Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.7 11 10
Γενική βαθμολογία
 
8.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
9.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Με το που βλέπω Alexa στα προσεχώς κλείνω άμεσα συνάντηση. Έρχονται όμως τα πάνω κάτω και χρειάστηκε αυτή τη φορά εγώ να ακυρώσω, κάτι που κάνω πολύ σπάνια. Η δεύτερη απόπειρα ήταν επιτυχής και δεν το μετάνιωσα καθόλου!

Μόλις με είδε με θυμήθηκε και έπεσαν τα πρώτα κομπλιμέντα, είναι ωραίο να τα ακούς ακόμα και εάν ξέρεις ότι είναι ψεύτικα.

Περιποιημένη, sexy εμφάνιση, με μαύρο μίνι φόρεμα και δωδεκάποντες γόβες, κλασάτη, χωρίς τίποτα φτηνό επάνω της. Είχα ξεχάσει πόσο όμορφη είναι, κατάξανθα μεταξένια μαλλιά με καταπληκτικά πράσινα μάτια, σωματάκι αδύνατο petit, με κοιλίτσα πλάκα και πλούσιο φυσικό βυζάκι. Επιδερμίδα βελούδινη καθαρή από tattoo. Μετά το φρεσκάρισμα επιστρέφει τυλιγμένη με την πετσέτα και άρχισαν τα πρώτα χαδάκια εκατέρωθεν. Μόνο αρνητικό ότι αποφεύγει διακριτικά τα φιλιά στο στόμα και τα περιορισμένα Αγγλικά της.

Απόλαυσα τον πρώτο γύρο με χαλαρό, αισθησιακό sexaki, πολύ καλή η συμμετοχή από την πλευρά της με χαδάκια, φωνούλες και ωραία στησίματα. Πολύ ζεστή, δοτική και στο social. Η έκπληξη όμως ήταν στη συνέχεια, με το που κάνω κίνηση για δεύτερο γύρω πιάνει δουλειά και αφού χαϊδεύοντας, με έγλυψε από το ένα κεφάλι μέχρι το άλλο, μεταμορφώθηκε σε sex machine. Ήταν κάτι που δεν περίμενα μια τόσο έντονη εμπειρία με μια τόσο όμορφη γυναίκα.

Η Alexa έχει όλο το πακέτο, εμφάνιση, συμπεριφορά, υπηρεσίες. Θέλει λίγο χρόνο για να ζεσταθεί και να αισθανθεί άνετα μετά αφήνεται, ξεδιπλώνει το ταλέντο της και προσφέρει αξέχαστες στιγμές. Φερθείτε της καλά γιατί το αξίζει και πιστεύω θα σας ανταμείψει.

Είναι από τις συναντήσεις που πραγματικά σε κάνουν να παραμένεις στο χώρο!

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Γλομπεάρχης
Εγγραφή:
11 Σεπ 2018
Μηνύματα:
Κριτικές:
162
Likes:
11.549
Πόντοι:
30.738
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 THV, kwstasxat, maradona7 και 14 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού