Λεπτομέρειες αξιολόγησης

5.4 11 10
Γενική βαθμολογία

4.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)

6.0
Εμφάνιση (σώμα)

4.0
Γενική συμπεριφορά

5.0
Επικοινωνία

5.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

4.0
Σχέση αξίας/κόστους

4.0
Καλησπέρα συναγωνιστές, ήρθε και εμένα η ώρα μου να φάω τα μούτρα μου, αλλά καλά να πάθω αφού διάβασα τις κριτικές και παρόλα αυτά πήγα για να χαρώ τα μεγάλα βυζια της κοπέλας.
Καταρχάς να ξέρετε ότι η κοπέλα των φωτογραφιών δεν θα σας έρθει. Θα έρθει μια κοπέλα αρκετά πιο παχιά, με στρογγυλό πρόσωπο λόγω κιλών. Η φωτογραφία που είναι στα τέσσερα πάνω στον καναπέ και έχει γυρίσει το κεφάλι της προς τον φωτογράφο είναι πάνω κάτω η πιο αξιόπιστη φωτογραφία ως προς το πρόσωπο της. Για αυτό λέω και στον τίτλο η ξανθιά από την σειρά το σόι σου. Έτσι μου φάνηκε λόγω όγκου, αλλά χωρίς την γλυκά που έβγαζε η συγκεκριμένη ηθοποιός.
Στα του αγώνα τώρα κρίμα οι βυζάρες της που πάνε χαμένες σε αυτό το κομοδίνο, κρίμα και για εμάς τους βυζολαγνους. Επίσης κρίμα γιατί άμα δείτε τις φωτογραφίες της κάνει τρελά ανοίγματα, ενώ στο κρεβάτι ίσα ίσα που άνοιγε τα πόδια της. Με εμένα έγιναν τέσσερις στάσεις η πρώτη το κλασικό ιεροποστολικο, η δεύτερη να είναι ξαπλωμένη μπρούμυτα και εγώ από πάνω της και έτσι ήρθε το τέλος. Τα έριξα στην πλάτη της.
Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε στο πλάι, αλλά δεν άνοιγε πολύ το πόδι της, έλεγε ότι πονάει (pain pain) ίσως ήταν και η μόνη φορά που μίλησε με πάθος και μετά στα 4, όπου και τελείωσα, πάλι στην πλάτη τα έριξα.
Από προκαταρκτικα φιλάει με γλώσσα αλλά τελείως επιφανειακά, μόλις ακουμπήσετε τις γλώσσες σας λίγο γύρω γύρω και τραβιέται. Όταν κατέβηκε προς τα κάτω ίσα ίσα που με φιλούσε στο κορμί, δύο με τρία πεταχτά φιλάκια και βουρ για πιπα. Πολύ μέτρια πιπα, το μόνο που την σώζει ήταν ότι προσπαθούσε να τον πάρει όλο μέσα στο στόμα της,αλλά δεν τα κατάφερνε.
Αυτά έγιναν με την Hanna και πραγματικά λέω κρίμα τα νιάτα της,γιατί είναι μικρή και μπορεί πολύ καλύτερα και άμα βελτιωθεί (μπορεί γιατί είναι μικρή) και δεν βαριέται τότε θα λέμε για μια εξαιρετική κοπέλα!!!

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
140€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Παραπλανητικές (πολύ επεξεργασμένες/παλιές)
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Γλομπεο-Μύστης
127
Πόντοι:
29.667
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 2 review reaction 1 Anderssen_, Milfomaniac, delipas και 27 άλλα μέλη

Σχόλια

5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
13 Μαρτίου, 2023
ΠΟΛΥ ΚΡΙΜΑ
στις φώτο δείχνει φωτιά
S
Since91
review reaction 1 hornyasfuck, Johnny_Castle, kwstasxat
13 Μαρτίου, 2023
Ωραίος τίτλος φίλε Έτσι!
review reaction 1 hornyasfuck, kwstasxat
13 Μαρτίου, 2023
ΚΑΛΑ ρε μαγκες ενα τσουβαλι χαλια κριτικες εχει η τυπισσα,γιατι συνεχιζετε να την παιρνετε,δε μελετατε λιγο πριν ψωνισετε,τι τοχουμε κοτζαμ σαιτ να πουμε,μονο για να μιλαμε για μπαλα κ για να βριζουμε τον Κουλη?Χαχαχα!Χαχαχα!Χαχαχα!
review reaction 1 hornyasfuck, Yagulas, kwstasxat
13 Μαρτίου, 2023
@TOMCRUISE τις είχα διαβάσει τις κριτικές, το λέω άλλωστε στην κριτική μου, μάλλον εσύ δεν την διάβασες την κριτική μου, αλλά με έφαγε η μαλακια μου καθώς είμαι μέγας βυζολαγνος, ήθελα να συναντηθώ με αυτές τις βυζάρες, αλλά και με την κοπέλα που στις φωτογραφίες φαίνεται καλό μουνακι, δυστυχώς όμως άνθρακας ο θησαυρός!!!
review reaction 1 TOMCRUISE, hornyasfuck
14 Μαρτίου, 2023
οχι τη διαβασα πολυ προσεκτικα,το ξερω οτι ειχες γνωση του κοριτσιου,το σχολιο μου ηταν γενικο κ στους υπολοιπους,γιατι ενω εχει κακες κριτικες κ στις φωτο φαινεται κ χοντρουλα κ ολοι λενε οτι ειναι ακομα πιο χοντρουλα ,παρολαυτα συνεχεια την παιρνει κοσμος κ κραζει μετα & μετα μετα απο σενα εγραψε κ αλλος κριτικη αμεσως,δηλαδη λιγο μαζοχισμο βλεπω
μιλαω κ εγω τωρα που ειμαι ο μαζοχας του αιωνα με τοσα που ανεχομαι απο ολους Χαχαχα!Χαχαχα!Χαχαχα!
review reaction 3 hornyasfuck, kwstasxat
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5