Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 28 10
Γενική βαθμολογία
 
9.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
9.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
9.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Είμαι ενθουσιασμένος κ δεν θα είναι αντικειμενική η κριτική.

Εμφάνιση, φαίνεται πιο ψηλή από κοντά. Είναι πολύ όμορφη, μικρά αλλά απίστευτα στήθη. Ωραίος κωλος κ ποδαρες. Σώμα μοντελε με λίγα λόγια.

Είναι τρομερά ευχάριστη, άνετα κάνω παρέα μαζί τής. Έχει πλάκα κ τα αγγλικά της επαρκεστατα.

Στα του ραντεβού, υπήρχε ξεκάθαρα χημεία οπότε όλα κομπλε. Λίγο σοσιαλ, ο πάγος έσπασε γρήγορα. Φιλάκια κάμποσα, λίγο στοματικό της έκανα αλλά έβλεπα ότι ήθελε σεξ για να τελειώσει. Ξεκινάμε, ωραία αίσθηση δεν άντεξα πολύ τελείωσα.

Ντουσακι εναλλάξ, λίγα φιλάκια. Την ξεκινάω στοματικό, το βρήκα το στυλ της, θεωρώ τελείωσε 2-3 φορές. Ξεκινάμε δεύτερο γύρο, την γάμησα όσο πιο δυνατά μπορούσα, άντεξε τα πάντα κ τελείωσε πάλι. Η κοπέλα είχε τρομερή όρεξη...
Μαζί με μια κολομβιανή (Αναστασία) όπου είχα δει παλιότερα, νομίζω απ' τα καλύτερα ραντεβού που είχα ποτέ.
Μιας κ είδα κ κάποιες κριτικές που λέγανε ότι έχει καβαλήσει καλάμι, ίσως έχετε δίκιο. Αλλά έστω κ έτσι είναι 10 φορές καλύτερη απ' τις περισσότερες που έχω δοκιμάσει τους τελευταίους 10 μήνες.

Υγ. Η μόνη περίπτωση μέχρι στιγμής που θα ξανά έβλεπα εσκορτ γιατί θεωρώ ότι ίσως θα είναι καλύτερο το σεξ την επόμενη φορά.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαρτίου 01, 2023
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
150€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
15 Ιουλ 2022
Μηνύματα:
Κριτικές:
24
Likes:
1.113
Πόντοι:
990
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 kelenor, Annapurna, hornyasfuck και 8 άλλα μέλη

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
12 Μαρτίου, 2023
@rani37: είναι όντως από τα καλύτερα escorts που έχουν περάσει τον τελευταίο χρόνο από την χώρα μας. Δεν ξέρω τι προσδοκίες έχεις αλλά λογικά μην περιμένεις "παπάδες" την επόμενη φορά από μεριά της. Την ξαναπήρα 2η φορά πριν δύο εβδομάδες και για περισσότερες ώρες και ήταν εξίσου αρκετά καλή με την πρώτη φορά αλλά χωρίς να ανεβάσει απόδοση. Έχει χτίσει ένα καλό όνομα στην "πιάτσα" με τις υπηρεσίες της και μπράβο της. Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου ότι σε σχέση με άλλες του χώρου, αυτή τιμά τουλάχιστον τα χρήματα που δίνεις. Καλή συνέχεια μαζί της!
review reaction 1 hornyasfuck, bigmountain89
12 Μαρτίου, 2023
@stdo δε διαφωνώ καθόλου με όσα λες.

Αλλά την ξαναπήρες τώρα τελευταία δηλαδή πριν 2 εβδομάδες, που ήδη είχε αποδειχθεί αρκετά μακριά από τον καλό της εαυτό;

Είναι εδώ από τον Νοέμβρη. Οι πρώτες της κριτικές ήταν άκρως κολακευτικές.

Δυστυχώς την βλέπω να μένει και όποιος τσιμπήσει.
review reaction 1 hornyasfuck
13 Μαρτίου, 2023
@bigmountain @stdo

Δεν έχω καμία τρελή εμπειρία, έχω πάει με 10-12 εσκορτ. Μέχρι στιγμής, είναι απ' τις 2-3 που δεν ένιωσα άβολα ίσα ίσα ένιωσα σούπερ άνετα, ήταν μουναρα, gde expirience, καθαρή, καθαρό δωμάτιο, 10 ευρώ πάνω απ' το στάνταρ 140. Δηλαδή, δεν ξέρω τι άλλο μπορεί να ζητήσει κάποιος. Προσωπικά, έχω δει τρελές φωτοσοπιες, κακές συμπεριφορές, κακή υγιεινή, διάφορα πράγματα. Σαν πακέτο είναι μακράν το καλύτερο εσκορτ που έχω πάει.

Με λίγα λόγια, κάποιος που δεν πήγε πάλι της το φθινόπωρο, δεν υπάρχει ποτέ περίπτωση να καταλάβει αυτά που λένε κάποιοι που έχουν πάει μαζί τής τότε. Φυσικά, αυτά έγιναν μαζι μου. Άνθρωποι είμαστε, έχουμε τις μέρες μας.
review reaction 1 hornyasfuck
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3