Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 60 10
Γενική βαθμολογία

3.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)

3.0
Εμφάνιση (σώμα)

3.0
Γενική συμπεριφορά

3.0
Επικοινωνία

3.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

3.0
Σχέση αξίας/κόστους

3.0
Ραντεβού σήμερα το απόγευμα. Η συμπεριφορά του γραφείου ήταν αρκετά καλή. Τώρα πάμε στην Veronika. Μόνο αρνητικά έχει από εδώ και κάτω. 1 Οι φωτογραφίες είναι παλιές, τουλάχιστον πριν από 7 χρόνια. 2. Η συμπεριφορά της ήταν τελείως απρόσωπη, ούτε small talk δέν ήθελε, ήταν λες και τι ήρθε αυτός τώρα . 3. φιλί ένα δύο και αυτά με το ζόρι, εννοείται χωρίς γλώσσα 4. Πήγα την φιλήσω στο λαιμό και πεχατηκε σαν να την χτύπησε ρεύμα, γενικά δεν ήθελε.
5. Για γλυφομουνι ούτε για αστείο 6. Μετά τον πρώτο γύρο, έληξε με πιπα και αυτή μέτρια και έκανε ένα μασάζ της πλάκας 7. Στον δεύτερο γύρο πάλη πιπα και στα 4 μέχρι το τέλος. Πραγματικά πέρασα χάλια, αντί να φύγω με ένα χαμόγελο μέχρι τα αυτιά, έφυγα με μια μούρη λες και είναι Μεγάλη Παρασκευή. Το ξενοδοχείο είναι σε καλό σημείο. Το δωμάτιο ήταν καθαρό. Τα λεφτά τα πήρε στην αρχή.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
130€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
ΔΕΝ τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Παραπλανητικές (πολύ επεξεργασμένες/παλιές)
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Με τίποτα!
Ενεργό Μέλος
7
Πόντοι:
280
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 THV, Aragorn135, kwstasxat και 6 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
18 Απριλίου, 2023
Επειδή δεν ξέρω αν ραντεβού που ακυρώνονται στην πόρτα υποδοχής μπορούν να γίνουν αποδεκτά σαν κριτικές, το γράφω σαν σχόλιο στη παρούσα κακή κριτική. Με διφορούμενες κριτικές, λέω ας πάω στο χώρο της για 30 λεπτά και αν δεν μου πολυαρέσει σε εμφάνιση, της ρίχνω ένα anal και φεύγω. Χτυπάω πόρτα και ανοίγει μια μουτζουρωμένη σε μακιγιάζ δεσποινίς ετών 35+ που βρώμαγε αλκοόλ και νυσταγμένα μάτια που σαν να αλληθώριζαν. Αυτονόητο τι έκανα αμέσως! Πλατύ χαμόγελο Ημέρα συνάντησης το τελευταίο εξαήμερο. Τα υποψήφια 100€ (+50 σε anal) παρέμειναν για καλή μου τύχη ακέραια στη πορτοφόλι μου.
review reaction 1 Bartender 74, Score73, hornyasfuck
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1