Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 40 10
Προβεβλημένη
Call-Girls 111096
Γενική βαθμολογία

7.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

8.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Σαββατάκι χαλαρό και έχοντας επιστρέψει από Γενεύη και σκεφτόμουν πόσο κορόιδα είναι οι Ευρωπαίοι που δίνουν 700 και 800 ευρώ την ώρα για πίπα με προφυλακτικό είπα να υπενθυμίσω στον εαυτό μου πόσο τυχερός είμαι που είμαι Έλληνας, κ έτσι μετά τη σχετική συνεννόηση με την γλυκιά Έλενα, βρέθηκα νωρίς το βράδυ έξω από την πόρτα της Σίντυ στον υπέροχο χώρο της. Ανοίγει η πόρτα και η πρώτη έκπληξη έσκασε στα μούτρα μου μαζί με ένα χαμόγελο. Όμορφη κοπέλα, πρόσωπο ερωτικό και όμορφο και αν και σχετικά άβαφη ήταν κούκλα με τα κλασσικά και απαράμμιλα χαρακτηριστικά της φυλής της.Μίνι φόρεμα, που τόνιζε το στήθος της, διχτυωτές ζαρτιέρες και κόκκινες γόβες. Ζεστό καλωσόρισμα με φιλί στόμα και αγκαλιά διαρκείας. Κάτσαμε καναπέ, μιλήσαμε λίγο, συνεννόηση καλή αφού τα αγγλικά της είναι συνεννοήσιμα, μου προσέφερε νεράκι, τη χάιδευα στα ξανθά μαλλιά της και εκείνη με είχε αγκαλιά και που κ που με φιλούσε. Πολύ ευχάριστη ατμόσφαιρα... Μπανάκι για φρεσκάρισμα και επιστροφή κρεβάτι όπου με περίμενε όρθια. Τη βοήθησα να βγάλει το φόρεμά της, αποκαλύφθηκε ένα εκπληκτικό στήθος ενισχυμένο 3άρι, δε χόρταινα να το φιλάω και να το περιποιούμαι. Την ξάπλωσα κρεβάτι, της έβγαλα και τις ζαρτιέρες και το στρινγκάκι και έπεσα με τα μούτρα στο υπέροχο μουνάκι της. Πανέμορφο, καθαρό και έτοιμο να το φάω, όπερ κ εγένετο. Καλή συμμετοχή, σωστές αντιδράσεις και έδειξε να το ευχαριστιέται. Παράλληλα με το ένα της πατουσάκι έψαχνε το πέος μου και το πασπάτευε κ ήδη είχε γίνει κάγκελο. όμορφα περιποιημένα άκρα με κόκκινο πεντικιούρ δέχτηκαν κ αυτά την αγάπη μου και γέλασε πονηρά η ξανθούλα. Η πίπα της στη συνέχεια δυνατή και επιθετική θα την έλεγα με πολλά dt, περιστροφικές κινήσεις του κεφαλιού της καθώς τον είχε μέσα στο στόμα της αλλά ερωτική και άκρως καυλωτική. Περιποιήθηκε και τη γύρω περιοχή και ήμουν απόλυτα έτοιμος για την επόμενη πίστα.

Πέρασμα προφυλακτικού και ήρθε από πάνω μου και αφού με "έπαιξε" λίγο αφού τριβόταν στο πέος μου μπρος πίσω εν τέλει καρφώθηκε πάνω του. Είχα το στήθος της σε βασικό πλάνο, το κατευχαριστήθηκα, εκείνη να συμμετέχει ενεργά με κραυγούλες, φιλιά, αναπνοές στο αυτί μου. Γύρισμα στα 4,να θαυμάσω και το όμορφο κωλαράκι της, μικρό στρογγυλό και σφιχτό,πραγματικά ποιήμα...Συνέχεια στους ίδιους ρυθμούς, πολύ καλή συμμμετοχή, όταν σταμάταγα για λίγο εκείνη συνέχιζε κ καρφωνόταν προς το μέρος μου. Αγαπημένη στάση και των δύο όπως αποδείχθηκε το ιεραποστολικό αφού εκεί η συμμετοχή της χτύπησε κόκκινο, με ένταση, με κούνημα λεκάνης, να με γραπώνει να με φιλάει, να με γλείφει, δυνατό κάρφωμα εκ μέρους μου αφού φαινόταν ότι το επιζητούσε, γύρισμα και πλάι όπου έφαγε παράλληλα και σκαμπίλια ο κωλαρίνος της και γούσταρε...Πίπα κ γλείψιμο για τελείωμα εγώ χαλαρώνοντας πλήρως κ εκείνη να χαμογελάει αυτάρεσκα που κατάλαβε πόσο πολύ μου άρεσε και που με έβελεπε αναψοκοκκινισμένο....

Η Σίντυ με άφησε απόλυτα ικανοποιημένο με το στυλ και τις υπηρεσίες της. Όμορφη, ερωτική και δοτική κοπέλα, ειδικά όταν αφεθεί κ χαλαρώσει, καλό επίπεδο υπηρεσιών, δίνει την απόλυτη προσοχή της στον παρτενέρ της και κάνει το πουτανικώς δυνατόν να σε κάνει να φύγεις από το δωμάτιο με ένα χαμόγελο στα χείλη ξέροντας ότι τα λεφτά σου έπιασαν τόπο.

Αυτά από εμένα. Σας εύχομαι τα καλύτερα...

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Απριλίου 01, 2023
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
180€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
lagonisian
Τιμημένος
282
Πόντοι:
26.470
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 2 review reaction 1 Kylian mbappe, Annapurna, mancunian1986 και 19 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
05 Απριλίου, 2023
Ναί! Ἡ Ἑλλάδα ἔχει καί τὰ καλά της. Μή γκρινιάζουμε μονίμως.
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1