Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.8 7 10
Call-Girls
49544
Γενική βαθμολογία
7.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
8.0
Γενική συμπεριφορά
9.0
Επικοινωνία
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
6.0
Απορω ειλικρινα απορω.Απορω με ενα εμπειρο γρσφειο πως κλεινει συμφωνιες με αβγαλτα κοριτσακια. ΑΠΟΡΩ ΓΙΑ ΤΑ 160 που ζητανε .Ας αιτιολογησω την απορια μου.Επισκεψη ατον χωρο της.Υποδοχη με απλο συνολο ελαφρως βαμμενη.Οτι βλεπετε στις φωτογραφιες θα δειτε.Κορμι καθαρο ,νεανικο με στηθος 2αρακι ποδι ατελειωτο κωλαρακι νεανικο στητο.Πρωτο μποι πανω απο 1,75cm.Κορμοστασια περπατημα για τα πανηγυρια.Κυρτωση με περιεργο στυλ.Μαλλι απεριποιητο,προσωπο οτι βλεπετε,εμενα μου αρεσε, οδοντοστοιχια οτι ειπε ο παρακατω παιχτης.Συγνωμη αν προσβαλω δεν το εχω σκοπο αλλα στα 160 γνωρισα ενα κοριτσι απο ενα χωριο τερμα Ουκρανια....Σεξουαλικα:Πιπα καλουτσικη,στησιματα μηδεν,69 μηδεν,δακτυλα μηδεν, μουνακι καθαρο αλλα οχι δεκτικο σε γλυψιματα.Βυζακι με ρογες για πασπατεμα αλλα και αυτο sensitive.Καθαρο gfe κοριτσι και απορω πως δινει πρωκτικο. Καταλαβαινω τον παιχτη που δοκιμασε και αισθανθηκε ασχημα.Στα υπερ οτι ειναι χαμογελαστη πολυ με καλη διαθεση να επικοινωνησει προσπαθει να τα τιμησει τα χρηματα.Αλλα ουτε το μασαζ δεν κατεχει υποτυποδος οποτε το εληξα ευγενικα στο 30.Κριμα ρε παιδια εχει πεσει πολυ η ποιοτητα και εχει ανεβει η τιμη υπερβολικα,ειλικρινα κριμα θα αποχωρησουμε απο το σπορ εν τελει....
Πληροφορίες Συνάντησης
Διάρκεια
30 λεπτά
Στο χώρο της κοπέλας
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες