Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 18 10
Γενική βαθμολογία

7.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Η αληθινή μου βαθμολογία:
Εμφάνιση (πρόσωπο): 10
Εμφάνιση (σώμα): 10
Γενική συμπεριφορά: 10
Επικοινωνία: πρακτικά 4 , δεν ξέρει πολλά Αγγλικά, αλλά όπως έχω περιγράψει πιο κάτω, η επικοινωνία μας ήταν 10.
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή: 9
Σχέση αξίας/κόστους: 10 για σκληροπυρηνικούς πιπινολάτρες, όπως εγώ.

Συνάντηση με Freya στο γνωστό ξενοδοχείο στο Νέο Κόσμο.
Χτυπάω τη πόρτα και με υποδέχεται ένα πολύ όμορφο, νεανικό, teen πιπινάκι από Ουκρανία, με ένα ελαφρύ, σκούρο νυχτικό.
Είναι απλά πανέμορφη, οι φωτογραφίες όχι μόνο φαίνοται λες και είναι άλλο άτομο, την μεγαλώνουν ηλικιακά κατά πάρα πολύ! Είναι απλά καυλίτσα η κοπέλα, και ήταν και φουλ άβαφτη!
Γλωσσόφιλα σχεδόν με τη μία όπου κράτησαν μέχρι να φύγω, φαινόταν ότι με γούσταρε αρκετά οπότε έδωσε ρεσιτάλ με τα φιλιά της. Παρόλο που θεωρώ τον εαυτό μου υπερβολικό με το πως δίνω γλωσσόφιλα (μου αρέσει να βάζω τη γλώσσα μου μέσα στο στόμα της κοπέλας για παράδειγμα), τα γλωσσόφιλα της Freya με έκαναν και σάστησα λίγο! Χρησιμοποιούσε φουλ γλώσσα! Λογώ μερικών προηγούμενων κριτικών που γράφουν ότι η κοπέλα γενικα δεν δίνει γλωσσόφιλα, να επισημάνω ότι ήμουν πεντακάθαρος με καθαρή αναπνοή, και έπαιξα αρκετά καλά το σόσιαλ παιχνίδι. Ισως είναι και το γεγονός που είμαι κοντά στην ηλικία της.
Μπαίνω στο μπάνιο να πλυθώ λίγο (όπου και ίδια μου είπε να πλύνω τα χέρια μου) και με το που βγαίνω είχε ήδη βγάλει το νυχτικό και με περίμενε ολόγυμνη πάνω στο κρεββάτι. Σοκ, υπέροχο σώμα, σφιχτό, μικροκαμωμένο και γλυκό. Τρυφερό και (για μένα) αψεγάδιαστο. Μικροκαμωμένος τρυφερός κώλος, τέλεια, μικρά, περιποιημένα πατουσάκια και ωραίο μικρό νεανικό βυζάκι.
Της έπαιξα λίγο σόσιαλ με πολλά γέλια και αστειάκια και γούσταρε αρκετά η κοπέλα, ήθελε να τη γαμήσω. Γδύθηκα μπροστά της όπως καθόταν πάνω στο κρεββάτι και άρχησε αμέσως τα γλωσσόφιλα και τα γλυψίματα πάνω στο κορμί μου. Προφανώς την έγλυψα και εγώ, δεν είπε πουθενά όχι, μέχρι και το τέλειο, ξυρισμένο και μοσχομύριστο κωλοτρυπιδάκι της δε γλύτωσε από τη γλώσσα μου. Παρόλο που, όπως είπε δεν της αρέσουν να τη γλύφουν στις πατούσες, τις πέρασα με τη γλώσσα μου και ρούφηξα και τα δαχτυλάκια της και τα πέλματα της χωρίς να με εμποδίσει. Κάναμε 69, όπου στην αρχή έκατσε έτσι ώστε να μην μπορώ να φτάσω την κωλοτρυπίδα της, αλλά όπως έχω ήδη αναφέρει, την έβαλα πιο μετά στα 4 και έπεσε πολύ γλύψιμο ύστερα. Η πίπα της καλή, πολύ υγρή και μαλακή, αρκετά μαλακή αλλά όχι σε σημείο αερόπιπας.
1ος γύρος ιεραποστολικά, κρατώντας το κεφάλι της καθώς την κάρφωνα με τα πόδια της στη μέση μου, οπού οι φωνούλες της ήταν αρκετά πιστικές αλλά και αρκετά καυλοτικές. Πριν τελειώσω την ρώτησα αν τα παίρνει στο στόμα, όπου μου είπε με +50 ευρώ. Εδώ υπάρχει φάουλ, διότι στην ιστοσελίδα το cim είμαι +30, όπου της το είπα με ωραίο τρόπο και συμφώνησε. Εκατσα στα γόνατα με αυτή κάπως καμπουριασμένη από πάνω (μάλλον ώστε να την βοηθήσει η βαρύτητα να μην τα καταπιεί;) όπου μετά από λίγο παίξιμο τα πήρε όλα στο στόμα της. Ντάξει δεν ήταν κάτι το ιδιαίτερο, ήταν κυρίως ακίνητη μέχρι να τελειώσω πλήρως, αλλά εκείνη τη στιγμή ήθελα πολύ αυτό το πανέμορφο κοριτσάκι να γευτεί τα χύσια μου...
Μπαίνουμε μπανάκι και οι 2 με αρκετά γέλια και αστειάκια, οπου υπήρχαν και εκεί αρκετά γλωσσόφιλα.
Στο 2ο γύρο, παρόλο που υπήρχαν αρκετά γλυψίματα σε πατουσάκια και κωλαράκι και προσπάθεια από μεριά της με πίπα και cowgirl, δυσκολευόμουν να κρατήσω στύση. Η λύση ήρθε, πώς αλλιώς; με τα γλωσσόφιλά της. Τη ξαπλώσω πάλι ανάσκελα και άρχησαμε να φιλιόμαστε παθιασμένα, οπού εκεί δεν άργησε να μου σηκωθεί (είχα ήδη βάλει το προφυλακτικό) και όπως τριβόμουν πάνω της, γλύστρησα πάλι μέσα της. Αυτή τη φορά, έφερα τα λεπτά υπέροχα πόδια της πιο ψηλά, κρατώντας τα με τα χέρια μου, όπου εκεί μου είπε να κατεβάσω ρυθμό γιατι την πόναγα. Πάλι με λίγο έξυπνο σόσιαλ την έκανα να χαλαρώσει, οπου αντί να χαμηλώσω, ανέβασα ρυθμούς, μέχρι που ήρθε το τέλος μέσα στο σφιχτό, υπέροχο μουνάκι της.
Γρήγορο μπανάκι, λίγο παραπάνω σόσιαλ και αποχαιρετισμός με γελάκια και φιλί. Αντίο, Freya! Αξιζες το δωράκι σου!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Απριλίου 10, 2023
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
180€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή