Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.7 11 10
Γενική βαθμολογία

5.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

5.0
Επικοινωνία

5.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

5.0
Σχέση αξίας/κόστους

5.0
Το 27ετων δεν είναι εύηχο,θά πρέπει να προσθέσουμε μερικά ακόμη,στον χώρο μου.
Εμφανισιακά αποδεκτή ωραία μάτια και μαλλιά και πεντακάθαρη.
Δεν πίνει δεν καπνίζει ,κάνει μόνο icos με μηδέν νικοτίνη.
Της βγάζω τα παπούτσια πρόχειρα σκύβει και τα τοποθετεί το ένα δίπλα στο άλλο στην άκρη μετά της βγάζω το φόρεμα πρόχειρα το
παίρνει το διπλώνει και το βάζει στην άκρη μου θύμισε κάτι από ντετέκτιβ Μόνκ, έτσι και έφτιαχνε το βάζο δίπλα στο τραπέζι έφευγα από το σπίτι.
Φιλιά μόνο με τα χείλη χωρίς πάθος με την Αννούλα στο γυμνάσιο ήταν καλύτερα.
Πουτανιά μηδέν ,στοματικό για κλάματα την λυπήθηκα το σταμάτησα κάποιες στάσεις μόνο τελείωμα στο σώμα.
Η πίσω τρύπα μάλλον δουλεμένη μου φάνηκε αν αυτό ισχύει τότε είναι+ ότι δεν γουστάρει με τίποτα την δουλειά αυτή.
Πήρα και φιλοφρόνηση αλλά όχι για εμένα αλλά για την διακόσμηση του χώρου.
Αν την ξαναδώ?Εδώ πήραν όχι άλλες που έφαγα τρία μηνιάτικα (μικτά)διευθυντή σε υποκατάστημα τραπέζης.
Φεύγω 3ημερο να ξεκουραστώ γιατί το τελευταίο πήδημα με εξουθένωσε.
Καπέλο

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
150€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
HoneyVoskos
Γλομπεάρχης
175
Πόντοι:
32.548
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 xan4625, company of heroes tho, Constantinos27 και 26 άλλα μέλη

Σχόλια

6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
15 Απριλίου, 2023
"μου θύμισε κάτι από ντετέκτιβ Μόνκ"
Χαχαχα!
review reaction 3 hornyasfuck
15 Απριλίου, 2023
@ HoneyVoskos : Και τελικά έρχεται εκείνη η στιγμή (...κριτική...) και τα πράγματα μπαίνουν στην θέση τους...Καπέλο

review reaction 1 hornyasfuck, andronikos3
15 Απριλίου, 2023
έλα σκληρέ βοσκέ κι αυτό το υπέροχο στήθος; Για 30αρα με παιδί είναι απίστευτα όμορφο φυσικότατο που ανταποκρίνεται στο αισθησιακό γλύψιμο. Η κυρία θέλει ζέσταμα τρυφερό και αισθησιακό. Στην αρχή δείχνει ξενέρωτη παγοκολώνα κι εμένα μου πέρασε από το μυαλό να την διώξω ... συγκρατήθηκα ευτυχώς λόγω στήθους Χαμόγελο μετά στο κρεβάτι άλλαξε σταδιακά κι είχαμε μαζί έναν υπέροχο οργασμό ... μου λέει μάλιστα τελείωσα πρώτη αν δεν το κατάλαβες ... εσύ συνήθως κάνεις 3ωρα μήπως φταίει αυτό Χμμμ;

κάποιες συνοδοί μάλλον οι περισσότερες είναι καταλληλότερες για συνευρέσεις τύπου GFE. Παρόμοια αρνητικά σχόλια έχουν πάρει πρόσφατα η Anesteisha και η Monika. Η Anesteisha είναι πολύ ευαίσθητη στις θηλές και στις γρήγορες διεισδύσεις και οι δυο θα χαλαστούν αν νιώσουν ότι τις γαμάς άγρια ή τις "βιάζεις". Με αυτές θα περάσει καλά κάποιος άνδρας που μπορεί να απολαύσει αυτό που λέμε ερωτική εμπειρία (αισθησιασμός, αργός ρυθμός, κλπ).

Ενώ ας πούμε η Diva αν δεν τις επιβληθείς PSE στυλ δεν θα αφεθεί να το φθαριστηθεί ;) Θυμάμαι μια κυρία που όταν την γαμούσα στον κώλο αργά και ηδονικά μου χε πει "κώλος είναι δεν κάνουμε διαλογισμό " Χαχαχα!

καλή Ανάσταση
review reaction 1 hornyasfuck, bigmountain89
15 Απριλίου, 2023
Σκληρός έγινες αλλά σεβαστό αν είχες αυτή την εμπειρία. Αλλά στοματικό για κλάμματα;

Πάντως συμφωνώ πολύ προκλητική πίσω τρύπα.

Δεν έγραψα ηλικία στην κριτική μου, λάθος μου! +5 είναι

Αγγελούδι
review reaction 1 hornyasfuck
15 Απριλίου, 2023
«με την Αννούλα στο γυμνάσιο ήταν καλύτερα».
Τηλεφωνακι της Αννούλας έχουμε;
Με πμ αν γίνεται, παρακαλω.
review reaction 3 review reaction 1 hornyasfuck, andronikos3
16 Απριλίου, 2023
Μια κριτικηβμε την ωμη αληθεια....η Αννουλα που ειναι πχια;;;
review reaction 1 old boy, hornyasfuck
6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6