Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.4 3 10
Γενική βαθμολογία
 
9.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
9.0
Γενική συμπεριφορά
 
8.0
Επικοινωνία
 
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Λοιπόν, θα γράψω πρώτος εγώ μια κριτική, αν και δεν το συνηθίζω για τις ανεξάρτητες κοπέλες (που παρεπιπτόντως έχω πάει με σχεδόν όλες).

Η κοπέλα έχει κατα καιρούς ανεβάσει αρκετές φωτογραφίες, και όσον αφορά στο σώμα της, είναι ακριβέστατες. Αδύνατη αλλά όχι κόκκαλο, ωραία επιδερμίδα, άκρα όμορφα και περιποιημένα, και μουνάκι και κωλαράκι σουπερ. Στο πρόσωπο για τα δικά μου γούστα είναι επίσης κούκλα, με μια κάπως εξωτική/ασιάτικη ομορφιά. Ίσως έχει να κάνει και το ότι τονίζει με το makeup τα μάτια και τις βλεφαρίδες της. Από εμφάσινεη με 2 λόγια τα σπάει χωρίς να είναι μια ξενερουά μοντέλα.

Ήρθε στο χρόνο που είχαμε πει, με μικρή καθυστέρηση 15 λεπτών.

Με το που μπήκε μοσχοβολούσε και εγώ μόλις είχα βγει από το μπάνιο, οπότε δεν χρειάστηκε κανένας από τους δυο μας να ξαναμπεί.

Προφανώς, ελληνικά άπταιστα και η επικοινωνία γρήγορα από τυπική έγινε θερμή και χαλαρή.
Μιας και ήξερα το ότι είναι ελληνίδα, και ότι έχει περίπου τα μισά μου χρόνια, το πήγα το πράγμα χαλαρά και όχι όπως γενικά συνηθίζω. Στη κουβέντα, φαίνεται παιδί καλλιεργημένο ίσως παραπάνω από το μέσω γκομενάκι του Insta και των clubs.

Πίπα καλή δεδομένης της ηλικίας με προσπάθεια να με ευχαριστήσει όσο το δυνατό πιο πολύ. Προσπάθειες για ντιπ, πίεση από μένα, σάλια, όλα μια χαρά. Στο sex, κινείται από το GFE στο PSE με αρκετή άνεση. Δηλαδή είναι και της αγκαλιάς και της βρισιάς. Στη δική μου περίπτωση δεν άκουσα κανένα όχι, κανένα μα και μου και μη, και γενικά πηδιόμασταν σε διάφορες στάσεις για αρκετή ώρα. Από τον κώλο θα μπορούσε να παιχτεί κάτι, αλλά δεν το έψαξα για να μην ρισκάρω τα "σιγά-σιγά" ή γενικά κάποιο ξενέρωμα. Πάντως το κωλαράκι της είναι αρρώστια. Για όσους είναι πιο διεκπεραιωτικοί από μένα, και μπορούν να μπλέκουν σε συζητήσεις περί μεγέθους κλπ, το προτείνω ανεπιφύλακτα. Συμμετοχή 10/10.

Η ημερομηνία είναι ενδεικτική, αλλά για όσους καταλαβουν, έγινε στην αρχή της "ανεξάρτητης" καριέρας της.

Πρόκειται για μια μικρη και πανέμορφη κοπέλα, με αρκετά καλή εμπειρία, και ναι, για κάποιους ίσως έχει μια στάση "ντίβας" ή τελος πάντων κάτι που αρχικά να τους ενοχλεί. Με εμένα δεν ήταν ενοχλητικό, κάθε άλλο.

Το τίμημα είναι όντως σχετικά υψηλό αλλά όχι κάτι το τρελό. Ίσως ένα κλικ πάνω από τα γραφεία. Αλλά μιλάμε για νεαρή και κούκλα ελληνίδα, που πηδιέται πολύ καλά και δεν είναι στόκος αλλά έξυπνη και καλλιεργημένη.

Πιο πολύ της ταιριάζει το VIP escorting παρά το 160/ωρα +30+40+20 κλπ



Αυτά από μένα, που όπως πάντα άλλωστε ξεκαθαρίζω ότι δεν ασχολούμε ιδιαίτερα με το κόστος και έχω σε γενικά γούστα που κινούνται από το ένα άκρο στο άλλο.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Φεβρουαρίου 01, 2023
Διάρκεια
1μιση ώρα
Στο χώρο μου
Πόλη συνάντησης
Θεσσαλονίκη
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο πρόσωπο
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Σπουδαίος
Εγγραφή:
27 Ιουλ 2017
Μηνύματα:
Κριτικές:
36
Likes:
2.300
Πόντοι:
2.410
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Spiler, maradona7, anthotypos και 22 άλλα μέλη

Σχόλια

14 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
1 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
23 Μαρτίου, 2023
Η πιο εμπεριστατωμενη κρτικη που εχω διαβασει οσο ειμαι στο μπου
review reaction 3 paparotriftoulas
23 Μαρτίου, 2023
Η πιο εμπεριστατωμένη χωρίς να λέει ποσό πήγε το μαλλί αφού χρεώνει έξτρα λες κ αγοράζουμε αμαξι
review reaction 1 komarov, Drunk Sinatra, paparotriftoulas και 2 άλλα μέλη
23 Μαρτίου, 2023
Ηλικια εισαι κοντα στα 60 τυπε?
23 Μαρτίου, 2023
Link για το κοριτσι?
23 Μαρτίου, 2023
Ωραία η κριτική και μπράβο τύπε. Μόνη ένσταση το ότι βαθμολόγησες με 9 την σχέση αξίας/κόστους, χωρίς όμως να αναφέρεις πόσο κόστισε το ραντεβού, δεδομένου ότι αφενός η κοπέλα στην σελίδα της έχει πολλά έξτρα, αφετέρου εσύ ο ίδιος ομολογείς πως «το τίμημα είναι όντως σχετικά υψηλό».
23 Μαρτίου, 2023
Που τη βρίσκουμε μαν ?
Γιατί σκοπεύω να ανέβω Θεσσαλονίκη
23 Μαρτίου, 2023
43 είμαι φίλε jik
To μαλλί πήγε γύρω στα 250... Όπως είπα, έχει πάνω από μήνα που βρεθήκαμε και δεν θυμάμαι ακριβώς. Δεν είχε καρτέλα τότε, αλλά και να είχε ίσως να μην έγραφα, όπως δεν έχω γράψει για καμία ανεξάρτητη. Όταν την ξανασυναντήσω θα αναφερθώ στο κόστος με ακρίβεια. Αλλά ξαναλέω, ότι είναι
ένα κλικ πάνω από τα γραφεία. Ενα κλικ.
Στη σχέση αξίας/κόστους, ναι βάζω 9 γιατί διαφορετικά σε μια 30αρα, λιγότερη όμορφη, με "κόφτες", που δεν μιλά ελληνικά (ή αγγλικά) θα έπρεπε να βάζω 5αρια και 4ρια. Πράγμα που δεν κάνω...
review reaction 1 sotosdep2, savvass
23 Μαρτίου, 2023
Όπως λες στην κριτική η συνάντηση έγινε στις αρχές που απο οτι διαβάζω έδινε και κωλαράκι (μάλλον ανάλογα με το μέγεθος όπως λές) τώρα απο οτι διαβάζω στο νήμα της δεν δίνει. Για όποιον ενδιαφέρεται δηλαδή , εγω προσωπικά δεν είμαι λάτρης του πρωκτικού.
review reaction 1 Ωρίων
23 Μαρτίου, 2023
savvass Οταν βρέθηκα μαζί της, δεν είχε ανεβάσει αυτό τον τιμοκατάλογο. Δεν είμαι 100% σίγουρος αν το έδινε, αλλά έτσι νομίζω. Πάντως μου έδωσε την εντύπωση ότι γενικά "ακούει" προτάσεις πέρα των δεδομένων/προδιαγεγραμένων υπηρεσιών.
giorgos stergiou Δεν ξέρω αν έχει αγγελία κάπου, αλλά στο σχετικό νήμα θα βρεις τρόπο επικοινωνίας.
review reaction 1 giorgos stergiou, savvass
23 Μαρτίου, 2023
Σε ευχαριστώ.. όταν λες σχετικό νήμα εννοείς δικό της ή κάποιο άλλο?
14 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
1 2