Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.7 93 10
Call-Girls 218014
Γενική βαθμολογία

7.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Τα έχουν γράψει ολα οι συνάδελφοι παρακάτω αλλά οφείλω να την αποθεώσω και εγώ.

Καταρχάς επικοινωνία με το γραφείο εύκολη, κ μάλιστα ενώ προέκυψαν αλλαγές απο μεριάς μου με εξυπηρέτησαν άψογα.

Πάμε τώρα στο ζουμί. Συνάντηση στον χώρο της κοπέλας σε γνωστό ξενοδοχείο της συγγρού. Χτυπάω την πόρτα και μου ανοίγει η λορενα με χαμογελο.
Τι κορίτσι ειναι αυτο ρε μάγκες;; Τι λουλούδι όμορφο;;
Απο τις λίγες περιπτώσεις που οι φωτό ειναι τόσο αληθινές. Οκ, λείπει η λάμψη και ειναι λίγα χρόνια μεγαλύτερη αλλά πραγματικά το κορίτσι ειναι πανέμορφο. Κοντουλα στο 1.60, βυζι τουμπανο φυσικό δυάρι και κωλαρακι φωτοβολίδα. Καθόλου σημάδια χαλάρωσης, ιδανικές αναλογίες απο όπου και να το πιάσεις. Χαμογελαστή και ευδιάθετη με πολύ καλά αγγλικά για το σοσιαλ κομμάτι.

Στα του αγώνα, ειναι ξεκάθαρα για gfe, δεν κάνει ακρότητες , ουτε deepthroat ούτε τελειώματα σε στόμα ή πρόσωπο αλλά χαλάλι της.
Πεντακάθαρη, μοσχομυριστή θα μπορούσα να αράζω με τις ώρες μαζί της.

Παίχτηκαν δυο γύροι με γλυψιματα απο αμφότερους, doggy, ιεραποστολικό και με εκείνη απο πανω και αν είχα κουράγιο θα της έριχνα άλλους δυο. Εχει τα όρια της αλλά σε παίρνει τόσο πολύ μαζί της στην καυλα που ειναι λες και γαμας την γκομενα σου στα ντουζενια σας.

Αν θα πρεπει να επισημάνω κάτι στα αρνητικά (σχετικά πάντα) ειναι η πίπα η οποία δεν ήταν κακή αλλά θα μπορούσε σίγουρα να ειναι καλύτερη, κ η χρήση τζελ αν κ τόσο μικρό και λαχταριστό μουνακι ειναι κρίμα να της το διαλύσουμε.

Συνοπτικά, η Λορένα ειναι ενα λουλούδι για gfe καταστάσεις που περνας μια ωρα ζάχαρη.
Θα την ξανασυναντουσα σίγουρα, κ μολις δοκιμάσω μια δυο ακομα που εχω στην λίστα μου θα επιστρέψω.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαρτίου 31, 2023
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
140€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή