεις όλα !
Felekis21
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3