Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.9 18 10
Call-Girls
77403
Γενική βαθμολογία
7.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
7.0
Γενική συμπεριφορά
7.0
Επικοινωνία
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Μετα απο αρκετο ψαξιμο για πιτσιρικα CG κατεληξα στην νεα και πρωτοεμφανιζομενη Freya.
H κορασις δεν ειχε κριτικες και εκλεισα ραντεβου και οτι γινει ειπα η θα περασω καλα η θα φαω φολα.
Οι δυο κριτικες που ανεβηκαν προσφατα μου φαινονται ¨ξενες" σε οσα διαδραματιστηκαν στο ραντεβου μου με την Freya.
Ωστοσο δεν τις αμφισβητω,τις πιστευω στο 100%. Καθε πελατης ειναι διαφορετικος και η κοπελα δεν ειναι ρομποτ να αποδιδει σε ολους το ιδιο.
Απλα το λεω για να μην υπαρχουν αντιπαραθεσεις.
Οριστε λοιπον τι συνεβει στο ραντεβου μου με τη Freya.
Ανεβηκα στον τεταρτο οροφο και χτυπησα την πορτα της Freya.
Η Freya ειναι μια ομορφη νεαρη κοπελα απο Ουκρανια.
Οι φωτογραφιες του πρακτορειου απεικονιζουν σιγουρα την ιδια κοπελα.
Η Freya ηταν εντελως αβαφτη και με τα μαλλια δεμενα πισω.
Ακομα και αβαφτη ηταν αρκετα ομορφη καθως διαθετει φυσικη ομορφια ωστοσο δεν ηταν τοσο καραμουναρα οπως στις φωτο.
Το σωμα της πολυ καλο νεανικο και σφιχτο. Το δερμα της ασπρο, το στηθος 1,5αρι. Κωλος σφιχτος
πεταχτος και σφριγηλος, μουνι ξυρισμενο γλομπος με ωραια παχια μουνοχειλα.
Στην περιοχη γυρω απο το στομαχι εχει 2-3 ελιες.
Σαν μετρο συγκρισης θα την εβαζα διπλα διπλα με τη γνωστη σεξυ γατουλα Σαμπινα.
Η κορασις μου ανοιξε την πορτα και με χαιρετησε με ενα μεγαλο χαμογελο.
Στο κομοδινο διπλα απο το κρεβατι της ηταν το κινητο στην πριζα και επαιζε Ουκρανικη pοp μουσικη.
Την βρηκα ευδιαθετη και ορεξατη. Τα αγγλικα της πολυ καλα υπηρξε ανετη συννενοηση.
Φορουσε ενα μαυρο κατα κυριο λογο κοντο κομπινεζον και απο μεσα ηταν γυμνη.
Απο μονος μου εκανα κινηση και της εδωσα το δωρακι της, αυτη με πλησιασε το πηρε και μου εδωσε ενα μεγαλο γλωσσοφιλο με παθος και ενταση ενω εβαλε και τα χερια μου να πιανουν τα σφριγηλα κωλομερια της.
Μπηκα στο μπανιο οπου φρεσκαριστηκα και επεστρεψα γυμνος.
Ξαπλωσα στο κρεβατι και της ειπα να με περιποιηθει, η Freya αρχισε να με φιλα και να με γλειφει σχεδον παντου απο τα αυτια μεχρι το πεος, μικρα φιλακια με γλειψιματακια εδω και εκει σε ολο μου τον κορμο.
Καλη η προσπαθεια της για προκαταρκτικα το προσπαθησε αλλα ελειπε ο ασθησιασμος απο τις κινησεις της.
Ανεβηκε απο πανω μου χωρις καποτα και χωρις εισοδο εννοειται και αρχισε να μου δινει φιλακια.
Οσο και αν το προσπαθησα δεν καταφερα να της παρω ενα καλο γλωσσοφιλο οπως αυτο που μου εδωσε κατα την εισοδο μου στο δωματιο.
Ηταν φαινεται το πρωτο και το τελευταιο. Μου εδινε συνεχεια στοματοφιλα με ελαχιστη γλωσσα και οταν πηγαινα να την αρπαξω να τη γλωσσοφιλιασω αυτη το εκοβε και τραβιοταν.
Την κατεβασα να μου παρει πιπα, τον εβαλε ακαποτα στο στομα της και τον ρουφουσε καλα, δεν εβαζε χερι,
εκανε μερικες προσπαθειες και τον εβαλε ολο μεσα στο στομα της οπου πνιγοταν.
Αρκετα καλης ηδονικοτητας πιπα ωστοσο απο μπαλες δεν περασε ακομα και μετα απο προτροπη μου.
Την σταματησα και της ανοιξα τα ποδια οπου επεσα με τα μουτρα μεσα στο μουνι της.
Ομορφο μουνακι ροζ με παχια μουνοχειλα γλομπος.
Βεντουζωσα πανω το στομα μου και αρχισα να ρουφαω, στην αρχη οταν εχωνα τη γλωσσα μου μεσα στο μουνι της τιναζοταν και τραβιοταν πισω, μετα φαινεται να το συνηθισε και ανοιξε τις ποδαρες διαπλατα οπου χορτασα
να ρουφαω νεανικο μουνι το οποιο εγινε γρηγορα υγρο και κατεβαζε ευγεστα υγρα.
Η δεσποινις Freya οσο την εγλειφα εβγαζε βογγητα και ανασαινε βαρια, εδειχνε να της αρεσει να τη γλειφουν.
Ξεκολλησα απο το μουνι της και εγλειψα εσωτερικα τους μηρους της, τις γαμπες της και εφτασα και στα ομορφα μικρα και περιποιημενα πελματα της τα οποια εγλειψα ακομα και αναμεσα στα δαχτυλα.
Δεχτηκε ποδολαγνεια χωρις να δυσανασχετει και χωρις να την χρεωσει εξτρα...
Της ειπα να με καβαλησει οπου μου εδωσε την καποτα και μου ζητησε να την βαλω μονος μου.
Εβαλε αρκετο εως πολυ τζελ και ανεβηκε απο πανω με τις πατουσες της στο στρωμα, αδυνατουσε να τον παρει
ολο μεσα γιατι ειπε οτι τον εβρισκε μεγαλο .
Προσπαθησε να γαμηθει και να τον βαλει μεσα αλλα δεν καταφερε, πονουσε.
Την εβαλα στα τεσσερα και στηθηκε αρκετα καλα, οχι τελεια καθως η πλατη της ηταν σε ευθεια και οχι σπασμενη.
Της εριξα δυνατες πουτσιες με την κορασιδα να βογγα δυνατα και να αναστεναζει.
Στα δυνατα χτυπηματα με καρφωμα στη μητρα η Freya τσιριζε δυνατα και τραβιοταν μπροστα.
Ενω ηταν στημενη στα τεσσερα σηκωθηκα ορθιος με τις πατουσες μου στο στρωμα και την καβαλησα απο πανω απο τα κωλομερια της χωνοντας τον ολο μεσα στη μουνα της.
Την βατεψα αγρια οπως ο τραγος την κατσικα.....Εφαγε δυνατα καθετα καρφωματα στη μητρα με το σκληρο καυλι μου.
Η κορασις Freya λογικο ειναι δεν αντεξε τα καρφωματα, εβγαζε δυνατα βογγητα και αγγομαχουσε....βαρεσε μπιελα πηρε το μουνι στο χερι και τραβηχτηκε πιανοντας το μουνι της. Γυρισε και με ρωτησε γιατι τη γαμω τοσο δυνατα, για να μαθαινεις της ειπα....
Αρνηθηκε να ξανακατσει στα τεσσερα γιατι φοβοταν μη παθει νεκρωση μητρας απο τα 18 της...
Παραπονεθηκε ξανα για μεγαλο πεος...
Kατσαμε σε κανονικη σταση οπου εφαγα τα νεαρα σφιχτα βυζια της, μου ζητησε απλα να τα γλειφω και οχι να τα δαγκωνω, οντως τα στηθη της ειχαν κοκκινιλες και δαγκωματιες απο μυστες που τις δαγκωναν τα βυζια...ελεος ρε, μικρο κοριτσι ειναι τι δαγκωνετε ?? μπριζολα ειναι ????
Τα εγλειψα αρκετα, οι ρωγες της σκουρες φουσκωνανε με το γλειψιμο.
Της εγλειψα και μασχαλες ενω δεχτηκε και γλειψιμο στο προσωπο οπου της εγλειψα ακομα και τα ρουθουνια.
Της τον εχωσα γαντζωθηκα και κλειδωσα πανω της, αρχισε να μου δινει παλι αυτα τα ψευτογλωσσοφιλα,
με εκνευριζε που τα εκοβε και τραβιοταν, καλυτερα να μην εδινε καθολου.
Αρχισα να την γαμω αργα και βαθια με ολοκληρα μπασιματα της πουτσα μεσα,
εδειχνε να αντεχει οποτε ανεβασα ρυθμο γιατι τοσο αργα δε θα τελειωνα ποτε..
Βρηκα ενα ιδανικο μετριο προς γρηγορο ρυθμο οπου η κορασις αντεχε το μεγαλο καυλι μου μεσα της χωρις να παραπονιεται, εγω ευχαριστιομουν το σφιχτο μουνι της και αυτη βογγουσε και ανασαινε βαρια χωρις να παραπονιεται. Μετα απο μερικα λεπτα γαμησιου την εχυσα και στραγγιξα ολοκληρωτικα μεσα της.
Δε θα μενει πολλες μερες ακομα Ελλαδα, θα φυγει για αλλες πολιτειες ειπε.
Συμπερασματικα η Freya ειναι ενα ομορφο πιπινι, αρκετα καλο κορμι αλλα οχι τοσο μοντελέ οσο στις φωτο.
Ομορφο προσωπο νεανικο αλλα οχι οπως στις φωτο.
Δεν αντεξε το δυνατο γαμησι, δεν εδινε γλωσσοφιλα αλλο μονο στοματοφιλα,δεν εγλειφε αρχιδια, η ορεξη της ειναι πλαστη, μαλλον σκεφτεται τα χρηματα οταν γαμιεται δεν υπαρχει παθος για το σεξ. Δεν καταφερα να ανακαλυψω αν κινειται σε gfe η pse ρυθμους γιατι δεν ειναι τιποτα απο δυο.
Καθαρο κορμι και στενο μουνι.
Βγηκαμε και οι δυο κερδισμενοι απο τη συνευρεση μας.
Δε νομιζω να επιλεξω ξανα μια τοσο μικρη σε ηλικια βιζιτου γιατι μου αρεσει το σκληρο γαμησι και με την Freya
επρεπε να πεσω σε επιπεδο για να με αντεξει.
Για τους νορμαλ ανθρωπους ειναι μια χαρα επιλογη πιστευω.
H κορασις δεν ειχε κριτικες και εκλεισα ραντεβου και οτι γινει ειπα η θα περασω καλα η θα φαω φολα.
Οι δυο κριτικες που ανεβηκαν προσφατα μου φαινονται ¨ξενες" σε οσα διαδραματιστηκαν στο ραντεβου μου με την Freya.
Ωστοσο δεν τις αμφισβητω,τις πιστευω στο 100%. Καθε πελατης ειναι διαφορετικος και η κοπελα δεν ειναι ρομποτ να αποδιδει σε ολους το ιδιο.
Απλα το λεω για να μην υπαρχουν αντιπαραθεσεις.
Οριστε λοιπον τι συνεβει στο ραντεβου μου με τη Freya.
Ανεβηκα στον τεταρτο οροφο και χτυπησα την πορτα της Freya.
Η Freya ειναι μια ομορφη νεαρη κοπελα απο Ουκρανια.
Οι φωτογραφιες του πρακτορειου απεικονιζουν σιγουρα την ιδια κοπελα.
Η Freya ηταν εντελως αβαφτη και με τα μαλλια δεμενα πισω.
Ακομα και αβαφτη ηταν αρκετα ομορφη καθως διαθετει φυσικη ομορφια ωστοσο δεν ηταν τοσο καραμουναρα οπως στις φωτο.
Το σωμα της πολυ καλο νεανικο και σφιχτο. Το δερμα της ασπρο, το στηθος 1,5αρι. Κωλος σφιχτος
πεταχτος και σφριγηλος, μουνι ξυρισμενο γλομπος με ωραια παχια μουνοχειλα.
Στην περιοχη γυρω απο το στομαχι εχει 2-3 ελιες.
Σαν μετρο συγκρισης θα την εβαζα διπλα διπλα με τη γνωστη σεξυ γατουλα Σαμπινα.
Η κορασις μου ανοιξε την πορτα και με χαιρετησε με ενα μεγαλο χαμογελο.
Στο κομοδινο διπλα απο το κρεβατι της ηταν το κινητο στην πριζα και επαιζε Ουκρανικη pοp μουσικη.
Την βρηκα ευδιαθετη και ορεξατη. Τα αγγλικα της πολυ καλα υπηρξε ανετη συννενοηση.
Φορουσε ενα μαυρο κατα κυριο λογο κοντο κομπινεζον και απο μεσα ηταν γυμνη.
Απο μονος μου εκανα κινηση και της εδωσα το δωρακι της, αυτη με πλησιασε το πηρε και μου εδωσε ενα μεγαλο γλωσσοφιλο με παθος και ενταση ενω εβαλε και τα χερια μου να πιανουν τα σφριγηλα κωλομερια της.
Μπηκα στο μπανιο οπου φρεσκαριστηκα και επεστρεψα γυμνος.
Ξαπλωσα στο κρεβατι και της ειπα να με περιποιηθει, η Freya αρχισε να με φιλα και να με γλειφει σχεδον παντου απο τα αυτια μεχρι το πεος, μικρα φιλακια με γλειψιματακια εδω και εκει σε ολο μου τον κορμο.
Καλη η προσπαθεια της για προκαταρκτικα το προσπαθησε αλλα ελειπε ο ασθησιασμος απο τις κινησεις της.
Ανεβηκε απο πανω μου χωρις καποτα και χωρις εισοδο εννοειται και αρχισε να μου δινει φιλακια.
Οσο και αν το προσπαθησα δεν καταφερα να της παρω ενα καλο γλωσσοφιλο οπως αυτο που μου εδωσε κατα την εισοδο μου στο δωματιο.
Ηταν φαινεται το πρωτο και το τελευταιο. Μου εδινε συνεχεια στοματοφιλα με ελαχιστη γλωσσα και οταν πηγαινα να την αρπαξω να τη γλωσσοφιλιασω αυτη το εκοβε και τραβιοταν.
Την κατεβασα να μου παρει πιπα, τον εβαλε ακαποτα στο στομα της και τον ρουφουσε καλα, δεν εβαζε χερι,
εκανε μερικες προσπαθειες και τον εβαλε ολο μεσα στο στομα της οπου πνιγοταν.
Αρκετα καλης ηδονικοτητας πιπα ωστοσο απο μπαλες δεν περασε ακομα και μετα απο προτροπη μου.
Την σταματησα και της ανοιξα τα ποδια οπου επεσα με τα μουτρα μεσα στο μουνι της.
Ομορφο μουνακι ροζ με παχια μουνοχειλα γλομπος.
Βεντουζωσα πανω το στομα μου και αρχισα να ρουφαω, στην αρχη οταν εχωνα τη γλωσσα μου μεσα στο μουνι της τιναζοταν και τραβιοταν πισω, μετα φαινεται να το συνηθισε και ανοιξε τις ποδαρες διαπλατα οπου χορτασα
να ρουφαω νεανικο μουνι το οποιο εγινε γρηγορα υγρο και κατεβαζε ευγεστα υγρα.
Η δεσποινις Freya οσο την εγλειφα εβγαζε βογγητα και ανασαινε βαρια, εδειχνε να της αρεσει να τη γλειφουν.
Ξεκολλησα απο το μουνι της και εγλειψα εσωτερικα τους μηρους της, τις γαμπες της και εφτασα και στα ομορφα μικρα και περιποιημενα πελματα της τα οποια εγλειψα ακομα και αναμεσα στα δαχτυλα.
Δεχτηκε ποδολαγνεια χωρις να δυσανασχετει και χωρις να την χρεωσει εξτρα...
Της ειπα να με καβαλησει οπου μου εδωσε την καποτα και μου ζητησε να την βαλω μονος μου.
Εβαλε αρκετο εως πολυ τζελ και ανεβηκε απο πανω με τις πατουσες της στο στρωμα, αδυνατουσε να τον παρει
ολο μεσα γιατι ειπε οτι τον εβρισκε μεγαλο .
Προσπαθησε να γαμηθει και να τον βαλει μεσα αλλα δεν καταφερε, πονουσε.
Την εβαλα στα τεσσερα και στηθηκε αρκετα καλα, οχι τελεια καθως η πλατη της ηταν σε ευθεια και οχι σπασμενη.
Της εριξα δυνατες πουτσιες με την κορασιδα να βογγα δυνατα και να αναστεναζει.
Στα δυνατα χτυπηματα με καρφωμα στη μητρα η Freya τσιριζε δυνατα και τραβιοταν μπροστα.
Ενω ηταν στημενη στα τεσσερα σηκωθηκα ορθιος με τις πατουσες μου στο στρωμα και την καβαλησα απο πανω απο τα κωλομερια της χωνοντας τον ολο μεσα στη μουνα της.
Την βατεψα αγρια οπως ο τραγος την κατσικα.....Εφαγε δυνατα καθετα καρφωματα στη μητρα με το σκληρο καυλι μου.
Η κορασις Freya λογικο ειναι δεν αντεξε τα καρφωματα, εβγαζε δυνατα βογγητα και αγγομαχουσε....βαρεσε μπιελα πηρε το μουνι στο χερι και τραβηχτηκε πιανοντας το μουνι της. Γυρισε και με ρωτησε γιατι τη γαμω τοσο δυνατα, για να μαθαινεις της ειπα....
Αρνηθηκε να ξανακατσει στα τεσσερα γιατι φοβοταν μη παθει νεκρωση μητρας απο τα 18 της...
Παραπονεθηκε ξανα για μεγαλο πεος...
Kατσαμε σε κανονικη σταση οπου εφαγα τα νεαρα σφιχτα βυζια της, μου ζητησε απλα να τα γλειφω και οχι να τα δαγκωνω, οντως τα στηθη της ειχαν κοκκινιλες και δαγκωματιες απο μυστες που τις δαγκωναν τα βυζια...ελεος ρε, μικρο κοριτσι ειναι τι δαγκωνετε ?? μπριζολα ειναι ????
Τα εγλειψα αρκετα, οι ρωγες της σκουρες φουσκωνανε με το γλειψιμο.
Της εγλειψα και μασχαλες ενω δεχτηκε και γλειψιμο στο προσωπο οπου της εγλειψα ακομα και τα ρουθουνια.
Της τον εχωσα γαντζωθηκα και κλειδωσα πανω της, αρχισε να μου δινει παλι αυτα τα ψευτογλωσσοφιλα,
με εκνευριζε που τα εκοβε και τραβιοταν, καλυτερα να μην εδινε καθολου.
Αρχισα να την γαμω αργα και βαθια με ολοκληρα μπασιματα της πουτσα μεσα,
εδειχνε να αντεχει οποτε ανεβασα ρυθμο γιατι τοσο αργα δε θα τελειωνα ποτε..
Βρηκα ενα ιδανικο μετριο προς γρηγορο ρυθμο οπου η κορασις αντεχε το μεγαλο καυλι μου μεσα της χωρις να παραπονιεται, εγω ευχαριστιομουν το σφιχτο μουνι της και αυτη βογγουσε και ανασαινε βαρια χωρις να παραπονιεται. Μετα απο μερικα λεπτα γαμησιου την εχυσα και στραγγιξα ολοκληρωτικα μεσα της.
Δε θα μενει πολλες μερες ακομα Ελλαδα, θα φυγει για αλλες πολιτειες ειπε.
Συμπερασματικα η Freya ειναι ενα ομορφο πιπινι, αρκετα καλο κορμι αλλα οχι τοσο μοντελέ οσο στις φωτο.
Ομορφο προσωπο νεανικο αλλα οχι οπως στις φωτο.
Δεν αντεξε το δυνατο γαμησι, δεν εδινε γλωσσοφιλα αλλο μονο στοματοφιλα,δεν εγλειφε αρχιδια, η ορεξη της ειναι πλαστη, μαλλον σκεφτεται τα χρηματα οταν γαμιεται δεν υπαρχει παθος για το σεξ. Δεν καταφερα να ανακαλυψω αν κινειται σε gfe η pse ρυθμους γιατι δεν ειναι τιποτα απο δυο.
Καθαρο κορμι και στενο μουνι.
Βγηκαμε και οι δυο κερδισμενοι απο τη συνευρεση μας.
Δε νομιζω να επιλεξω ξανα μια τοσο μικρη σε ηλικια βιζιτου γιατι μου αρεσει το σκληρο γαμησι και με την Freya
επρεπε να πεσω σε επιπεδο για να με αντεξει.
Για τους νορμαλ ανθρωπους ειναι μια χαρα επιλογη πιστευω.
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Απριλίου 06, 2023
Διάρκεια
30 λεπτά
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
100€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
Αματούρι που μάλλον συμπεριφέρεται διαφορετικά με τον καθένα. Μάλλον λογικό για μια πολύ φρέσκια στη δουλειά που ακόμα το ψάχνει.
Ποσο θεος....