Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 18 10
Γενική βαθμολογία

7.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Στον χώρο της για να την κάνω από την έξοδο κινδύνου έτσι και ήταν φόλα,φανερά επηρεασμένος από τις κριτικές.
Ζήτησα να είναι ντυμένη με το λευκό πουκάμισο και την πέτσινη φούστα,όπερ και εγένετο.
Καλό το ξενοδοχείο και το δωμάτιο και εντελώς χύμα.
Με καλωσόρισε και κάθισα επίτηδες στον μικρό καναπέ και εκείνη στο κρεβάτι απέναντι μου,πιάσαμε κουβέντα σε λιγοστά αγγλικά,κάποια στιγμή μου ζητάει να καθίσει δίπλα μου...bingo,μου σκάει γλωσσόφιλο και σηκώνει φούστα,αρχίζω γλυφωμούνι για ώρα φροντίζωντας και την πίσω τρύπα, πήρε και δάκτυλο πίσω αλλά πότε τραβιόταν πότε όχι,γουστάρη anal αλλά δεν κάνει.
Στοματικό αματούρικο ,το παίρνει όμως όλο και βαθιά, στάσεις τα πάντα,gel λίγο στην αρχή μετά τίποτα,πεντακάθαρη,τελείωμα στο στάμα,πήρα
και μια μικρή παράταση χρόνου.
Στο τέλος μου είπε..
-Εχεις πέντε λεπτά
-5..4..3..2..1..την έκανα αποκρίθηκα.
Λεφτά στο τέλος.
Λίγες μέρες ακόμη ,την κάνει για άλλες πολιτείες.
Τρελαμένο πιτσιρίκη που του αρέσει το sex και θέλει να παραμείνει.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
3 ώρες
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
480€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
HoneyVoskos
Γλομπεάρχης
175
Πόντοι:
32.548
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 2 review reaction 1 Constantinos27, delipas, borbi2525 και 35 άλλα μέλη

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
09 Απριλίου, 2023
Μπερδεύτηκες για να μην μπερδευτείς αγαπητέ! Χαίρομαι που πέρασες κι εσύ καλά. Η μικρή είναι αποφασισμένη.
review reaction 1 hornyasfuck, HoneyVoskos
09 Απριλίου, 2023
Όπως είχε επισημάνει και ο Bikpenn σε σχόλιο του στη 1η κριτική για την λεγάμενη, ήταν θέμα λίγων ημερών να "ανεβάσει" απόδοση όταν βλέπει ότι μόνο σε 1 ημέρα εισπράττει καθαρά και μαύρα πάνω από 500€, δηλαδή 1 μηνιάτικο στην χώρα της. Είμαι σίγουρος ότι θα έρθει ξανά και ξανά και ξανά Μεγάλο χαμόγελο
review reaction 1 hornyasfuck, old boy, Yatoputso και 3 άλλα μέλη
09 Απριλίου, 2023
οταν αλλαζουν τοσο γρηγορα συμπεριφορα μαλλον πεφτει προειδοποιηση απο το γραφειο.."1η κριτικη αρνητικη θα φυγεις ασεφτη"αν το χει ,το καταλαβαινει και αλλαζει,οταν ερχονται και τα ευρω στη συνεχεια νοιωθει ακομα καλυτερα,,,
review reaction 1 hornyasfuck, bigmountain89
15 Απριλίου, 2023
Αυτη πρέπει να τη στείλουν σε duo με καμία έμπειρη τσοντοβιζιτα μπας και μάθει 5 βασικά πράγματα και πάψει να κανει σαν αγριοκάτσικο . Βλαχάκι ολκής …
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4