Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.8 7 10
Call-Girls
49511
Γενική βαθμολογία
5.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
3.0
Εμφάνιση (σώμα)
6.0
Γενική συμπεριφορά
6.0
Επικοινωνία
5.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
4.0
Κασκαντεριλικι με την Αναστασία.
Ομολογώ ότι ο λόγος που πήγα ήταν το υψος της και ο σωματότυπος.Είναι γύρω στα 20-25 μαξ 27 λεπτή πάνω από 180. Πολυ ωραίο σώμα ωραίο κωλαρακι πλαδαρό.
Τα ωραία τελειώνουν όμως εδώ.
Πρόσωπο όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες αδιάφορο πολυ κάτω του μετρίου με πολυ άσχημη οδοντοστοιχία θα έλεγα αποκρουστική.
Επικοινωνία καμία ξέρει κάποια ελάχιστα Αγγλία.
Της λέω ήρθα για το αναλ κανείς αναλ; Α όχι μου λέει τον έχεις μεγάλο.Εντάξει φεύγω τότε, όχι μου λέει κάτσε.
Πρώτος γύρος έπαιξε αναλ με την κοπελια να πονάει και να φωνάζει δυνατά άρχισα να Νοιώθω άσχημα.
Δεύτερος γύρος πίπα αεροπιπα εννοείται με προφυλακτικό.
Φιλια ούτε για αστείο Με τέτοια οδοντοστοιχία ούτε καλημέρα δεν θα της έλεγα τεσπα.
Η αναπνοή της βρωμαγε προσπαθούσα να βρω στάσεις να μην αναπνέει πάνω μου.
Άρχισε τα όχι αναλ πούσι και τέτοια χαζά. Α δεν έχει τέτοια της λέω την πήρα σε διάφορες στάσεις μέχρι που τα έφτησε δεν άντεχε άλλο και σταμάτησα. Συνεχίσαμε με πουσι αρκετά ευρύχωρο μέχρι που τελιωσε ο χρόνος μπανάκι και έφυγα.
Εντυπωσιακό σώμα καλή διάθεση και συμμετοχή αλλά δεν φτάνουν.
Γενικά πολυ Μέτρια στο σύνολο δεν τα αξίζει τα 210.
Η καλύτερη που έχω πάρει μέχρι τώρα είναι η Megan από Ουκρανια πανέμορφη ….
Ομολογώ ότι ο λόγος που πήγα ήταν το υψος της και ο σωματότυπος.Είναι γύρω στα 20-25 μαξ 27 λεπτή πάνω από 180. Πολυ ωραίο σώμα ωραίο κωλαρακι πλαδαρό.
Τα ωραία τελειώνουν όμως εδώ.
Πρόσωπο όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες αδιάφορο πολυ κάτω του μετρίου με πολυ άσχημη οδοντοστοιχία θα έλεγα αποκρουστική.
Επικοινωνία καμία ξέρει κάποια ελάχιστα Αγγλία.
Της λέω ήρθα για το αναλ κανείς αναλ; Α όχι μου λέει τον έχεις μεγάλο.Εντάξει φεύγω τότε, όχι μου λέει κάτσε.
Πρώτος γύρος έπαιξε αναλ με την κοπελια να πονάει και να φωνάζει δυνατά άρχισα να Νοιώθω άσχημα.
Δεύτερος γύρος πίπα αεροπιπα εννοείται με προφυλακτικό.
Φιλια ούτε για αστείο Με τέτοια οδοντοστοιχία ούτε καλημέρα δεν θα της έλεγα τεσπα.
Η αναπνοή της βρωμαγε προσπαθούσα να βρω στάσεις να μην αναπνέει πάνω μου.
Άρχισε τα όχι αναλ πούσι και τέτοια χαζά. Α δεν έχει τέτοια της λέω την πήρα σε διάφορες στάσεις μέχρι που τα έφτησε δεν άντεχε άλλο και σταμάτησα. Συνεχίσαμε με πουσι αρκετά ευρύχωρο μέχρι που τελιωσε ο χρόνος μπανάκι και έφυγα.
Εντυπωσιακό σώμα καλή διάθεση και συμμετοχή αλλά δεν φτάνουν.
Γενικά πολυ Μέτρια στο σύνολο δεν τα αξίζει τα 210.
Η καλύτερη που έχω πάρει μέχρι τώρα είναι η Megan από Ουκρανια πανέμορφη ….
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Μαρτίου 01, 2023
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
210€
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Όχι
Πίπα
ΜΕ προφυλακτικό
Πρωκτικό
Ναι
Θα την ξανασυναντούσες;
Με τίποτα!
Σχόλια
6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6
Είναι πολύ δοτική και ευδιάθετη κοπέλλα γι αυτό και κάθησε.
Κλασσικό δηλαδή GFE, κανονικά δεν έπρεπε ναχει anal με τόσο ευαίσθητο σώμα πουχει. Εδώ λίγο την ρόγα της δάγκωσα απαλά και τινάχτηκε. Μην έχετε στο μυαλό σας τσόνα παρόλο που βγάζει κάτι τέτοιο με το βλέμα και το νάζι της.
Σε αυτές τις περιπτώσεις ο άνδρας πρέπει να είναι πολύ έμπειρος και να την προετοιμάζει κατάλληλα ακόμη και για πούσι
Αλλιώς εκείνη θα υποφέρει και τελικά και για τον άνδρα η εμπειρία θα βγεί ξινή ακόμη κι αν χύσει.
Προσωπικά πέρασα υπέροχα μαζί της και τις 2 φορές μάλιστα η 2η ήταν ακόμη καλύτερη εννοείται χωρίς anal έχει υπέροχο και ελαστικό μουνάκι τι να το κάνω το anal , αλλά ακόμη κι εκεί όχι άγαρμπα, φαντάσου εκείνη 1.80 εγώ 1.72 και παρόλα αυτά σε ένα δυνατό κάρφωμα βρήκε πάτο, τινάχτηκε γιατί κάπου πόνεσε (ποτέ δεν ξέρεις λοιπόν τον σωματότυπο του άλλου) οπότε το γύρισα σε αργή και αισθησιακή διείσδυση και το τελείωμα με αποζημίωσε ... ηδονικό της κρατούσα το νεανικό της κεφάλι τα στόματά μας βεντούζα τα πόδια της στα αυτιά ένα κουβάρι σαν να ήμασταν εραστές χρόνια ;)