Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.4 26 10
Call-Girls 107108
Γενική βαθμολογία

9.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)

10.0
Εμφάνιση (σώμα)

10.0
Γενική συμπεριφορά

10.0
Επικοινωνία

6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
Έτσι είπα μόλις την είδα στο εαυτό μου καλά ρε μαλακα με κεφαλαία όλα τι μουνι είναι αυτό!!! Φωτό εφάμιλλες σε αυτό που περίμενα χαρακτηριστικά όπως αναγράφονται στο γραφείο περίπου στα 30 , 1.70 ύψος, κανονικότατα κιλά με πιασίματα εκεί που πρέπει ρε μαλακα είπα στον εαυτό μου, τι μουνι είναι αυτό! Στα αρχιδια για τα μέτρια Αγγλικά της αυτό ήταν ένα απίστευτο μουνι! Φιλί απίστευτο η γλώσσα της υγρή να την γεύομαι απίστευτα! Στοματικό για Όσκαρ απίστευτη να με καυλώνει επικίνδυνα! Την γάμησα στο πάσο τής κουζίνας ΤΟ μουνι θεεεεε μου!! Να υγραίνεται το παιδικό μουνι της χωρίς τζελ και μαλακίες, φωτιά σε αυτόν που το ανακάλυψε, να πεθάνει! Στήθος τι να πω να κοιτάει τον παντοδύναμο Θεό , σκληρό, με θηλή καρφί να την γλύφω με μανία σάν Μαλακας! Στα τέσσερα να την κρατάω από την λεπτή μεσούλα της και στον τουρλωμένο κωλο και να δίνω πόνο πολύ πόνο ρε μαλακα είπα στο εαυτό μου από το μουνι δυστυχώς. Τι άλλο να πω ρε μαλάκες ΑΠΊΣΤΕΥΤΟ ΜΟΥΝΙ με όλα κεφαλαία από τις καλύτερες εμπειρίες μου. Και αυτά τα ματάκια τα μπλε με τα σαρκώδες Χείλη να με κοιτούν καθώς τελειώνω..... Νιρβάνα ρε μουνόπανα

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
company of heroes tho
Τιμημένος
184
Πόντοι:
31.558
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 ZeroTolerance, HoneyVoskos, The Saint* και 41 άλλα μέλη

Σχόλια

5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
20 Μαρτίου, 2023
*σαρκώδη χείλη
review reaction 1 hornyasfuck, company of heroes tho
20 Μαρτίου, 2023
Είσαι θεός ρε φίλε!! ΝΙΡΒΑΝΑ ΡΕ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ!! ?
review reaction 3 review reaction 1 Stef68, hornyasfuck, monstercock greece και 1 ακόμα μέλος
20 Μαρτίου, 2023
Xaxaxaax ωραίος γάμησε η κριτική πέθανα
review reaction 1 review reaction 2 Stef68, hornyasfuck, company of heroes tho
20 Μαρτίου, 2023
Στο Glamour είχε χλιαρές κριτικές και αυτός είναι ο λόγος που δεν την επισκέφτηκα. Αυτες οι διθυραμβικές κριτικές μόλις άλλαξε γραφείο με προβληματίζουν
review reaction 1 hornyasfuck
21 Μαρτίου, 2023
@Fansadox Δέν προβληματίζουν μόνον ἐσένα
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5