Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.4 246 10
Call-Girls
361409
Γενική βαθμολογία
6.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
5.0
Εμφάνιση (σώμα)
5.0
Γενική συμπεριφορά
6.0
Επικοινωνία
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
6.0
Είπα και εγώ να δοκιμάσω την Άννα λοιπόν,
το ραντεβού κλείστηκε επί τόπου και αργά σχετικά σε γνωστό ξενοδοχείο του κέντρου.
Σε γενικές γραμμές δεν μπορώ να πω ότι πέρασα άσχημα και τηρήθηκε ότι τάζει, αλλά δεν ξετρελάθηκα κιόλας.
Μέτριο σώμα, λίγο άγαρμπο και ατσούμπαλο και δυνατό σημείο σαφώς το στήθος της που ήταν πολύ καλό αντικειμενικά, πρόσωπο πάρα πολύ μέτριο για μένα.
Στις υπηρεσίες τώρα φιλότιμη μεν αλλά και στον αυτόματο δε, καλούτσικη πίπα αν και λίγο άγαρμπη, γρήγορη και μηχανική.
Τέλος στο σόσιαλ, εκεί ήταν που δεν μ άρεσε καθόλου, χωρίς φυσικά να κάνει κάτι ακραίο ή ενοχλητικό, απλά ένιωσα σαν να μην επικοινωνώ μαζί της καθόλου και δεν είχαμε τίποτα κοινό να πούμε, έτσι ίσα ίσα να χαλαρώσω λιγάκι.
Δεν θα την ξαναέπαιρνα προσωπικά χωρίς να σημαίνει πως δεν προσπάθησε αυτή απλά εγώ δεν πέρασα σούπερ!!
το ραντεβού κλείστηκε επί τόπου και αργά σχετικά σε γνωστό ξενοδοχείο του κέντρου.
Σε γενικές γραμμές δεν μπορώ να πω ότι πέρασα άσχημα και τηρήθηκε ότι τάζει, αλλά δεν ξετρελάθηκα κιόλας.
Μέτριο σώμα, λίγο άγαρμπο και ατσούμπαλο και δυνατό σημείο σαφώς το στήθος της που ήταν πολύ καλό αντικειμενικά, πρόσωπο πάρα πολύ μέτριο για μένα.
Στις υπηρεσίες τώρα φιλότιμη μεν αλλά και στον αυτόματο δε, καλούτσικη πίπα αν και λίγο άγαρμπη, γρήγορη και μηχανική.
Τέλος στο σόσιαλ, εκεί ήταν που δεν μ άρεσε καθόλου, χωρίς φυσικά να κάνει κάτι ακραίο ή ενοχλητικό, απλά ένιωσα σαν να μην επικοινωνώ μαζί της καθόλου και δεν είχαμε τίποτα κοινό να πούμε, έτσι ίσα ίσα να χαλαρώσω λιγάκι.
Δεν θα την ξαναέπαιρνα προσωπικά χωρίς να σημαίνει πως δεν προσπάθησε αυτή απλά εγώ δεν πέρασα σούπερ!!
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Μαρτίου 22, 2023
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
100€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Σχόλια
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
09 Απριλίου, 2023
Γιατί 100;;
f21
09 Απριλίου, 2023
Μου ζητησε +20 επειδη ηταν αργα για το ταξι, και οντως ηταν αργα.
G
GREKO79
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2