Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.3 3 10
Call-Girls
13889
Γενική βαθμολογία
7.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
8.0
Γενική συμπεριφορά
9.0
Επικοινωνία
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Χρωστούμενη, ετεροχρονισμένη κριτική. Κατ'αρχάς να ζητήσω συγνώμη απο τους συναγωνιστές γιατί μ'αυτά και μ'αυτά δε μπόρεσα να τη γράψω στην ώρα της.
Γραφείο άριστο όπως πάντα.
Η κοπέλα είναι όμορφη, καθαρή, αρκετά κοντά στις φωτογραφίες -αφαιρώντας όπως πάντα τη λάμψη- με μια μικρή διαφορά στο βλέμα της που είναι λίγο πιο απλανές απ'ότι στις φωτογραφίες.
Επίσης και το δωμάτιο καθαρό και περιποιημένο.
Σώμα σχεδόν οτι βλέπετε, καθαρό απο τατουάζ, αδύνατο, νεανικό, όλα στη θέση τους (όχι τόσο "καμπυλωτή" όπως στις φωτο). Ίσως λίγο πιο αδύνατη για τα γούστα μου.
Στα του αγώνα ήμουν λίγο πιεσμένος απο χρόνο (εξου και μισάωρο) οπότε ήταν λίγο fast forward η φάση.
Πίπα όχι κάτι το ιδιαίτερο, φιλιά ελάχιστα (όχι το οτι το επιδίωξα κιόλας, ανάλογα πως μου βγαίνει με την κάθε κοπέλα).
Παίχτηκαν 2 στάσεις, ιεραποστολικό και μετά στα 4. Στην αρχή κανονικά και στο τέλος σχεδόν την καβάλησα, ανέβασα ρυθμούς και τέλειωσα όσο πιο μέσα μπορούσα.
Μπανάκι και adios.
Ευχάριστο μισαωράκι, δε θα μου μείνει όμως αξέχαστο.
Γαμηστερούς χαιρετισμούς!
Γραφείο άριστο όπως πάντα.
Η κοπέλα είναι όμορφη, καθαρή, αρκετά κοντά στις φωτογραφίες -αφαιρώντας όπως πάντα τη λάμψη- με μια μικρή διαφορά στο βλέμα της που είναι λίγο πιο απλανές απ'ότι στις φωτογραφίες.
Επίσης και το δωμάτιο καθαρό και περιποιημένο.
Σώμα σχεδόν οτι βλέπετε, καθαρό απο τατουάζ, αδύνατο, νεανικό, όλα στη θέση τους (όχι τόσο "καμπυλωτή" όπως στις φωτο). Ίσως λίγο πιο αδύνατη για τα γούστα μου.
Στα του αγώνα ήμουν λίγο πιεσμένος απο χρόνο (εξου και μισάωρο) οπότε ήταν λίγο fast forward η φάση.
Πίπα όχι κάτι το ιδιαίτερο, φιλιά ελάχιστα (όχι το οτι το επιδίωξα κιόλας, ανάλογα πως μου βγαίνει με την κάθε κοπέλα).
Παίχτηκαν 2 στάσεις, ιεραποστολικό και μετά στα 4. Στην αρχή κανονικά και στο τέλος σχεδόν την καβάλησα, ανέβασα ρυθμούς και τέλειωσα όσο πιο μέσα μπορούσα.
Μπανάκι και adios.
Ευχάριστο μισαωράκι, δε θα μου μείνει όμως αξέχαστο.
Γαμηστερούς χαιρετισμούς!
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Ιανουαρίου 27, 2023
Διάρκεια
30 λεπτά
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
90€
Πόλη συνάντησης
Θεσσαλονίκη
Συμπεριφορά γραφείου