Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.0 117 10
Γενική βαθμολογία
 
6.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
5.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Η Ιωάννα είναι αρχικά ένας ακόμα άνθρωπος. Το λέω αυτό γιατί στη συντριπτική πλειοψηφία των call girls είσαι ένα πορτοφόλι. Είναι σπάνιο να συναντήσεις μια γυναίκα (γιατί πρόκειται για γυναίκα και όχι κορίτσι*) που να σε αντιμετωπίζει και να πρέπει και εσύ να την αντιμετωπίσεις σαν άνθρωπο. Το σεξ έρχεται μετά, η καύλα που θα θες να βγάλεις στον απέναντι σου και το ανάποδο κατακτιέται, όταν φυσικά δε θες απλά να ρίξεις ένα άδειασμα (που κακα τα ψέματα και για αυτό κάνει, αλλά δε φτάνει μόνο αυτό μαζί της).
Ενδεχομένως να βάζει φίλτρα, ελαφριά και δύσκολα να τα αντιληφθείς, όπως βάζουν όλοι οι άνθρωποι και για μένα είναι απολύτως κατανοητό, όπως επίσης λέει και ο φανταστικός φίλος μου M.D House, Everybody lies. Από τη πρώτη εντύπωση τουλάχιστον σε κάνει να νιώσεις απολύτως οικεία μαζί της η το προσπαθεί πάρα πολύ, γιατί μετράει και για αυτήν θετικά. Μείνετε στο δικό της παράδειγμα, ότι και να έχεις να κάνεις μετά, ότι και να σε προβληματίζει από πριν προσπάθησε να το αφήσεις στην απέξω, δραστήριος η μη νους.

Δευτερευόντως η ίδια από μόνη της είναι μια εμπειρία. Προσφέρει το αδύνατο που φτάνει πολύ κοντά στην εκπλήρωση του.

Πιο ειδικά η βαθμολογία μπαίνει με ταβάνι του 7/10, αυτό σημαίνει ότι το 7 είναι το νέο 10 μέχρι να ξεμπερδεψω με τις κριτικές που χλομό το βλέπω (σπανίως αφήνω το διαδικτυακό μου στίγμα, και όταν το αφήνω , μόνο εκεί που αξίζει). Συνεπώς με απλά μαθηματικά κάντε το πολλαπλασιασμό χ1.43 και θα βγάλετε την υποκειμενική βαθμολογία μου.

Έχει σώμα 20αρας και είναι πατημένη 30αρα+. Στο πρόσωπο αν και πολύ κοντά στις προτιμήσεις μου, το άγγιγμα του χρόνο είναι εμφανές (δε ξεφεύγει κάνεις από δαυτον). Όσο για την επικοινωνία ότι περιέγραψα πιο πάνω, όποιος κατάλαβε κατάλαβε. Στα απίστευτα της εμπειρίας είναι ότι ναι μεν λατρεύει το σεξ, γιατί χύνει ασταμάτητα, αλλά παραμενει τόσο σφιχτή η άτιμη ακόμα και μετά από τόσες και τόσες πουτσες που έχει φάει (μουνι και κωλο) το οποίο με παραξένεψε αλλά φυσικά το λάτρεψα.

Ενδεχομένως η καλύτερη εμπειρία μέχρι στιγμής, ο χρόνος θα αποφανθεί. Θα επιστρέψω στην Ιωάννα την επόμενη φορά με τις καλύτερες προθέσεις.

Ιωάννα να σε χαίρονται αυτοί που σε έχουν στη ζωή τους, και όχι μόνο σαρκικά.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Απριλίου 08, 2023
Διάρκεια
3 ώρες
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
320€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα καταπίνει)
Πρωκτικό
Ναι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Νέο Μέλος
Εγγραφή:
20 Οκτ 2022
Μηνύματα:
Κριτικές:
2
Likes:
102
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 PhantomQ, Kontopodis, Διαγραμμένο μέλος 177357 και 19 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
10 Απριλίου, 2023
Παντως εγω δεν την βρισκω πλεον...!
review reaction 1 sadio_mane
10 Απριλίου, 2023
Εντάξει το εχουμε καταλάβει πως πρόκειται για "περιπτωση". Ποιά όμως η χρησιμότητα μιας κριτικής όταν έχει επιλέξει να ειναι αυστηρά κλειστός ο κύκλος της; Εγω σταθηκε αδύνατο να βρω κάποιο τηλέφωνο της από την ίδια ή από μέλη. Κρίμα βέβαια , απλά αναρωτιέμαι τι μπορουν να προσφέρουν οι κριτικές πέρα από να καυλώνουν εμάς που είμαστε εκτός κύκλου.
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2