Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 12 10
Γενική βαθμολογία
 
8.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
8.0
Επικοινωνία
 
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Έμιλυ, άλλο ένα κορίτσι μυστήριο που μας έχει έρθει αρκετές φορές και δεν είχε καμιά κριτική την τελευταία φορά που ήρθε, πριν έρθει ξανά κι εμφανιστούν οι προηγούμενοι συναγωνιστές. Οι φωτογραφίες έδειχναν ένα κορίτσι που ξέρει τη δουλειά της και συμπεριφέρεται όσο πρέπει για να περάσεις μια ευχάριστη ώρα, όμως κάτι μέσα μου έλεγε πώς θα συναντήσω άλλη μια θλιμμένη πριγκίπισσα. Ήμουν πολύ περίεργος, οπότε παίρνω το δρόμο για το ξενοδοχείο.

Το γραφείο για μια ακόμη φορά άριστο.

Τοκ τοκ την πορτούλα και μου ανοίγει ένα αδύνατο κορίτσι, ευτυχώς όχι στα όρια της ανορεξίας. Γλυκό πρόσωπο, μοσχομυριστή, δεν χαμογελάει εύκολα, αλλά αν την πειράξεις θα χαμογελάσει. Έχει λίγο στραβά δόντια και ίσως για αυτό προτιμά να μην χαμογελά. Όμως έχει μια περίεργη γοητεία, σε συνδυασμό με όμορφα, αθώα αλλά κάπως θλιμμένα μάτια. Βέβαια φορούσε κάπως υπερβολικό μακιγιάζ και ξεγελά.

Υποδοχή μόνο με τα εσώρουχα, εκ πρώτης όψεως το σώμα είναι αρκετά ελκυστικό. Λίγο ψυχρή υποδοχή, αλλά γρήγορα έγινε ζεστή, τα θλιμμένα της μάτια δεν σε προϊδεάζουν για μια ευχάριστη συνέχεια, όμως σε πείθει ότι θα κάνει το παν για να χαλαρώσεις μαζί της. Θα σε ρωτήσει για τη μέρα σου, αν αντιληφθεί πώς ήρθες για να ξεχαστείς, θα προσπαθήσει να δώσει τον καλύτερο της εαυτό.

Μολδαβέζα 33 ετών με περίεργη καταγωγή, εκ Καζακστάν, αρκετά περπατημένη στο χώρο.

Ντουζάκι, το κορίτσι περίμενε υπομονετικά στο κρεβάτι, σκάει ένα αμήχανο χαμόγελο, σε παρακινεί να ξαπλώσεις δίπλα της. Θα ανεβεί πάνω σου και θα σκάσουν τα πρώτα ρουφηχτά φιλιά. Δεν είναι γλωσσόφιλα, αλλά αρκετά ρουφηχτά, η αίσθηση καλή. Φαίνεται να έχει μια ελαφριά διστακτικότητα, αλλά άμα την κάνεις να νιώσει ασφάλεια, θα ανοιχτεί και θα συμπεριφερθεί σαν σωστή επαγγελματίας.

Ξεκούμπωμα του σουτιέν, τα βυζάκια όμορφα μεσαίου μεγέθους με προκλητικές ρώγες, δεκτικές στο γλείψιμο. Μάλλον σιλικονάτα, γιατί μου φάνηκαν κάπως σκληρά, αλλά δε λέει όχι στο ζούληγμα. Έχει αρκετά τατουάζ διάσπαρτα, γενικά μου αρέσουν τα τατουάζ, αλλά δεν της πάνε και τόσο, ειδικά ένα μεγάλο που έχει στο στήθος της. Το σώμα αδύνατο αλλά όμορφο, μοσχομυριστό, δεκτική στο γλείψιμο. Αλλά η πλάτη της, εμένα μου άρεσε. Γυμνασμένη όσο πρέπει, γραμμωμένη.

Ρουφηχτά φιλιά, φιλιά στο λαιμό και κατεβαίνει για ένα αρκετά καλό στοματικό που όμως ξεγελά. Χρησιμοποιεί χέρι και αυτό μπορεί να μην αρέσει σε κάποιους, αλλά αυτό ξέρει, αυτό θα προσφέρει, πριν της δείξεις τι σου αρέσει και ανεβάζει στροφές. Εναλλάσσει ρυθμό, θα τον πάρει λίγες φορές τέρμα βαθιά αλλά γενικά δεν τον βάζει όλον μέσα. Τέτοιο αρχιδογλύψιμο όμως πραγματικά ελάχιστες επαγγελματίες το κάνουν. Θέλει να έχει τις μπάλες στο στόμα της, κάνει παιχνίδια με τη γλώσσα της.

Αφαίρεση του βρακακιού, σάλιο και παίξιμο με την κλειτορίδα, να παρατηρήσω την αντίδραση της, εκεί που κοιτά με βλέμμα "τι πας να κάνεις", το βλέμμα της πέταγε κεραυνούς, αναστέναζε, είχε παραδοθεί στην ηδονή. Γλυφομούνι και κραυγές από το κορίτσι μας, φαινόταν ότι το χρειαζόταν. Μουνάκι ταλαιπωρημένο αλλά μοσχομυριστό, με όμορφα μουνόχειλα και διογκωμένη κλειτορίδα. Προσπαθήστε να τη δαγκώσετε ελαφριά και θα ενθουσιαστεί.

Βγάζει καπότα, όχι περίμενε, γλείψε λίγο ακόμα, να παίξω με το μουνάκι. Δεν είπε όχι.

Καπότα και είσοδος ιεραποστολικά, ενώ έβαλε όσο τζελ χρειαζόταν για να ανοίξει. Αρκετά στενή, αλλά αμέσως ανεβάζει ώμους για πλήρης διείσδυση. Προτιμούσε το ιεραποστολικό και πράγματι έδειχνε να της αρέσει περισσότερο έτσι ενώ αποζητούσε την επαφή. Συνέχεια με cow όπου έδειχνε να μην το προτιμά, αλλά αν τη ζουλάς στο κωλαράκι, ανεβάζει στροφές, θα χτυπηθεί δεξιά αριστερά, θα προτιμήσει κυκλικές βίαιες κινήσεις, θα σε πλησιάσει να νιώσεις την καυτή ανάσα της. Τελείωμα στα τέσσερα, σε αφήνει να την τραβάς προς το μέρος σου αλλά θα προτιμήσει να γείρεις να κολλήσεις πάνω στη πλάτη της και να της τρίβεις την κλειτορίδα και θα φωνάξει. Δυνατή κατάθεση και παρατεταμένη, δε θα τραβηχτεί, περιμένει από σένα να τραβηχτείς και θα σκάσει το πιο μεγάλο της χαμόγελο.

Τσιγαράκι, πετσέτα στα κορμιά και ήθελε να βγούμε στο μπαλκόνι, με παραξένεψε λίγο αυτό. Αγέλαστη έκφραση, αλλά κρύωνε το κορίτσι. Δε μου άρεσε και πολύ αλλά το προσπερνάμε.

Ευχάριστη κουβέντα στη συνέχεια, ανοίχτηκε αρκετά, θα το πήγαινε εκεί αν δεν την παρακινούσα για δεύτερο γύρο. Ρουφηχτά φιλιά, θα ασχοληθεί περισσότερη ώρα με το λαιμό σου, θα κάνει κόλπα, θα τον ρουφήξει, σαν άλλο βαμπίρ, θα ενθουσιαστεί και θα πιεί το αίμα σου. Reserce cow αυτή τη φορά, η πλάτη της πραγματικά πολύ ωραία. Προτιμούσε όμως το ιεραποστολικό, χατίρι δεν της χάλασα, δυνατό τελείωμα εκεί.

Ντύθηκα, λεφτά διακριτικά στο τραπέζι, ανταλλάξαμε κάποια αστεία και το θλιμμένο κορίτσι έγινε φωτεινό. Ευχαριστίες και καληνύχτα στα ελληνικά, ξέρει κάποιες λέξεις.

Το κορίτσι έχει θλιμμένα μάτια, αλλά πολύ εκφραστικά. Αρκετά δοτική, δε θα σου πει όχι, συμμετέχει ενεργά, αν και μπορούσε καλύτερα. Ίσως να μην ήταν στην καλύτερη μέρα, αλλά είναι ζεστή, θα κάνει το παν για να περάσεις καλά. Μια σωστή επαγγελματίας χωρίς πολλά μέλια και σιρόπια.

Άλλο ένα γνήσιο λιονταράκι που θέλει να έχει τον έλεγχο και αφήνεται στον ερωτισμό εάν νιώσει ασφάλεια. Άψογη στη δουλειά της, αλλά μπορεί να γίνει εγωκεντρική με έντονες τάσεις κυριαρχίας, πρέπει να παίξεις με το μυαλό της για να πάρεις τα μέγιστα από εκείνη. Αλλά κι αυτή προτιμά να είναι ο εαυτός της, πράγμα εκπληκτικό. Στη συμμετοχή ίσως να έβαζα 7 γιατί έδειχνε κάπως ταλαιπωρημένη, όμως κάνει ότι της ζητήσεις και κερδίζει πόντο.

Οι φωτογραφίες της δεν ξέρω τι είναι. Ίσως να είναι ψεύτικες, αλλά δε νομίζω γιατί στο σώμα είναι η ίδια. Ίσως και να είναι αρκετά παλιές, γιατί το πρόσωπο είναι αρκετά διαφορετικό, αλλά μπορεί όντως να είναι η ίδια. Θα βάλω παραπλανητικές, αν και δεν αποκλείεται να είναι ψεύτικες.

Πάμε να πάρουμε τα βουνά.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαρτίου 27, 2023
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Παραπλανητικές (πολύ επεξεργασμένες/παλιές)
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
bigmountain
Γλομπεο-Μύστης
Εγγραφή:
22 Οκτ 2022
Μηνύματα:
Κριτικές:
123
Likes:
31.806
Πόντοι:
27.636
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 mancunian1986, Kontopodis, maradona7 και 20 άλλα μέλη

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
28 Μαρτίου, 2023
Ὡραία κριτική. Κατατοπιστική. Καί μπράβο ποὺ πέρασες καλά ΥΓ:"Γιά πλήρη διείσδυση" καί ἡ λέξη "πως" δέν παίρνει τόνο ἐκτός καί ἄν εἶναι ἐρώτηση
review reaction 3 bigmountain89
28 Μαρτίου, 2023
Big καταλαβαινω οτι δεν θες να καψεις το κοριτσι γιατι ειναι ομορφουλικο αλλα επειδη το συνεχιζει το τροπαρι και το βιολι ,βιολα θα πω οχι.Δεν μας νοιαζει αν χωρισε και ειναι ταλαιπωρημενη και στεναχωρημενη.Εχουμε και εμεις τα δικα μας για αυτο παμε για 1 ωριτσα με χαμογελου και καλου σεξ.Ας χσμογελασει και αυτη ,ας κανει μια προσπαθεια φιλικοτητας παραπανω απο εμας για να ειναι συνεχεια fully bookwd &happy.Οχι αλλες στεναχωρες με σκοτουρες που τις μεταβιβαζουν.Παμε για να ξεχαστουμε οχι για να φορτωθουμε αλλων.Πες μου ποσα σε εφτιαξα που ειπα απλα "big"???? Μεγάλο χαμόγελο
review reaction 1 hornyasfuck, bigmountain89, old boy
29 Μαρτίου, 2023
Andronikos, δεν έχεις άδικο κάπου, αλλά δεν το καταλαβαίνω το σχόλιο σου. Για ποιο λόγο να το κάψω αφού στην τελική πέρασα καλά και δεν μου είπε όχι πουθενά; Συμφωνώ ότι υπάρχουν κι άλλες που όλη την ώρα είναι μες στη καλή διάθεση, αλλά δεν είναι όλες πάντα έτσι, ιδίως με κάποιες κατηγορίες ατόμων, αλλά που να ξέρεις.

Και η Starla ίδιο παρουσιαστικό είχε, αλλά έτσι ήταν το psychique της.

Και όχι δεν με έφτιαξες καθόλου Χαμόγελο με γλώσσα
review reaction 1 hornyasfuck
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3