Λεπτομέρειες αξιολόγησης
8.6 63 10
Call-Girls
159835
Γενική βαθμολογία
9.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
8.0
Γενική συμπεριφορά
10.0
Επικοινωνία
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
9.0
Όταν σου δίνεται η ευκαιρία για να συναντήσεις αυτήν που κατά συντριπτική πλειοψηφία εκθειάζουν στις κριτικές, δεν τη χάνεις!
Μπαίνοντας στο χώρο της ένιωσα τον ανδρικό πληθυσμό που έχει πέσει στα πόδια της . Λουλούδια, δώρα…. Έχει κάψει καρδιές το κορίτσι..
Καθόλου τυχαίο!
Έπεσε παρλάτα από μεριάς της σε σημείο που ανησυχούσα ότι θα χαθεί η συνάντηση.
Με «διάβαζε» και προς τιμήν της, όσο χρόνο κατανάλωσε στην επικοινωνία μου τον πρόσθεσε στη δράση.
Πρόκειται για πολύ έξυπνη γυναίκα, με γούστο και διάθεση, εμπειρία και ισορροπία.
Μου είπε πολλά, με εμπιστεύτηκε και αυτό με τιμά.
Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι τα καλά λόγια που ανέφερε για το γραφείο που πολλές φορές νομίζουμε ότι γενικά οι ατζέντηδες εκμεταλλεύονται στεγνά τις κοπέλες.
Εδώ η Dida μου έδωσε μια άλλη οπτική και πραγματικά από ανθρώπινης πλευράς, ανέβηκε πολύ στην υπόληψή μου το πρακτορείο.
Για την Άντζη ότι και να πω είναι ελάχιστο. ΤΗΝ ΑΓΑΠΟΥΝ ΟΛΟΙ! ΚΑΙ ΕΓΩ!
Η Dida λοιπόν είναι ο άνθρωπος ο ακριβοδίκαιος που θα σου δώσει ότι ακριβώς αξίζεις με το σεβασμό σου και την συμπεριφορά σου. Με το παραπάνω!
Χάρηκα γιατί με απογείωσε και ένιωσα ότι βρισκόμουν με μια καλή φίλη που θα ήθελα ταυτόχρονα να με λιώσει! Τα έκανε και τα δύο..
Και φυσικά όχι μόνο σε μένα..
Απλά μου είπε ότι χαίρεται να γνωρίζει ωραίους ανθρώπους και στην πράξη με εξέπληξε με το πάθος και την δοτικότητά της.
Το ζεi, το θέλει και το μοιράζεται, έχοντας μεγάλη εμπειρία και προσαρμόζεται στις επιθυμίες του συντρόφου της, πάντα σε λογικά πλαίσια.
Είναι και κορμί που θα σε διαβολίσει και προφανώς η μια ώρα είναι ελάχιστη.
Χορταστική όσο και πιπεράτη συνάντηση, έφυγα απόλυτα ικανοποιημένος και λίγο σοφότερος.
Της αξίζει ο σεβασμός και η αγάπη που έχει λάβει από τους περισσότερους και είναι ένα διαμάντι για το πρακτορείο.
Την ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη και για όσα όμορφα πέρασα μαζί της.
Θα ήταν κρίμα να μην την συναντήσω έστω για μια φορά.
Από τις συναντήσεις που με κάνουν ευτυχισμένο.
Πληροφορίες Συνάντησης
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού