Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.6 63 10
Call-Girls 159478
Γενική βαθμολογία
 
8.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Υπάρχουν οι πλανεύτρες και οι διαβολοπλανεύτρες. Αυτές δηλαδή που κατέχουν άριστα την τέχνη της αποπλάνησης και μπορούν να πλανέψουν ακόμα και το διάβολο. Αυτές έχουν έντονο ταπεραμέντο, υψηλή νοημοσύνη εγκεφαλική και συναισθηματική, και έντονο υπό έλεγχο σεξουαλισμό. Έχουν δυνατή αυτοπεποίθηση και είναι αρκετά φιλόδοξες.

Γυναίκα βγαλμένη από Άρλεκιν, όπου ένα Άρλεκιν δημιουργεί έναν ιδεατό και εικονικό κόσμο, που ο πρωταγωνιστής είναι ένας άντρας δυναμικός, ικανός να φτάσει ως τα πέρατα του κόσμου για την αγαπημένη του. Ενώ η γυναίκα πρωταγωνιστής είναι γυναίκα βασανισμένη με τραγικό παρελθόν και δεν πιστεύει στα θαύματα, ώσπου τελικά γνωρίζει τον άντρα εκείνον που γίνεται ιππότης και σκλαβώνει την καρδιά της. Όλα σε μια τέτοια ιστορία είναι ιδανικά, μέχρι να τελειώσει το ανάγνωσμα.

Πείθομαι να τη συναντήσω, οπότε η συνάντηση κανονίστηκε στο χώρο της, 2 μέρες πριν, μιας και δύσκολα την βρίσκεις. Από το γραφείο άριστοι.

Τοκ τοκ την πορτούλα και μου ανοίγει μια εντυπωσιακή γυναίκα. Δεν την λες όμορφη, για τα δικά μου γούστα, αλλά πρόστυχη, με περίεργη γοητεία που σε κερδίζει, με όμορφα καφέ μάτια που μοιάζουν πράσινα. Διακριτικό και έξυπνο μακιγιάζ που την κάνουν πρόστυχη. Υποδοχή με σετ μαύρα εσώρουχα και τακούνια. Μαλλιά μαύρα μακριά περιποιημένα, μοσχομυριστή με διακριτικό άρωμα. Κορμί φιδίσιο, πράγματι πολύ ωραίο, σφιχτό, γυμνασμένο. Είναι η γυναίκα των φωτογραφιών, χωρίς τη λογική επεξεργασία στη λάμψη. Στις φωτό θα δείτε μια κοπέλα σοβαρή, αγέλαστη, από κοντά μια κοπέλα πρόσχαρη, με χαμόγελο, διαβολοπλανεύτρα.

Αμέσως θα κάνει το παν για να νιώσεις ευχάριστα. Θα σπάσει τον πάγο, θα πετάξει κάποια αστεία, θα γελάσετε, πριν σε στείλει ευγενικά για ντουζ.

Το χαμόγελο της λίγο ντροπαλό, ίσως επειδή έχει σιδεράκια, όμως δεν ενοχλούν καθόλου. Με βλέμμα όλο νόημα, σε καλεί να την πλησιάσεις και σε γεμίζει με παθιασμένα γλωσσόφιλα με τέχνη που μόνο μια έμπειρη γυναίκα έχει. Στα γόνατα εκείνη πάνω στο κρεβάτι, με εμένα ακόμα όρθιο. Θα σε γλείψει παντού, θα χώσει τη γλώσσα της στο αυτί, θα σε ρουφήξει παντού, αποζητά τα χουφτώματα και τα πρόστυχα παιχνίδια, πριν κατεβεί χαμηλά και γουρλώσει τα μάτια της πετώντας κοπλιμέντα.

Κατέχει την τέχνη του στοματικού, με εξαιρετικό ρούφηγμα και αρχιδογλύψιμο, μπορεί να τον πάρει πολύ βαθιά αλλά όχι μέχρι το λαρύγγι της. Θα επιδιώξει να γλείψει όλη την περιοχή. Με τέτοιο γλείψιμο διάρκειας επιβάλλεται να λάβει την αντίστοιχη περιποίηση.

Στήνεται εξαιρετικά στα τέσσερα, ζητούσε το τέλειο γλείψιμο, μέχρι και η κωλοτρυπίδα αποζητούσε περιποίηση. Δεν φαινόταν δουλεμένη, αλλά προκλητικά γαμεύσιμη. Έδειχνε να σπαρταρά, παίζει με τα βυζιά της, βγάζει κραυγές, δέχεται δάχτυλα παντού. Ειδικά να την γλείφεις και δάχτυλο στο κωλαράκι της, έδειχνε να έχει ενθουσιαστεί. Θα επιδιώξει να τον ξαναπάρει στο στόμα της, θα επιδιώξω να την γλείψω ξανά. Τόσο πολύ γλείψιμο νομίζω δεν μου έχει τύχει ξανά.

Καπότα και με καβάλησε για ένα αισθησιακό σεξ με πάθος που γρήγορα έγινε δυνατό με ένταση. Cow, ιεραποστολικό, στα 4, πριν περάσω στο κωλαράκι της, δεχόταν με χαρά. Είχε καυλώσει πολύ άσχημα, που τον ήθελε από πίσω. Λίγο τζελ, τρυφερή είσοδος, και τα ξέχασα όλα. Έδωσε ωραίο ρυθμό, αποζητούσε μαλλιοτραβήγματα και γλωσσόφιλα, θέλει πνίξιμο. Έγιναν οι ίδιες στάσεις με την αντίστροφη σειρά.

Κατάθεση με εκείνη από πάνω με τις πατούσες πάνω στο κρεβάτι δίνοντας τρελό ρυθμό σαν άλλη καουμπόισσα σε ροντέο, δαχτυλάκια στο μουνί, το θέαμα απίστευτο. Χύσιμο δυνατό και παρατεταμένο, με εκείνη να σταματάει αργά με πλήρη διείσδυση και τον έχει μέσα της αρκετά για αγκαλιές και γλωσσόφιλα. Αφού βεβαιώθηκε πώς το χύσιμο τελείωσε, τραβήχτηκε αργά και βασανιστικά.

Ντουζάκι, μας έμενε λίγος χρόνος, δεν μπορώ να θυμηθώ άλλη γυναίκα που κατάφερνε να κάνει το σεξ να διαρκέσει τόσο πολύ. Μάλλον όταν νιώθεις ότι η όλη πράξη είναι αξεπέραστη, ασυνείδητα παρατείνεις τον χρόνο.

Πολύ ευχάριστη κουβέντα στη συνέχεια, αποκαλύφθηκε ο άνθρωπος μέσα της, ανταλλάξαμε κάποια τρυφερά λόγια, την ευχαρίστησα και την έκανα.

Η Dida είναι μια γυναίκα που κατά τη γνώμη μου έαν είχε πιο όμορφο πρόσωπο ή είχε τέλειο φυσικό στήθος, θα λέγαμε για άλλη κατηγορία, διαγαλαξιακή. Όμως έχει μια παράξενη γοητεία, πολύ δοτική, δε θα σου πει πουθενά όχι, τα δίνει όλα στις υπηρεσίες. Το πιο σημαντικό όμως που μου έμεινε είναι πώς κι εκείνη άνθρωπος είναι, ίσως αρκετά βασανισμένη από τη ζωή, μιας και κάτι τέτοιο ζωγραφίζεται στα μάτια της, όμως κατέχει άριστα την τέχνη της διαβολοπλανεύτρας. Τέτοιες γυναίκες είναι επικίνδυνες, αλλά ζωή χωρίς κίνδυνο, δεν είναι ζωή.

Η πρώτη που παίρνει από μένα το τέλειο δεκάρι στη συμμετοχή.

Ήταν μια πάρα πολύ δυνατή εμπειρία και σίγουρα θα ξαναπέσω στο βουνό της Dida. Να είστε όλοι καλά.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαρτίου 15, 2023
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
210€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Ναι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
bigmountain
Γλομπεο-Μύστης
Εγγραφή:
22 Οκτ 2022
Μηνύματα:
Κριτικές:
123
Likes:
31.806
Πόντοι:
27.636
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Stef68, THV, doc_lin και 24 άλλα μέλη

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
16 Μαρτίου, 2023
Ὄχι "γυναῖκα πρωταγωνιστής", "πρωταγωνίστρια" καί "γαμήσιμη" ὄχι "γαμεύσιμη"
review reaction 3 bigmountain89, Διαγραμμένο μέλος 227076
16 Μαρτίου, 2023
Αν είχε πιο όμορφο πρόσωπο ή είχε τέλειο φυσικό στήθος, δεν θα ήταν εδώ τώρα… να την γλεντάνε κάτι σαλιάρηδες...
review reaction 1 hornyasfuck
16 Μαρτίου, 2023
Είναι γαμεύσιμη, όχι γαμήσιμη. Και το γυναίκα πρωταγωνιστής δεν είναι λάθος. Δεν θα πάρω μαθήματα από σένα @hornyasfuck

Χεχε!
review reaction 6 hornyasfuck
17 Μαρτίου, 2023
@bigmountain
"καθηγήτρια", "ποιήτρια", "τραγουδίστρια", "διευθύντρια", "σκηνοθέτρια" (καί "σκηνοθέτις, -ιδα" καί "σκηνοθέτης"), "χορεύτρια", καί ναί "βουλεύτρια" καί ΟΧΙ βουλευτής... .ἄρα "πρωταγωνίστρια"... "γαμεύσιμη" θά'ταν ἄν τὸ ρῆμα ἦταν "γαμεύω"
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4