Λεπτομέρειες αξιολόγησης
5.4 11 10
Call-Girls
51107
Γενική βαθμολογία
6.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
6.0
Εμφάνιση (σώμα)
7.0
Γενική συμπεριφορά
7.0
Επικοινωνία
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Λοιπόν, καλησπέρα συνάδελφοι, συναγωνιστές, σύντροφοι, αγνωστοι, φίλοι και εχθροί
Η συνάντηση σήμερα με την Hanna πήγε καλά, το κορίτσι είναι μικρό, και αρκετά τρακαρισμένο και σαφώς ανασφαλές με το σώμα της.
Προσωπικά εγώ είδα μία κοπέλα σαν την Παπαρίζου, που είχα απωθημένο να γαμήσω για να λέω την αλήθεια. Στρουμπουλή και χυμώδης
δεν είναι για τους λάτρεις των πετίτ, αλλά για αυτούς που θέλουν να απολαύσουν βυζάρες. Το σώμα της έχει μια μητρική γοητεία
θυμίζοντας προϊστορικές θεές της γονιμότητας, και όχι ανορεξικό κοριτσάκι του του 21ου αιώνα που έχασε το δρόμο και βρέθηκε στα σκοτάδια της
πρωτεύουσας. Η κοπελιά αυτή πρέπει να γαμηθεί. Δεν είναι ούτε gfe ούτε pse, αντίθετα πρέπει κάποιος να την προσεγγίσει σαν προσωπική φαντασίωση
ενός πρωτόγονου άντρα, μια ιέρεια της Αστάρτης, ή της Αφροδίτης που έχει έρθει από την ανατολή, κάτι που υπάρχει στο υποσυνείδητό το μας πριν
(καλο?)μάθουμε στις κοκαλιάρες ευρωπαίες. Γενικά το κορίτσι είναι για
πολλά γαμήσια και δεν το ξέρει ακόμα, αυτό πιστεύω και ψάχνει για καλούς μύστες να την διδάξουν. Πίπα καλή. Επικοινωνία άριστη, αν και ντρεπόταν για
τα αγγλικά της.
Πριν ξεκλειδωθεί η μητέρα της φυλής από μέσα της, είναι ένα τρακαρισμένο πιτσιρίκι (φαίνεται από τον τρόπο που μιλάει)
το οποίο πρέπει να προσεγγιστεί με αγάπη θεωρώ. Όποιος το κάνει αυτό
δεν θα χάσει.
Εγώ γενικά πέρασα πολύ καλά, και θα την συνέστηνα σε όλους όσους δεν έχουν θέματα αυτοπεποίθησης.
Αν φτάσατε μέχρι εδώ τις ευχαριστίες μου, και να είμαστε όλοι καλα.
Η συνάντηση σήμερα με την Hanna πήγε καλά, το κορίτσι είναι μικρό, και αρκετά τρακαρισμένο και σαφώς ανασφαλές με το σώμα της.
Προσωπικά εγώ είδα μία κοπέλα σαν την Παπαρίζου, που είχα απωθημένο να γαμήσω για να λέω την αλήθεια. Στρουμπουλή και χυμώδης
δεν είναι για τους λάτρεις των πετίτ, αλλά για αυτούς που θέλουν να απολαύσουν βυζάρες. Το σώμα της έχει μια μητρική γοητεία
θυμίζοντας προϊστορικές θεές της γονιμότητας, και όχι ανορεξικό κοριτσάκι του του 21ου αιώνα που έχασε το δρόμο και βρέθηκε στα σκοτάδια της
πρωτεύουσας. Η κοπελιά αυτή πρέπει να γαμηθεί. Δεν είναι ούτε gfe ούτε pse, αντίθετα πρέπει κάποιος να την προσεγγίσει σαν προσωπική φαντασίωση
ενός πρωτόγονου άντρα, μια ιέρεια της Αστάρτης, ή της Αφροδίτης που έχει έρθει από την ανατολή, κάτι που υπάρχει στο υποσυνείδητό το μας πριν
(καλο?)μάθουμε στις κοκαλιάρες ευρωπαίες. Γενικά το κορίτσι είναι για
πολλά γαμήσια και δεν το ξέρει ακόμα, αυτό πιστεύω και ψάχνει για καλούς μύστες να την διδάξουν. Πίπα καλή. Επικοινωνία άριστη, αν και ντρεπόταν για
τα αγγλικά της.
Πριν ξεκλειδωθεί η μητέρα της φυλής από μέσα της, είναι ένα τρακαρισμένο πιτσιρίκι (φαίνεται από τον τρόπο που μιλάει)
το οποίο πρέπει να προσεγγιστεί με αγάπη θεωρώ. Όποιος το κάνει αυτό
δεν θα χάσει.
Εγώ γενικά πέρασα πολύ καλά, και θα την συνέστηνα σε όλους όσους δεν έχουν θέματα αυτοπεποίθησης.
Αν φτάσατε μέχρι εδώ τις ευχαριστίες μου, και να είμαστε όλοι καλα.
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Μαρτίου 14, 2023
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
140€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Παραπλανητικές (πολύ επεξεργασμένες/παλιές)
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Σχόλια
8 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 8
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
8 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 8
Όπως λέει κ ο φίλος … δεν είναι γκομενα που την πήραμε αφού την είδαμε στο καμάκι επάνω και αποφασίζεις να την πηδήξεις !
Πας στα τυφλά με τα λεφτά στο χέρι και θέλεις αν μην τι άλλο υπηρεσίες αντάξιες !
Γεμίσαμε με διάττοντες αστέρες του σεξ που έρχονται για χαρτζιλίκι και δεν ξέρουν που πάνε τα τέσσερα !
Είναι δύσκολη δουλειά (αν την κανεις σωστά) αλλιώς τράβα σπιτάκι σου κοπέλια μου
Τώρα θα πρέπει να πληρώσουμε κιόλας για να διδάσκουμε....
Κι εμείς έχουμε προβλήματα ψυχολογικά, αυτές γτ δε μας καταλαβαίνουν και πρέπει να τα ξέρουμε όλα εμείς, κ επί πληρωμής !
Νομίζω ότι είναι όλα κόλπα που τα κάνουν επίτηδες.
Σ άλλους το παίζουν Μαρία Τερέζα κ σ άλλους το ιδανικό εσκορτ.
Μας έχουν καταλάβει ότι είμαστε ανοθχτοχερηδες και ερωτυλοι οι Έλληνες κ όλο mind games μας παίζουν.
Απλά μία άποψη γενικώς....
Όχι για σένα προσωπικά φίλε
Εις ανώτερα
Τα χείλια τα έχει πειράξει; Πώς τα είδες;