Λεπτομέρειες αξιολόγησης

5.5 9 10
Γενική βαθμολογία
 
3.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
5.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
2.0
Επικοινωνία
 
3.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
2.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
3.0
Όσο οι τιμές ανεβαίνουν εγώ θα γίνομαι όλο και πιο αυστηρός στις κριτικές μου.

Με το γραφείο όλα μια χαρά και όπως πάντα εξυπηρετικότατοι.
Πάμε λοιπόν να πούμε δυο λόγια για την μικρή, που είναι όντως μικρή σε ηλικία, θα έλεγα 20 με 22. Μέτρια εμφάνιση στο πρόσωπο, εγώ ούτε που θα γυρνούσα να την δω έξω. Σώμα καλό στην κατηγορία πετιτ, κοντούλα 1,62 , αδύνατη αρκετά, μετράς τα πλευρά της εύκολα, αρκετά λεπτή μέση και κωλος με ανοιχτή λεκάνη σε σχέση με την μέση της, όμορφο κωλαρακι. Στήθος καλό σχήμα, μικρό μέγεθος, ότι φαίνεται στις φωτο (δεν είναι 2αρι όπως γράφει), δεν γεμίζει καν την χούφτα. Μουνακι όμορφο και αρκετά στενό. Στιλ απλό ως και απεριποίητο. Εμφανισιακά είναι οριακά αποδεκτή για τα γούστα μου δεδομένου του 170. Τα βιντεο ειναι παραπλανητικά αφου την δειχνουν πιο ομορφη απο την πραγματικοτητα.

Πάμε στη συμπεριφορά τώρα. Τα λεφτά μπροστά και άγαρμπα, αλλά είπα οκ. Η κοπέλα είναι αγενής, χωρίς καμία προσπάθεια προσέγγισης του πελάτη. Όλο αυτό ξεκινά από την αμηχανία και την ψυχρότητα που την διακατέχουν. Δεν έχει ίχνος κοινωνικότητας και ερωτισμού, είναι απλησίαστη και απροσέγγιστη. Νομίζει ότι μας κοροϊδεύει αλλά πήρε τα αρχιδια μου αφού εξάντλησε την υπομονή μου και την έστειλα χωρίς να τις δώσω φράγκο (δεν μπήκα μέσα της). Αυτό που με εξόργισε ήταν ότι εκμεταλλευότανε την ευγένεια και διακριτικότητά μου και πέρασαν 15-20 λεπτά (10 λεπτά στο ντουζ που δεν ήθελε κιόλας να μπει γιατί είχε δήθεν κάνει πριν και όταν μπήκε άνοιξε το νερό και το άφησε να τρέχει). Έβλεπα μια κουτοπονηριά πίσω από την συμπεριφορά της, με πλάνο που έλεγε, δεν θα κάνω τίποτα, θα είμαι ψυχρή και σιγά μην καταφέρεις να σου σηκωθεί και να με γαμησεις και αν σου σηκωθεί θα σου πέσει σε 5 λεπτά από την ξινίλα και θα σου πάρω και τα 170. Η κοπελίτσα δεν είναι έτοιμη για αυτή την δουλειά ή ίσως είναι και αυτό είναι το σύστημά της, μην δοκιμάσετε γιατί θα χάσετε τα λεφτά σας ή/και την υπομονή σας. Δεν θα έγραφα κριτική αλλά βλέπω ότι παραμένει Ελλάδα και σίγουρα τρώνε σκατά πολλοί που την δοκιμάζουν.

Έχω διαθέσει αρκετό χρήμα στο σπορ αυτό τα τελευταία 25 χρόνια, και την τελευταία 5ετια έχω φτάσει στο σημείο να πω πως θα κόψω. Αλλά επειδή είμαι αρρωστάκι, δεν κόβω. Αλλά ξεκάθαρα τα τελευταία χρόνια έχω διώξει περισσότερες από όσες έχω κρατήσει. Η αξία των 170 ευρώ όταν φεύγει η κοπέλα από το δωμάτιο και έχεις περάσει καλά είναι μηδενική, αλλά η αξία των 170 ευρώ που σου μένουν στην τσέπη την ώρα που κλείνεις την πόρτα και την στέλνεις πακέτο πίσω στο γραφείο είναι ανεκτίμητη! Είμαστε αρρωστάκια όχι μαλάκες!

Μην πιάνεστε κορόιδα! Στέλνετε πίσω όλες τις ανθυπομέτριες εμφανισιακά κοπέλες, αυτές που βάζουν πειραγμένες φωτογραφίες ή αυτές που έχουν υφάκι! Μην σκέφτεστε με το κάτω κεφάλι! Εκεί βασίζονται και μας στέλνουν όλα τα μπαζάκια πιστεύοντας ότι είμαστε μαλάκες και θα τα δώσουμε τα 170 πάνω στην καυλα μας.

Κρατήστε τα 170 στην τσέπης σας!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαρτίου 14, 2023
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
170€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
ΔΕΝ τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Θα την ξανασυναντούσες;
Με τίποτα!
matrix21
Ανώτερος
Εγγραφή:
13 Φεβ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
27
Likes:
1.931
Πόντοι:
5.235
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Elganador, Annapurna, Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ και 38 άλλα μέλη

Σχόλια

7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
12 Απριλίου, 2023
Σωστός φίλτατε! Μακάρι να μπορούσαμε όλοι να διώχναμε με τέτοια ευκολία - και εγώ έχω διώξει σπάνια όμως και όταν δεν τον είχα κάνει τα είχα κλάψει τα φράγκα.
review reaction 1 Yatoputso, kolobaras76, hornyasfuck
12 Απριλίου, 2023
Ακόμη ένα κουτοπονηρο ουκρανπορνιδιο. Έτσι τις δασκαλευουν και γιαυτό τα κάνουν αυτά. Το γραφείο φέρει ευθύνη 100%
review reaction 1 bigmountain89, Yatoputso, kolobaras76 και 1 ακόμα μέλος
12 Απριλίου, 2023
Πολύ σωστός...Εγώ γι αυτό απέχω τον τελευταίο καιρό γιατί βλέπω ότι πέφτει πολύ δούλεμα...
review reaction 1 hornyasfuck
12 Απριλίου, 2023
εγω παντως οταν τις διωχνω ζηταω και χρηματα για το χρονο που εχασα.......ειναι γνωστο οτι τα γραφεια δεν σεβονται κανεναν απο εμας .....στελνουν οποια βλαχα απο τα χωρια της πρωην σοβιετικης ενωσης να το παιξει ντιβα σε μας.....καλο ειναι να το κανουν ολοι οσοι βλεπουν τετοια σημαδια συμπεριφορας μεχρι να μαθουν επιτελους τι σημαινει call girl.......αυτες σπαταλουν χρονο που εχουν αρκετο ενω εμεις χρημα,που δεν νομιζω να μας τρεχει απο τα μπατζακια....
review reaction 1 andronikos3, Larson, hornyasfuck
13 Απριλίου, 2023
Μπράβο συναγωνιστή που έκανες το αυτονόητο....
review reaction 1 Larson, hornyasfuck
13 Απριλίου, 2023
Φίλε Matrix21, αυτό που σου έτυχε με τη μικρή είναι όντως δυσάρεστο. Από τα λεγόμενά σου αλλά και από την εγγραφή σου στο bou, κατάλαβα ότι δεν είσαι μικρός. Είσαι αυτό που λέμε, "παλιά καραβάνα". Επειδή ηλικιακά μπορεί να είμαστε και κοντά, θα σου πω προσωπικά ότι εδώ και κάποια χρόνια αποφεύγω να "συναλλάσομαι" με πιτσιρίκες. Όχι για κάποιον ιδιαίτερο λόγο, αλλά γι' αυτά ακριβώς που αναφέρεις στη κριτική σου. Άβγαλτες, "αμούστακες" (μεταφορικός ο όρος) και άπειρες εντελώς κοπελίτσες που έρχονται σε μία ξένη χώρα ίσως για πρώτη φορά αναζητώντας τη μεγάλη ζωή αλλά και το εύκολο χρήμα. Το εύκολο χρήμα υλοποιείται με τη μορφή της ξεπέτας. Δε γνωρίζουν πως να προσεγγίσουν το πελάτη, (ίσως και να μη θέλουν-αλλά κατά κύριο λόγο, ισχύει αυτό σε μεγάλο βαθμό), άθλια και αγενή συμπεριφορά, ψυχρότητα προς το πελάτη και το κυριότερο, αντιεπαγγελματισμός που λόγω της μικρής τους ηλικίας, δε μπορούν να διαθέτουν. Οπότε, αντιλαμβάνεσαι ότι δεν υπάρχει συνεννόηση και εύκολα καταλαβαίνει κάποιος ότι το ραντεβού οδηγεί σε ναυάγιο και στο τέλος, υπάρχει προβληματισμός και θυμός γιατί τα χρήματα δε έπιασαν τόπο. Συμπερασματικά, θέλω να σου πω ΄ότι, καλύτερα να κάνεις συναντήσεις με μεγαλύτερες γυναίκες που μπορούν να φερθούν καλύτερα και να περάσεις ένα ωραίο βράδι ή ώρα μαζί τους, λόγω της ωριμότητας ,της ευρύτερης κοινωνικότητας αλλά και της συνολικής εμπειρίας ζωής που σίγουρα διαθέτουν σε αντίθεση με τα μικρά πιπίνια που ακόμη δεν έχουν βγει από το αβγό τους και θέλουν σε σύντομο χρονικό διάστημα, να κατακτήσουν το κόσμο. Βέβαια και εκεί, μπορεί να σου παρουσιαστεί ανάλογη περίπτωση, όμως σίγουρα θα είναι μία εξαίρεση και όχι ο κανόνας. Αυτά και συγνώμη, αν κούρασα με το σεντόνι.
review reaction 1 Milfomaniac, Ωρίων, Larson και 3 άλλα μέλη
13 Απριλίου, 2023
Εμένα πάντως με απέτρεψαν από το γραφείο να τη συναντήσω!
review reaction 1 Larson, hornyasfuck
7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7