Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 12 10
Προβεβλημένη
Call-Girls 25455
Γενική βαθμολογία
 
7.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0

Συνάντηση με Σαρον

Δεν είναι ότι με τράβηξαν οι φωτογραφίες απλά ήθελα κάτι γρήγορο και πορνόφάτσα έκφυλο, μου πρότειναν την Σαρον και έκλεισα άμεσα.

Λοιπόν η Σαρον δεν είναι η πανέμορφη Ρωσίδα με τα λεπτά χαρακτηριστικά αλλά ειναι ακριβώς αυτό που ήθελα εκείνη τη στιγμή δλδ έκφυλη πορνοφατσα σκυλί του πολέμου..Χαχαχα

Πρόσωπο όπως είπα ποιο πάνω, ψηλό κορμί με μακριά πόδια και τουμπανα βυζια σιλικονατα αλλά ωραία σε αίσθηση. Πέτυχε διάνα η τηλεφωνήτρια το PSE πρόστυχο που της είπα. Με υποδέχτηκε περιποιημένη στα άκρα, ωραίο μαλι σεξι εσώρουχα και πεντακαθαρη. Μιλάει καλά Αγγλικά και μπορεις να κανείς κουβεντούλα εάν θέλεις. Φιλάει με τα αλλά οχι με πολυ γλώσσα αλλά έτσι κι αλλιώς δεν πήγα για gfe δεν με ένοιαξε πολυ..

Στον αγώνα στην πιπα ήταν πολυ καλή, έχει τσιμπουκοχειλα, πολυ γλύψιμο και περιποίηση, βαθειά πιπα και έπαιζε με το μουνακι της ταυτόχρονα, καυλιαρα η γκομενα. Ενώ έδειχνε ότι μπορούσε να πάρει πρωτοβουλίες και να το πάρει όλο πάνω της, δεν την άφησα γιατί πήγα με άγριες διαθέσεις..Η κοπέλα το κατάλαβε και έπιασε τους ρυθμούς μου και η συνέχεια ήταν πορνοσταρικη.. Σωστά στησίματα δεν κλέβει, γουστάρει και δεν λέει όχι σε τίποτα. Πραγματικά μπορούσα να την κάνω ότι ήθελα (σε λογικά πλαίσια πάντα) και έτσι και έγινε. Πολλές εναλλαγές και πολυ σφυροκοπημα. Παίχτηκε ένας γύρος και καλός, με αυτό το πλάνο είχα πάει από την αρχή. Την έκανα περιπου στα 45 λεπτά χορτασμένος από σεξ.

Πιστεύω στάθηκα τυχερός και έκατσε ακριβώς η φάση και η χημεία με την κοπέλα, παρόλα αυτά έχει το πακέτο είναι έμπειρη και πιστεύω ότι θα έπαιζε καλή μπαλίτσα και από μόνη της.

Συμπέρασμα: πορνοφατσα έκφυλη γυναίκα με βυζαρες, ποδάρες και PSE δυνατότητες.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαρτίου 14, 2023
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
150€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Niko_Like
Ανώτατος
Εγγραφή:
8 Νοε 2020
Μηνύματα:
Κριτικές:
120
Likes:
5.108
Πόντοι:
17.060
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 TOMCRUISE, mancunian1986, elpotero και 10 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού