Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.2 6 10
Call-Girls
26590
Γενική βαθμολογία
6.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
6.0
Εμφάνιση (σώμα)
7.0
Γενική συμπεριφορά
7.0
Επικοινωνία
6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Μια πολύ ικανοποιητική συνάντηση. Ήθελα μια κοπέλα για νωρίς το μεσημέρι και το GDE ήταν το γραφείο που αποκρίθηκε γρηγορότερα στα μηνύματά μου Η Amanda ήταν μια από τις άμεσα διαθέσιμες και επειδή η κωλάρα της στις φωτογραφίες είναι από άλλο πλανήτη επέλεξα αυτή. Εντός μιας ώρας ήταν στο χώρο που διάλεξα, όπως με είχαν ενημερώσει, οπότε η συνεννόηση με το γραφείο ήταν πολύ καλή. Η κοπέλα όπως έχουν πει και άλλοι παθιάρα και τρομερά ερωτική. Την έβαλα πρώτα να κάτσει στο πρόσωπό μου να χαρώ τη κωλάρα της και να της γλύφω και μπρος και πίσω τρύπα. Περιποιήθηκε καλά τις μπάλες και τον μικρό με γλείψιμο, πίπα όμως ήθελε με προφυλακτικό. Μικρό το κακό μιας και άντεξε σε δυνατό face-fucking για κανένα πεντάλεπτο όπου της είχα πάει τα χέρια και έδινα εγώ τον ρυθμό. Σεξ σε στάση doggy με τέτοια κοπέλα είναι μονόδρομος. Άντεξε σε σφυροκόπημα για κανένα τέταρτο. Στο τέλος την γύρισα ανάσκελα και απόλαυσα τα πατουσάκια της και κατέληξα να τη χύσω σε όλο το σώμα της. Κάναμε μαζί ένα ντουζ και χαλαρώσαμε λίγο στο κρεβάτι συζητώντας για τα τατού της. Θα την ξανασυναντούσα γιατί και διάθεση να με ικανοποιήσει έδειξε, και αυτή τη κωλάρα σε μια ώρα δεν τη χορταίνεις με τίποτα
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Απριλίου 06, 2023
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
150€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
ΜΕ προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Σχόλια
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
08 Απριλίου, 2023
Ο κωλος ειναι επεξεργασμενος πολυ στις φωτογραφιες; Η ειναι οτι βλεπεις στην πρωτη φωτο;
George Alpha
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1