Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.0 18 10
Γενική βαθμολογία
 
7.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Αντέλ, ένα κορίτσι με πολλές μέτριες κριτικές και λίγες θετικές, όλες από τον ίδιο φίλτατο. Τείνω να συμφωνήσω με τον φίλτατο, αν και γνωρίζω πώς οι κριτικές είναι υποκειμενικές και δεν αντικατοπτρίζουν πάντα την αλήθεια, δεν έχω λόγο να πω ψέμματα. Εγώ θα παραθέσω απλά την εμπειρία μου και ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματα.

Είχα μεγάλη περιέργεια να τη συναντήσω, το ένστικτο μου έλεγε πήγαινε, η συνάντηση κανονίστηκε στο χώρο της. Το γραφείο άψογο φρόντισε κάθε λεπτομέρεια για μια καλή συνάντηση. Ήξερα πώς δε θα συναντήσω το κορίτσι των φωτογραφιών, δεν περίμενα όμως να δω ένα κορίτσι ευγενικό, ζεστό και πρόθυμο. Πόσο μου αρέσει να επιβεβαιώνομαι.

Οπλισμένος με περίσσια αυτοπεποίθηση, τοκ τοκ την πορτούλα και μου ανοίγει ένα κορίτσι με μια αύρα σαν να έλαμπε. Με το πιο λαμπερό της χαμόγελο, ήταν λες και κάποιος της έκανε αέρα και τα μαλλιά της ανέμιζαν. Ευγενική, προσπαθούσε να κάνει χιούμορ, έδειχνε να προσπαθεί από την αρχή να σπάσει τον πάγο. Υποδοχή με λευκό φορεματάκι, λες και είναι έτοιμη για νυχτερινή έξοδο, άνευ τακουνιών. Δεν ξέρω γιατί αλλά μου άρεσε αυτό που είδα. Καλωσόρισμα και σφιχτή αγκαλιά.

Ρωσιδάκι 22 ετών από τη Μόσχα, αρκετές φορές στην Ελλάδα. Μάλλον όντως τόσο είναι, καθώς πρόκειται για ένα νεαρό κορίτσι που γίνεται γυναίκα.

Όμορφο πρόσωπο με ματάρες σε πρασινομπλέ απόχρωση, καστανόξανθα μαλλιά μακριά και περιποιημένα, με σαρκώδη χείλη. Το πρόσωπο είναι λίγο πιο στρογγυλό αλλά χαριτωμένο. Εκ πρώτης όψεως έχει κάποια κιλά παραπάνω, αλλά αυτό δεν είναι αρκετό για να χαλάσει το σύνολο. Δεν θα συναντήσετε το πρόσωπο των φωτογραφιών, όμως είναι η ίδια κοπέλα. Η πιο αντιπροσωπευτική της φωτογραφία είναι αυτή με τη μάσκα. Για μένα είναι όμορφη κοπέλα.

Μου έκανε φοβερή εντύπωση πώς ήταν χαμογελαστή όλη την ώρα, έχει μάθει αγγλικά, όχι τέλεια αλλά τα βασικά. Παίρνω τον χρόνο μου στο ντουζ, κάθομαι δίπλα της, κοιτάει με ένα στοργικό αλλά και πονηρό βλέμμα, θα σηκωθεί για να της ξεκουμπώσεις το φόρεμα, θα το αφήσει να πέσει, και θα αποκαλυφθεί ένα όμορφο σώμα με καμπύλες, σχεδόν θηλυκό. Δεν είναι αδύνατη ούτε έχει το σώμα μοντέλου, όμως έχει ελκυστικό σώμα, σχεδόν κόλαση, χωρίς ίχνος χαλάρωσης. Ωραία βυζιά μεσαίου μεγέθους, με σιλικόνη, καλή δουλειά, με ρώγες λίγο δύσκολες αλλά ανταποκρίνονται κάπως. Κώλος τουρλωτός ζουμερός, σε καμιά περίπτωση δε θα τον έλεγα μεγάλο. Μουνί όμορφο αλλά φαίνεται ταλαιπωρημένο, με όμορφα μουνόχειλα, η δε κλειτορίδα ανταποκρίνεται εξαιρετικά στο γλύψιμο.

Δεν φιλάει έγραψαν. Το ίδιο είπαν και από το γραφείο. Ναι τα αποφεύγει γενικά, αλλά μια χαρά φιλάει και μάλλον ανάλογα με τα κέφια της. Τα σαρκώδη χείλη αφήνουν μια όμορφη αίσθηση, δεκτική στα φιλιά και τα γλειψίματα σε όλο το σώμα, πριν αφεθεί στο γλυφομούνι, όπου έδειχνε να το ευχαριστιέται. Χωρίς περίεργες οσμές, θα μπορούσε να είναι πιο περιποιημένο. Δεν έφερε αντίρρηση σε κάτι. Αναστενάζει, παίζει με τα βυζιά της, χαϊδεύει τις ρώγες της. Θα τραβήξει και τα μαλλιά σου άμα λάχει.

Το στοματικό που προσφέρει αρκετά καλό με σάλιο, χαμογελάει πονηρά όταν τον βγάζει και τρέχουν σαλάκια, δε θα σκουπιστεί, θα τον ξαναπάρει μπουκωμένο. Καλό ρούφηγμα, ρυθμός σχεδόν αισθησιακός, κάνει κόλπα με τη γλώσσα. Θα περάσει και από τα αρχίδια, θα τα ρουφήξει για λίγο. Περιποιείται όλον τον κορμό σαν παγωτό πριν τον ξαναπάρει μέσα της. Δεν είπε όχι στο 69, αντίθετα έδειχνε να της αρέσει. Χρησιμοποιεί χέρι ναι και γενικά είναι λίγο άγαρμπη αλλά με καθοδήγηση ανεβάζει στροφές.

Καπότα και με καβάλησε για ένα αισθησιακό σεξ και αυτό προτιμάει, ενώ αν την πας λίγο πιο δυνατά, ίσως δυσανασχετήσει. Τζελ είχαμε, ίσα ίσα για να γλιστράει στο ταλαιπωρημένο της μουνί. Αλλαγή σε ιεραποστολικό, όπου φάνηκε να χάνει τον έλεγχο, πράγματι προτιμάει τις στάσεις που της αρέσουν. Γύρισμα στα τέσσερα, όπου δίνει ωραίο ρυθμό με πίεση της λεκάνης, θα αφήσει να συγχρονιστείτε και θα ενθουσιαστεί. Συνέχεια με reserve cow, όπου χοροπηδούσε με ωραία ένταση, με τα χέρια της άλλωτε ψηλά, άλλωτε στο σώμα και θέα μια πολύ όμορφη και στενή κωλοτρυπίδα που όμως δεν δίνει αυτή τη φορά. Τελειωτικό στα πλάγια με λίγο πιο δυνατό ρυθμό, φαίνεται να αντέχει, το χύσιμο δυνατό. Σκάει ένα χαμόγελο, δεκτική στις αγκαλιές.

Καλή κουβέντα στη συνέχεια, ξεδιπλώθηκε ένα κορίτσι περίεργο, της αρέσουν τα ταξίδια, θέλει να πάει στα νησιά.

Συνέχεια με ένα καταπληκτικό μασάζ, σχεδόν body to body, η θέα μιας νεαράς να τρίβεται πάνω σου, ανεκτίμητη.

Την ευχαρίστησα, καληνύχτα και την έκανα.

Το κορίτσι δεν είναι όπως την βλέπουμε στις φωτογραφίες, όμως είναι η ίδια. Εγώ είδα ένα ζεστό και ευγενικό πλάσμα, χαμογελαστό, με όλη τη καλή διάθεση να ικανοποιήσει τον πελάτη. Αρκετά δοτική αλλά συμπεριφέρεται σαν παιδί που θέλει να πειραματιστεί. Ακόμη κι αν είναι καιρό στο χώρο, συμπεριφέρεται σαν αματούρι και μάλλον αυτό προτιμά, αλλά έχει μια αθωότητα που εμένα μου άρεσε. Δεν είναι σωστή επαγγελματίας αλλά προσφέρει μια όμορφη εμπειρία.
Σε αυτή την τιμή υπάρχουν κι άλλα κορίτσια που συμμετέχουν ενεργά, όμως η Αντέλ είναι μια ιδιαίτερη περίπτωση που μάλλον δεν είναι για όλους. Θα την ξαναέβλεπα με χαρά αλλά ίσως στο επόμενο της τουρ.

Μπράβο Αντέλ. Πάμε σε άλλα βουνά τώρα.

Μια μικρή σημείωση. Δύναται το ίδιο κορίτσι να έχει διαφορετική συμπεριφορά με τον καθένα και δεν θεωρώ ότι είναι κακό. Και φυσικά, όπως κι εμείς έχουμε την απαίτηση από τα κορίτσια να είναι καθαρές και δοτικές, άλλη τόση απαίτηση έχουν κι εκείνες να είμαστε κι εμείς καθαροί και ευγενικοί. Να είστε όλοι καλά.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Απριλίου 03, 2023
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Παραπλανητικές (πολύ επεξεργασμένες/παλιές)
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
bigmountain
Γλομπεο-Μύστης
Εγγραφή:
22 Οκτ 2022
Μηνύματα:
Κριτικές:
123
Likes:
31.806
Πόντοι:
27.636
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Milfomaniac, koursaros66, mysterious και 16 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
05 Σεπτεμβρίου, 2023
Από τις φωτό που έχει στο Site υπάρχει καμμία που να ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα . Ειδικά αυτή με τα κοτσιδάκια στο πάγκο της κουζίνας . Ευχαριστώ
review reaction 1 hornyasfuck
05 Σεπτεμβρίου, 2023
@koursaros66 κατά πάσα πιθανότητα οι φωτογραφίες δεν είναι καν δικές της, αλλά μοιάζει αρκετά. Σαρκώδη χείλη, μπλε μάτια, ωραίο βυζάκι καλοφτιαγμένο, ωραίο κωλαράκι.
review reaction 1 hornyasfuck
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2