Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 244 10
Γενική βαθμολογία
 
6.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
5.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
6.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Συνάντηση εχθές το βράδι σπίτι μου με την Άννα...που καιρό τώρα ειχα στο μυαλο μου!!Καθόλου αδικα...οπως αποδείχτηκε!!!
Η κοπέλα στην καλυτερη ηλικιακά φάση (30) ειναι ακριβώς αυτο που λέμε "μοντέλο της διπλανης πόρτας"...όμορφο προσωπο με ματάρες και χαμόγελο που σε κερδίζει αμέσως...και απο εκει και κάτω μια υπερπαραγωγή!!!Κορμάρα σφριγιλή καλοφτιαγμένη με βυζάρες μεγάλες,φυσικές και στητές και ωραιος κώλος...οτι καλύτερο μπορει να περιμένει καποιος με καλό γούστο χωρις πολλες ιδιοτροπίες!!!Απο κει και πέρα η συμπεριφορα της σε ξεκουράζει και σε φτιάχνει...χωρις να κουράζει!!!Ομιλιτικότατη χωρίς βιασύνες και περιεργες απαιτήσεις αφηνει το χρονο να κυλήσει οπως πρέπει με φιλιά στο στόμα..χωρις ξεπέτες και δηθενιές!!!
Στα της ματσάρας τώρα...γιατι τέτεια παιχτηκε... η πιπα της δεν υπάρχει!!!Πραγματικα και χωρις να τα παραφουσκώνει κανεις...παραδιδει μαθήματα deep throating διχως αύριο!!!Μετά το γλύψιμο που της έκανα στις κορυφαίες βυζάρες της μπήκαμε δυνατα στο 69...απολαυση με δυνατό σπατουλάρισμα στην ομορφη μουνάρα της και αχόρταγο ρυθμικό ρούφηγμα στο πετρωμένο "εργαλείο" μου μεχρι το τέρμα για αυτην....κατι που με έφερε σε πρόωρο φινάλε στην στοματάρα της και ειχε πολλα χρόνια να μου συμβει στο προκαταρκτικό!!!Απιστευτη πραγματικα....καναμε brake με πολυ χιουμορ ,χαβαλέ και πειράγματα και σε μικρο διάστημα ξαναπήραμε μπρος για δευτερο γύρο και καθοριστικο...ξανα σπατουλάρισμα σε καβλομαστάρια και μουνί που δειχνει πραγματικά να το απολαμβανει και εχει τα καλυτερα αποτελέσματα πάνω της...σύντομα κιολας...αν το χεις το σπορ!!!!Ξανα σε σταση 69 για ορθη επαναληψη και πληρη στύση και το πισωκολλητο καρφωμα που ακολουθησε ηταν το σωστο το προστυχο συνοδευομενο απο χαστουκια στην κωλαρα της...το γουσταρει,το αντέχει και δινει τον ωραιοτερο "πονο"...γύρισμα ανάσκελα και εκ νεου στόλισμα στις βυζάρες της οπως τους αρμόζουν!!!!Ακολουθησαν βαθια φιλιά, χαλάρωση,μπλα μπλα και μπανάκι το μανάκι...
Εν τέλει αδέρφια...η συναντηση με την Αννα ειναι κάτι που αν δεν το έχεις ζήσει επιβάλλεται σύντομα...και αν το ζήσεις σίγουρα θα το ξαναζητήσεις!!!Δεν συζητάμε αν ειναι value for money...η προσωποποίηση θα έλεγα!!!Αν εισαι απλός στο γούστο,χαλαρός στην συμπεριφορά και μαχιμος στον αγώνα...εδω την ρίχνεις ..την ψήφο σου χωρις δεύτερη σκέψη...αλλα με πάθος πολύ!!!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Απριλίου 09, 2023
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
80€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Intruder80
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
11 Οκτ 2020
Μηνύματα:
Κριτικές:
2
Likes:
3.691
Πόντοι:
456
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 eridon1877, Bull81, doc_lin και 14 άλλα μέλη

Σχόλια

5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
11 Απριλίου, 2023
έτσι ακριβώς, αν δεν είχε όνομα συνάντησης θα το έβαζα στην τύχη.............πολύ σωστή επαγγελματίας η Αννουλα
review reaction 1 Intruder80
11 Απριλίου, 2023
Από ότι βλέπω πέρασες καλά μέ τήν αννουλα Ματάκι
Πάντα τέτοια καί καλύτερα.
review reaction 1 Intruder80
11 Απριλίου, 2023
Κωλάρα η Αννα? Πόσο είχες πιεί?
review reaction 3 review reaction 4 SEXTYRHOON, Intruder80
11 Απριλίου, 2023
Με το που διάβασα ότι είναι 30χρ σταμάτησα να διαβάζω και την υπόλοιπη κριτική .. Μην δείτε να γραφτεί μια μη αποθεωτική .. κριτική,
review reaction 3 Intruder80
12 Απριλίου, 2023
@petrando Tον κώλο μου...για να ξεχάσω τον δικό της...οταν έφυγε και ηθελα αλλη μια δόση απο το σκηνικό!!!!Μια χαρα ήταν...οχι πως δεν εχω δει και καλύτερους παντως...αν έχει καποια σημασία!!!

@sakarvats Ναι ρε φίλε 30 ολόκληρων χρονών...μεσα καλοκαίρια και χειμώνες!!!!Ειχα πληροφορίες πως δουλεύει για τα ένσημα πλεον...και ειπα να κάνω μια κίνηση ανθρωπιάς και αλληλεγγύης!!!!Gilfαρα παντως bro...καλοστεκούμενη!!!!
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5