Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.7 58 10
Call-Girls 146048
Γενική βαθμολογία
 
8.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
βραδυ Μ.Δευτερας προς Μ.Τριτη εχω λιγο καιρο να συναντησω ενα κοριτσι κ αποφασιζω στις 12μιση να στειλω μηνυμα στο αγαπημενο γραφειο κ να ρωτησω ποια κοριτσια ειναι διαθεσιμα συμφωνα με τα γουστα μου,το γραφειο μου απανταει με τρεις επιλογες ντιβα,κριστινα,εμιλυ.
κανα διωρο πριν στειλω μηνυμα εχω κανει την προετοιμασια μου κ εχω ξεκοκκαλισει τις κριτικες των κοριτσιων που μου αρεσαν τα χαρακτηριστικα τους κ εχω βαλει στην μπαντα αυτες που αν τις πετυχω θα τις παρω χωρις δευτερη σκεψη κ τις αλλες απλα τις εχω σβησει,η κριστινα κ η εμιλυ ειναι στην πρωτη μπαντα ,τη ντιβα την εχω απορριψει εξαρχης γιατι το ζωον εχω μπερδευτει κ εκει που γραφει ντιβα εγω διαβαζω ντιντα κ την ντιντα δεν τη θελω παροτι ολοι την αποθεωνουνε, γιατι εχει πλαστικα βυζια κ οταν ρωταω για διαθεσιμοτητα κοριτσιων παντα τονιζω οτι θελω να εχουν φυσικο στηθος.
με το που σκανε τα ονοματα κ βλεπω κ αυτο της ντιβας,λεω τωρα αυτηνης γιατι μου το στειλανε αφου ξερουν οτι ειμαι κατα του πλαστικου?μπαινω στην καρτελλα της κ συνειδητοποιω το λαθος μου κ παθαινω μουνοπλακα,διαβαζω κ τις κριτικες της κ μενω παγωτο,λεω τι γινεται εδω να πουμε ρε μαγκες?
στελνω μηνυμα στο γραφειο να παρω τη βοηθεια του τηλεφωνου κ να τους ρωτησω τι μου προτεινουνε αφου ξερουνε τι αγαπουλης που ειμαι ο μαλακας κ μου λενε τη ντιβα την εχετε ξαναπαρει?τους λεω οχι κ μου λενε οτι ειναι πολυ κοντα σε αυτο που θελω,βλεπω κ τις κριτικες της κ χωρις να το πολυσκεφτω τους δινω το οκ να μου τη στειλουνε στο αγαπημενο μου πορνοξενοδοχειο στις 2 κ τεταρτο.
φτανω στο ξενοδοχειο & ολοι οι οιωνοι ειναι με το μερος μου αφου δουλευει ο αγαπημενος μου ρεσεψιονιστ κ ειναι διαθεσιμο κ το αγαπημενο μου δωματιο με king size bed απαραιτητο μιας κ περιμενω κ διμετρη γκομενα ,ανεβαινω κανω ντουζακι,παρφουμαριζομαι κ περιμενω το κοριτσι.
στην ωρα της ακριβως χτυπαει η πορτα τοκ τοκ ανοιγω κ παθαινω πλακα με το θεαμα αφου η ντιβα ειναι πανυψηλη-φοραγε κ κατι μποτακια με τακουνι κ λεω νταξει εδω ειμαστε,της λεω ουαου εισαι πολυ ψηλη,ναι μου λεει με ενα υφος σαν να μην ηταν απαραιτητα προσον το υψος για εκεινη.
μπαινει μεσα φοραγε ενα στενο ολοσωμο φορεμα με μακρυ μαλλι κ ηταν πραγματικα απο τις γκομενες που αμα περπατουν στο δρομο θα γινουν πολλα τρακαρισματα για παρτη τους.
αρχιζει να γδυνεται κ συνειδητοποιω οτι εχω μπροστα μου μια γυναικαρα απο αυτες που με φοβιζουν λιγο οταν τις βλεπω live,στις οποιες δηλαδη δεν θα τολμησω ουτε γεια να πω αμα τις δω μπροστα μου κ η οποια ειναι λιγο πανω απο τα κυβικα μου κ αρχιζω να σκεφτομαι πως θα την κουμανταρω στο κρεβατι.την ωρα που γδυνεται μου πεταει κ κατι ρωσικα,μαλλον ηθελε να δει αν ειμαι κανενας απο τους ρωσομαθεις του σαιτ κ μπορεσει να συνεννοηθει ευκολοτερα,αλλα εγω την κοιταζα σαν χανος οποτε καταλαβε οτι δεν θα παιξει πολυ κουβεντα μαζι μου.
φοραγε κ ομορφα εσωρουχα που ταιριαζανε πολυ με τον σωματοτυπο της,μολις τα εβγαλε κ αυτα καβλωσα αρκετα με τα βυζια της γιατι ηταν φυσικοτατα κ ειχα αναγκη εκεινο το βραδυ να κανω παιχνιδι με φυσικες βυζαρες!
πηγε για ντουζακι οπου επλυνε καλα καλα το μουνακι της κ ηρθε κοντα μου κ αμεσως ξεκινησε πιπουλα οπου την αφησα να κανει τη δουλεια της για κανα πενταλεπτο,μετα της ζητησα να ερθει κοντα μου για αγκαλιτσες κ για να κανω παιχνιδι με τις βυζαρες της τις οποιες εγλειψα αρκουντως κ εχωσα τη μαπα μου αναμεσα τους για να βρεθω λιγο στο παραδεισο.
παιξανε κ χαδακια κ γλωσσοφιλα αρκετα κ στη συνεχεια οταν ξαναπηρε το δρομο για πιπουλα της ειπα να γυρισουμε σε 69 για να εχω κ εγω θεα την κωλαρα της κ πραγματικα στηθηκε πολυ καλα κ της εγλειψα τη μουναρα της με θεα την υπεροχη μεγαλη κωλαρα της κ μειναμε εκει για αρκετη ωρα.
μετα την ξαπλωσα ανασκελα κ εκανα αρκετη ωρα παιχνιδι με τη μουναρα της την οποια την ρουφηξα για οση ωρα ηθελα μεχρι να χορτασω,αφου χορτασα μουνι της τον εδωσα πιπουλα να μου τον κανει ατσαλι κ αφου μου φορεσε σκουφακι την εστησα στα τεσσερα για να την γαμησω εχοντας θεα την κωλαρα της κ στη συνεχεια την εβαλα ιεραποστολικο οπου εκει τη γαμησα παραπανω ωρα γιατι ημουνα τερμα κουρασμενος κ δυσκολευτηκα αρκετα να τελειωσω,αλλα στο τελος τα καταφερα κ εγειρα πανω της αποκαμωμενος.
στη συνεχεια εκανε ντουζακι ντυθηκε κ την αποχαιρετησα με ευχες για καλη τυχη κ καλο πασχα-τι σοι ορθοδοξοι ειμαστε?Χαχαχα!Χαχαχα!
συμπερασματικα η ντιβα ειναι μια γυναικαρα 2 μετρα αρκετα περπατημενη η οποια ξερει πολυ καλα τη δουλεια της κ της το αναγνωριζω,παροτι εγω ειμαι περισσοτερο λατρης του αματερ στυλ,η οποια διαβαζει τον πελατη κ κανει αυτες τις ενεργειες ωστε να περασει οσο το δυνατον καλυτερα εκεινος,δηλαδη του κανει αυτα που θελει κ του δινει το χωρο που χρειαζεται για να κανει εκεινος σε αυτην, αυτα που θελει να κανει εκεινος ωστε να φυγει απο το ραντεβου οσο πιο πληρης γινεται.
αυτα μαγκες ελπιζω να μην σας κουρασα παλι,να ειμαστε ολοι καλα κ να περασουμε ενα πολυ ομορφο Πασχα!
φιλια!!!!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Απριλίου 10, 2023
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
TOMCRUISE
Ανώτατος
Εγγραφή:
26 Αυγ 2020
Μηνύματα:
Κριτικές:
40
Likes:
21.337
Πόντοι:
12.896
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Elganador, rocco65, Johnny Red2 και 36 άλλα μέλη

Σχόλια

13 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
1 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
14 Απριλίου, 2023
Ἀκόμη καί τὸ Πάσχα γαμᾶτε τὶς ὧρες τοῦ βρυκόλακα κύριέ μου
review reaction 1 TOMCRUISE
14 Απριλίου, 2023
γυναικάρα ΑΧΟΡΤΑΓΗ για σεξ αυτή είναι και η δική μου ανάμνηση ... ανάμεσα τα 5 κορυφαία αναλ ever, όμως δεν ξέρω αν έχει αλλάξει από τότε το 2021 αλλά ο χαρακτήρας της ήταν αρενωπός, χρειάστηκε να της επιβάλω την δική μου επιθυμία σχεδόν με τη βια στο πως θα κάνουμε σεξ ... οπότε το "διαβάζει τον πελάτη" δεν ίσχυε σε μένα καθόλου και επιπλέον το πρόσωπο είναι κάπως αρρενωπό/ σκληρό όπως στις φωτογραφίες, το στήθος εντελώς πεσμένο με ραγάδες από τα 2 παιδιά αλλά το υπόλοιπο σώμα ήταν αρκετά καλό και σφιχτό. Οπότε δεν είναι για ΚΑΘΟΛΟΥ για GFE αλλά μονάχα PSE

το γραψα μην την πατήσει κανας αγαπούλης και μείνει με το πουλάκι στο χέρι ... η κυρία προορίζεται μόνο για ΣΚΛΗΡΟ γαμίσι παραμελώντας τις προαναφερθείσες ατέλειες Ματάκι
review reaction 1 hornyasfuck, srek7, TOMCRUISE και 1 ακόμα μέλος
14 Απριλίου, 2023
Μην την απορρίψεις την Dida. Για να την αποθεώνουν όλοι, κάτι θα κάνει σωστά. Σοβαρή γυναίκα, η φήμη της προηγείται, αν ήταν πιο όμορφη με φυσικά στήθη, δε θα ήταν καν εδώ. Θα έρθει πάλι.
review reaction 3 review reaction 1 hornyasfuck, TOMCRUISE
14 Απριλίου, 2023
Tom θες να ξαναδιαβασεις την κριτικη σου γιατι γραφεις οτι να ναι;;; Νταρντανοιδες ,ψηλη γυναικα με γλωσσαρα και αγριες διαθεσεις που τις δειχνει απο την αρχη για να μην την διωξεις λογω πεσμενου στηθους και φατσας.Το gfe ψαχνον αγορευε
review reaction 1 hornyasfuck, srek7, bigmountain89 και 1 ακόμα μέλος
14 Απριλίου, 2023
καλα βυζαρες δεν λες οτι εχει γιατι δεν ειναι μεγαλα, 2,5αρια περιπου ,αλλα ειναι και πεσμενα..μηπως εκανε καμμια ανορθωση?αν τα φτιαχνε λιγο μαζι με τα δοντια της,θα μιλαγαμε για τοπ μουνι..
review reaction 1 hornyasfuck, TOMCRUISE
15 Απριλίου, 2023
Α και να συμπληρώσω στο σχόλιο του προηγούμενου.

Αγοροκόριτσο που αν σε πιάσει αγαπούλη, θα βαριέται. Αν σε πιάσει για καθαρά PSE καταστάσεις, θα γίνει υποτακτική. Συμφωνώ μαζί του. Α και βάζει μόνο μια σταγόνα τζελ στο κώλο της και καλή απόλαυση στα 4 με εκείνη διπλωμένη να φωνάζει ακαταλαβίστικα. Ακόμα καλύτερα να της δέσεις τα χέρια.

Έτσι!
review reaction 1 hornyasfuck, TOMCRUISE
15 Απριλίου, 2023
callahan κοιτα δεδομενου οτι συνηθως γαμαω ξερακιανες πιτσιρικες καταλαβαινει οτι τα βυζια της ντιβας μου φαινονται βυζαρες,συμφωνοι ειναι λιγο πεσμενα κ δεν το ανεφερα,αλλα περασα πολυ καλα κ μαλλον δεν μου βγηκε να γραψω κατι αρνητικο,δεν το κανα παντως με σκοπο να παραπλανησω κανεναν,εξαλλου το εχουνε γραψει οι περισσοτεροι παικτες πριν απο μενα,οποτε δεν μπορει να μεινει κρυφο.
παντως δεν μου φανηκε αντιαισθητικη η πτωση τους,εξαλλου εχουν πολυ ωραια αισθηση,δεν ειναι σακκουλιασμενα οπως ειναι καποιων αλλων.
review reaction 1 hornyasfuck, callahan
15 Απριλίου, 2023
andronike σε εχω σε πολυ μεγαλη εκτιμηση κ σε διαβαζω ανελλιπως,μου φαινεται καπως βαρυς ο χαρακτηρισμος σου οτι γραφω οτι ναναι κ δε νομιζω οτι ταιριαζει στην κριτικη μου διοτι διαβαζοντας τις κριτικες των αλλων παικτων δεν ειδα κ τοσο τεραστια αποκλιση σε σχεση με τη δικη μου εμπειρια.
δηλαδη σε ποια σημεια ακριβως πιστευεις οτι γραφω πραγματα που δεν ισχυουνε,εξαλλου κ στη δικη σου κριτικη μου φανηκε οτι περασες σχετικα καλα,αλλα οχι τοσο οσο θα ηθελες,δεν περασες κ χαλια δηλαδη,μεσο ορο ειχες βαλει 6.
για τα πεσμενα βυζια εχεις δικιο κ απαντησα εκτενως στον αλλο συμπαικτη που το εθιξε.
αλλα εσυ αμφισβητεις κ το mood στο οποιο κυλησε το ραντεβου λες κ ησουνα παρων την ωρα που την εγλειφα.
εκτος κ αν δεν εχω καταλαβει τι σημαιβει girlfriend style,διοτι εγω οταν εχω μια γκομενα κ στο μισο ραντεβου της κανω γλειφομουνι θεωρω οτι το ραντεβου κινηθηκε σε girlfriend style.
κ θεωρω οτι δεν ειμαι απο αυτους που γραφουνε οτι ναναι,αν εχετε καπου διαφωνια,ευχαριστωα να το συζητησουμε.
εγω οταν ζηταω κοπελα απο τα γραφεια τους λεω οτι γουσταρω γλωσσοφιλα κ γλειφομουνι,οποτε φανταζομαι οτι κ αυτοι με τη σειρα τους το λενε στο κοριτσι που θα ερθει ωστε νσ εχει κ εκεινη την αναλογη συμπεριφορα κ διαθεΣη απεναντι μου.
review reaction 1 hornyasfuck, andronikos3
15 Απριλίου, 2023
Η Diva αν και έχει ατέλειες,λογω προσωπικοτητας αλλα και υψους είναι κατα την άποψή μου πολυ εντυπωσιακή γυναικα. Όμως ισως το καλύτερο χαρακτηριστικο της , και ο λόγος που έχει δημιουργήσει ενα μεγαλο κοινό είναι το γεγονός οτι καταφέρνει να δημιουργεί μια οικειότητα με τον πελάτη, ωστε να της ζητήσει οτι ακριβώς θέλει. Εκεινη με τη σειρα της το κάνει με μια φυσικότητα σαν να κάνει sex ιεραποστολικα.
review reaction 1 hornyasfuck, TOMCRUISE
15 Απριλίου, 2023
Tom χαριτολογοντας εγραψα απλα εχει αυτες τις παρεξηγησεις ο γραπτος λογος γιατι δεν βλεπεις εκφρασεις.Εγω χλιαρα περασα αλλα σου εχω οποτε θες το μαγαζι για τα μπιφτεκια σε pm. Χαμόγελο
review reaction 1 TOMCRUISE, hornyasfuck
13 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
1 2