Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 18 10
Γενική βαθμολογία
 
8.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
9.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Θα ξεκινήσω λέγοντας πώς όποιος επεξεργάστηκε τις φωτογραφίες της, πρέπει να απολυθεί. Προς το καλύτερο ή προς το χειρότερο; Δώστε βάση στη συνέχεια.

Ο Βλάντιμιρ Ναμπόκοφ έραψε το αμφιλεγόμενο και κλασικό μυθιστόρημα "Λολίτα" Η Λολίτα είναι ένα νεαρό κορίτσι που είναι σεξουαλικά αναπτυγμένο. Είναι ανήλικη, αλλά με διαστροφικό μυαλό, που μάγεψε τον μεσήλικα Χάμπερτ, σε βαθμό να πάθει ψύχωση μαζί της, μιας και σε εκείνη έβλεπε το τέλειο νυμφίδιο.

Κάτι τέτοιο υποψιαζόμουν κι εγώ, παρατηρώντας τις φωτογραφίες της, πήρα την απόφαση να τη συναντήσω στο χώρο της. Επικοινωνία με το γραφείο καλή, παίρνω το δρόμο για το γνωστό πια ξενοδοχείο.

Τοκ τοκ την πορτούλα και μου ανοίγει ένα πολύ γλυκό πλάσμα. Πολύ πιο όμορφη σε σχέση με τις φωτογραφίες, με κατάλευκο δέρμα, με μακριά περιποιημένα ξανθά μαλλιά. Πρόσωπο σχεδόν παιδικό, babyface, με υπέροχο χαμόγελο, έχει μια ιδιαίτερη ομορφιά. Έχει λίγη ακμή, αλλά δεν ενοχλεί καθόλου. Ψηλό κορίτσι, με την πολύχρωμη και χαριτωμένη ρόμπα της, στεκόταν στις μύτες των ποδιών της. Χαμογελαστή, χαρούμενη, έδειχνε να είναι σε τρελά κέφια. Το πρόσωπο είναι σαφώς πιο αδύνατο σε σχέση με τις φωτό.

Αυτό που τραβάει την προσοχή είναι τα απίστευτα μάτια της. Γατίσια, πολύ εκφραστικά σε κιτρινοπράσινη απόχρωση, συνδυασμός σπάνιος. Το βλέμμα της είχε μια τσαχπινιά, με δόσεις πονηριάς.

Εκ πρώτης όψεως είναι αδύνατη με κάποια αφράτα σημεία, που την κάνουν πραγματική Λολίτα. Βέβαια η Λολίτα ήταν ανήλικη, ενώ η κοπέλα μας 24 ετών από Ουκρανία που ζει μόνιμα Τουρκία.

Έχει διάθεση για χιούμορ και πλάκες, είναι πειραχτήρι. Περίμενε με ανυπομονησία να παίξει αρκετά, της αρέσει να την γαργαλάνε μέχρι δακρύων, μέχρι να αφεθεί πλήρως στον μαγικό κόσμο των γλωσσόφιλων. Τρυφερά και ζουμερά, τα χείλη της έχουν όμορφη αίσθηση, αφήνεται εκεί. Της αρέσει τόσο πολύ, ανατριχιάζει αν παίξεις με το λαιμό σου και θέλει να στο ανταποδώσει. Βγάζει μια παράξενη γοητεία.

Την γδύνω και αποκαλύπτεται ένα νεανικό σώμα, κατάλευκο, με λίγη χαλαρότητα στη μέση, το στήθος και το κώλο. Έχει χάσει κάποια κιλά σε σχέση με την τελευταία φορά που ήρθε και ήταν πριν 1 χρόνο. Το δέρμα της βελούδινο χωρίς ίχνος τρίχας, πραγματικά να το γλύφεις και να το προσέχεις. Το σώμα είναι όπως στις φωτογραφίες, χωρίς το ελαφρώς κιτρινωπό χρώμα. Όλο φυσικό, χωρίς ζωγραφιές, μοσχομυριστό.

Μουνάκι κλειστού τύπου με όμορφα μουνόχειλα που υγραίνονται εύκολα. Το βυζάκι της μικρό προς μεσαίο και με χαλαρότητα, αλλά όμορφο, που εάν ήταν μεγαλύτερο και πιο στητό, θα είχαμε δράματα. Ρώγες ροζ που καυλώνουν εύκολα.

Έδειχνε πώς ήθελε τρυφερά πράγματα, όμως έκρυβε πολύ καλά τη διαστροφή της Λολίτας, θα τη ξεδίπλωνε στην ώρα της πράξης.

Ξεκίνησε με ένα καλό στοματικό, που ξεγελά. Αφήνει να εννοηθεί πώς εάν δεν της δείξεις τι σου αρέσει, θα μείνει στο καλό. Αλλά είναι εξαιρετική. Καταφέρνει σε ανύποπτο χρόνο να τον εξαφανίσει και να τον κρατήσει μέσα της αρκετά. Δεν παραπονιέται, χαμογελάει και δείχνει να γουστάρει αν σε δει ικανοποιημένο. Πήρε την ανάλογη περιποίηση, γινόταν μούσκεμα, ενώ κρατιόταν μην της ξεφύγει καμιά κραυγή.

Ήρθε η ώρα για την πράξη και αποκαλύφθηκε το ζώο μέσα της. Καβάλημα με τις πατούσες της πάνω στο κρεβάτι, αποζητούσε την πλήρη διείσδυση και έδωσε πολύ ένταση, έγινε τρελή καουμπόισσα. Οπτική επαφή πολύ έντονη, αναστέναζε πολύ βαριά, τα μάτια της πετούσαν κεραυνούς, στα μάτια της ήταν ζωγραφισμένη η θύελλα που ερχόταν, αποζητούσε τα χέρια σου στο πρόσωπο της και να τα πιπίλα.

Συνεχίσαμε με ιεραποστολικό, στα τέσσερα, στα πλάγια με εμένα από πάνω, όπου ήρθε πανηγυρικά το τέλος με παρατεταμένο χύσιμο. Στα τέσσερα θα κόψει για λίγο ερωτισμό, ξεδιπλώνει απίστευτες εναλλαγές στο ρυθμό, όμως αποζητά σταθερά κάτι πιο άγριο. Κατά το τέλος δε θα βιαστεί να βγεις από μέσα της, θα προτιμήσει να ασχοληθείς μαζί της και να της θυμίσεις το παιχνίδι και το πείραγμα που τόσο της αρέσει.

Λίγη ευχάριστη κουβέντα, το κορίτσι μονίμως με το χαμόγελο και το χιούμορ της, αποζητά πάλι τα γλωσσόφιλα πριν τον δεύτερο γύρο.

Ο χρόνος μας πίεζε, όμως προσπαθεί να μη σε αγχώσει, θα βάλει τα δυνατά της για να νιώσεις έτοιμος και πάλι. Παίχτηκε μόνο μια στάση, ιεραποστολικό με τα πόδια της στους ώμους, με τρόπο φώναζε ότι θέλει κάτι δυνατό, η κατάθεση δεν άργησε.

Αγκαλιές, πειράγματα, την ευχαρίστησα και την έκανα.

Το κορίτσι είναι αρκετά ευγενικό, έχει ένα πρόσωπο που θα αρέσει πολύ στους πιπινολάτρεις. Το παρουσιαστικό της είναι σχεδόν παιδικό, όμως πρόκειται για ένα νεαρό κορίτσι στη φάση μετάβασης της σε γυναίκα. Το μυαλό της αρκετά διαστροφικό, αν είστε ευγενείς μαζί της και την κάνετε να νιώσει ασφάλεια, θα ξεδιπλώσει το ταλέντο της. Δεν σου γεμίζει το μάτι, όμως είναι πολύ δοτική, δε θα σου πει πουθενά όχι.

Δεν είναι η κοπέλα που ίσως να είχαμε στο μυαλό μας, αλλά προσφέρει υπηρεσίες επιπέδου. Είναι όμορφη, είναι μικρή, έχει ταλέντο, έχει όλα τα φόντα να γίνει μια κορυφαία επιλογή, αλλά δυστυχώς το σώμα της δεν τη βοηθά, εκτός κι αν κάνει κάποιες μικρές αισθητικές επεμβάσεις.

Μην γελαστείτε όμως με την εικόνα της Λολίτας που θέλει να ξεζουμίσει το αρσενικό. Όταν η πράξη τελειώσει, τίποτα δεν θα έχει σημασία για εκείνη, έπαιξε άριστα τον ρόλο της.

Να είστε όλοι καλά, πάμε για άλλα βουνά.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαρτίου 12, 2023
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
BigMountain
Γλομπεο-Μύστης
Εγγραφή:
22 Οκτ 2022
Μηνύματα:
Κριτικές:
125
Likes:
32.261
Πόντοι:
27.636
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Ψωλίνιο ντε Καυλέιρα, Poetjokey, Kontopodis και 23 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
09 Ιουλίου, 2023
συμφωνώ 100% στα πάντα
review reaction 1 bigmountain89
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1