Λεπτομέρειες αξιολόγησης

5.4 11 10
Γενική βαθμολογία

6.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)

6.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

5.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Λοιπόν, καλησπέρα συνάδελφοι, συναγωνιστές, σύντροφοι, αγνωστοι, φίλοι και εχθροί

Η συνάντηση σήμερα με την Hanna πήγε καλά, το κορίτσι είναι μικρό, και αρκετά τρακαρισμένο και σαφώς ανασφαλές με το σώμα της.
Προσωπικά εγώ είδα μία κοπέλα σαν την Παπαρίζου, που είχα απωθημένο να γαμήσω για να λέω την αλήθεια. Στρουμπουλή και χυμώδης
δεν είναι για τους λάτρεις των πετίτ, αλλά για αυτούς που θέλουν να απολαύσουν βυζάρες. Το σώμα της έχει μια μητρική γοητεία
θυμίζοντας προϊστορικές θεές της γονιμότητας, και όχι ανορεξικό κοριτσάκι του του 21ου αιώνα που έχασε το δρόμο και βρέθηκε στα σκοτάδια της
πρωτεύουσας. Η κοπελιά αυτή πρέπει να γαμηθεί. Δεν είναι ούτε gfe ούτε pse, αντίθετα πρέπει κάποιος να την προσεγγίσει σαν προσωπική φαντασίωση
ενός πρωτόγονου άντρα, μια ιέρεια της Αστάρτης, ή της Αφροδίτης που έχει έρθει από την ανατολή, κάτι που υπάρχει στο υποσυνείδητό το μας πριν
(καλο?)μάθουμε στις κοκαλιάρες ευρωπαίες. Γενικά το κορίτσι είναι για
πολλά γαμήσια και δεν το ξέρει ακόμα, αυτό πιστεύω και ψάχνει για καλούς μύστες να την διδάξουν. Πίπα καλή. Επικοινωνία άριστη, αν και ντρεπόταν για
τα αγγλικά της.
Πριν ξεκλειδωθεί η μητέρα της φυλής από μέσα της, είναι ένα τρακαρισμένο πιτσιρίκι (φαίνεται από τον τρόπο που μιλάει)
το οποίο πρέπει να προσεγγιστεί με αγάπη θεωρώ. Όποιος το κάνει αυτό
δεν θα χάσει.

Εγώ γενικά πέρασα πολύ καλά, και θα την συνέστηνα σε όλους όσους δεν έχουν θέματα αυτοπεποίθησης.

Αν φτάσατε μέχρι εδώ τις ευχαριστίες μου, και να είμαστε όλοι καλα.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαρτίου 14, 2023
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
140€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Παραπλανητικές (πολύ επεξεργασμένες/παλιές)
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
hellroach
Ενεργό Μέλος
3
Πόντοι:
280
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 2 review reaction 1 nikosgang, razorxt, Anderssen_ και 25 άλλα μέλη

Σχόλια

8 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 8
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
14 Μαρτίου, 2023
Ωραίο κείμενο, πρωτότυπη προσέγγιση! Βέβαια εδώ μιλάμε για τις προσφερόμενες υπηρεσίες μιάς υποτιθέμενης επαγγελματία κι όχι για το άβγαλτο γκομενάκι που φλερτάρουμε!
review reaction 1 Aragorn135, andronikos3, steelalex και 4 άλλα μέλη
14 Μαρτίου, 2023
To κοριτσι μονο για μεταξουργειο είναι
review reaction 1 hornyasfuck
14 Μαρτίου, 2023
Τι ωραία που τα λες αμέσως μετά την χάλια κριτική !!!
Όπως λέει κ ο φίλος … δεν είναι γκομενα που την πήραμε αφού την είδαμε στο καμάκι επάνω και αποφασίζεις να την πηδήξεις !
Πας στα τυφλά με τα λεφτά στο χέρι και θέλεις αν μην τι άλλο υπηρεσίες αντάξιες !
Γεμίσαμε με διάττοντες αστέρες του σεξ που έρχονται για χαρτζιλίκι και δεν ξέρουν που πάνε τα τέσσερα !
Είναι δύσκολη δουλειά (αν την κανεις σωστά) αλλιώς τράβα σπιτάκι σου κοπέλια μου
review reaction 1 hornyasfuck, Score73
14 Μαρτίου, 2023
Μάλιστα
Τώρα θα πρέπει να πληρώσουμε κιόλας για να διδάσκουμε....
Κι εμείς έχουμε προβλήματα ψυχολογικά, αυτές γτ δε μας καταλαβαίνουν και πρέπει να τα ξέρουμε όλα εμείς, κ επί πληρωμής !
Νομίζω ότι είναι όλα κόλπα που τα κάνουν επίτηδες.
Σ άλλους το παίζουν Μαρία Τερέζα κ σ άλλους το ιδανικό εσκορτ.
Μας έχουν καταλάβει ότι είμαστε ανοθχτοχερηδες και ερωτυλοι οι Έλληνες κ όλο mind games μας παίζουν.
Απλά μία άποψη γενικώς....
Όχι για σένα προσωπικά φίλε
Εις ανώτερα
14 Μαρτίου, 2023
Κάτι τέτοιες κριτικές, με λέξεις "κλειδιά" μας κάνουν να αμφισβητούμε όλες τις προηγούμενες. Ωραία τα λες αγαπητέ και η κοπέλα βάσει αυτών που βλέπω και διαβάζω είναι απολύτως του γούστου μου...
Τα χείλια τα έχει πειράξει; Πώς τα είδες;
S
Since91
review reaction 1 hellroach, hornyasfuck
14 Μαρτίου, 2023
Σε σχέση με τις φωτογραφίες, η κοπέλα έχει λιγότερα ή περισσότερα κιλά??
15 Μαρτίου, 2023
rabbit16cm περισσοτερα, ειναι χοντρουλα, ας μην μασαμε τα λογια μας
15 Μαρτίου, 2023
Πολλά σχόλια ρε παιδιά! Λοιπόν τα χείλια της ήταν ιδιαίτερα δεν ξέρω αν ήταν πειραγμενα. Μετά ρε παιδιά μην είστε τόσο αυστηροί γενικά, κοιτάξτε καταλαβαίνω ότι κάποια κοπέλα μπορεί να μην είναι του γούστου κάποιου εγώ για παράδειγμα πέρασα καλύτερα με την συγκεκριμένη παρά με άλλη κοπελα από το ίδιο γραφείο και γενικά διθυραμβικές κριτικές. (Ολίβια για σένα χτυπάει η καμπάνα). Όπως και να έχει εγώ απλά ήθελα να πω να μην καταδικάσουμε το κορίτσι. Έχει βυζάρες, είναι άπειρη ναι, αλλά έτσι είναι η ζωή ούτε μαύρη ούτε άσπρη. Κάνεις τέλειος/α. Ο,τι αρέσει στον καθένα. Πάντως δεν περίμενα τόσο μαζική αντίδραση κατά της συγκεκριμένης κοπέλας λες και υπάρχει κάτι προσωπικό - εχω δει και πολύ χειρότερα πράγματα, και το ξαναλέω πέρασα πολύ καλά με το κορίτσι, απλά δεν είχε τόση πουτανια να μου πουλήσει όπως άλλες, δεν πειράζει. Στην τελική δεν είχε και τόση μούρη και ντιβαλικι να μου πουλήσει όπως άλλες οπότε θεωρώ ότι άξιζε, και όπως είπα εγώ θα την ξανασυντουσα/ ξανάσυναντησω οπότε τι να πω. Ο,τι αρέσει στον καθένα.
review reaction 1 nikosgang, ggalatsi, Quarantaris και 3 άλλα μέλη
8 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 8