Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.3 19 10
Call-Girls
61484
Γενική βαθμολογία
6.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
8.0
Γενική συμπεριφορά
6.0
Επικοινωνία
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
6.0
Την συνάντησα αργά το βράδυ στο χοτέλι όπισθεν του Ωνασείου. Ήρθε και αφού έκανε τα τυπικά (μπάνια και φρεσκαρίσματα), έπιασε το κινητό το οποίο ευτυχώς άφησε γρήγορα.....για να βάλει όμως την κασέτα.....μηχανικές κινήσεις, χωρίς πρωτοβουλία και χωρίς να είναι mentally στο δωμάτιο.........Ντάξει στα φρύδια μου και μένα ....... άλλα αφού είσαι έτσι θα σου φερθώ και γώ με τα νερά σου, για να μη χαλαστώ περισσότερο......αφού την ξεκλείδωσα με κουβέντες στη γλώσσα της (και πέρασε αρκετή ώρα).......διαπίστωσα ότι είναι κοσμογυρισμένη και την Αγγλικήν μας δουλεύει οτι δεν την καταλαβαίνει ..... (εντιέντες αγκλές....κυρά μου.....)......ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑΝΑΠΟΥ ΠΡΟΦΕΣΙΟΝΑΛ, ..........το συνειδητοποιώ οτι δεν θα παίξει το θέατρο που θέλω ....... όποτε μπαίνω πιο φόρτσα............και εκεί κάπου, αφού βλέπω ΚΟΓΜΑΓΑ (που λεεί και η ψωνισμένη η Καινούργιου στον Αλφα)....... λύνω τα σκάγια (στο μπαλόνι) σχετικά γρήγορα σε 1-2 στάσεις το πολύ.........το ζώο ήταν τόσο μηχανικό που δεν το κατάλαβε.....την σταματάω και καλά οτι μου έπεσε ο ανδραγόρας.........άλλαζω μπαλόνι και πάω round 2, αλλά με πρόλαβε ο οδηγός και φυσικά ούτε λεπτό, να συνεχίσει η λεγάμενη ........... οταν λέμε ΠΡΟΦΕΣΙΟΝΑΛ εννοούμε ΠΡΟΦΕΣΙΟΝΑΛ.......Τέσπα σαν συνολική εικόνα ειναι ΚΟΡΙΤΣΑΡΟΣ (ΣΑΝ ΤΑ ΚΡΎΑ ΤΑ ΝΕΡΑ) και μένω εκεί.........τελικά όμως μόνο αυτό δεν μετράει ........ (είναι και ψευτοφιλότιμη, αλλά τα ξέρουμε αυτά, πήγαν να μας τα κάνουν και άλλες..........antios.....obrigada.......
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Απριλίου 04, 2023
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
150€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή