Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.7 16 10
Γενική βαθμολογία
 
8.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
10.0
Γενική συμπεριφορά
 
8.0
Επικοινωνία
 
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Θα ξεκινήσω με τα λόγια του Μίλαν Κούντερα, της Αβάσταχτης ελαφρότητας του είναι.

Από τη στιγμή που υπάρχει ένας μάρτυρας των πράξεων μας, προσαρμοζόμαστε θέλοντας και μη, στα μάτια που μας παρατηρούν, και τίποτα πια από ό,τι κάνουμε δεν είναι αληθινό. Όταν έχουμε θεατές, σημαίνει πως ζούμε στο ψέμα.

Ζούμε σε ένα ψέμα στα μάτια της κάθε κοπέλας που γίνεται μάρτυρας των πράξεων μας. Αλλά ο άνθρωπος, εν άγνοια του, συνθέτει τη ζωή του σύμφωνα με τους νόμους της ομορφιάς, ακόμα και τις στιγμές της πιο βαθιάς απελπισίας. Τι πιο ανάλαφρο λοιπόν από τον έρωτα;

Η Demi, είναι αβάσταχτα απλή, που την κάνει αβάσταχτα όμορφη και ερωτεύσιμη. Είναι μάρτυρας της πράξης μας, πλασάρει το τέλειο ψέμα, αλλά βάζει το λιθαράκι στη σύνθεση της ζωής μας και την κάνει πιο όμορφη.

Από τη στιγμή που ανέβηκε στη σελίδα του γραφείου, ήξερα ότι δεν πρέπει να την χάσω. Οι φωτογραφίες της έδειχναν ένα σπάνιο κορίτσι, προκλητικά απλό, προκλητικά όμορφο. Οπότε η συνάντηση κανονίστηκε στο χώρο της, ύστερα από καλή επικοινωνία με το γραφείο. Περιοχή όπως πάντα εντελώς άκυρη, κάτι που παραδέχτηκε και η ίδια.

Τοκ τοκ την πορτούλα και μου ανοίγει μια κοπέλα απλή, αλλά διαβολικά όμορφη. Χωρίς να έχει κάτι το ιδιαίτερο, εκπέμπει μια γοητεία που σε σκλαβώνει. Υπέροχο χαμόγελο, σε συνδυασμό με υπέροχα και ζεστά μπλε μάτια, το πρόσωπο της φέρνει σε αρχαιοελληνίδα θεά. Έχει μεσογειακή ομορφιά, το ξέρει, δεν το κρύβει. Είναι η κοπέλα των φωτογραφιών, χωρίς φυσικά την λάμψη τους. Αλλά να την βρω πιο γοητευτική από κοντά, είναι σπάνιο.

Υποδοχή με μαύρη ρόμπα που την είχε ανοιχτή και φαινόταν το κορμί της, με μαύρο σετ εσωρούχων. Διαβολικά ερωτεύσιμο κορμί, με σωστές αναλογίες, με καμπύλες όσο πρέπει για ένα νεαρό κορίτσι 23 χρονών.

Σε κοιτάει με ένα αθώο και ταυτόχρονα πονηρό βλέμμα, δε γίνεται να μη νιώσεις κόμπο και να αναρωτηθείς αν όντως μια τέτοια κοπέλα κάνει αυτή τη δουλειά. Αναρωτιέσαι έαν θέλει ξεκλείδωμα να χαλαρώσει και να παραδοθεί στα χέρια σου. Λίγες κουβέντες στην αρχή για να νιώσει ασφάλεια, το γέλιο δεν έλειπε, με στέλνει για ντουζ. Έξυπνο κορίτσι, έχει απίστευτη διαίσθηση και σε ψυχολογεί.

Στην αρχή συμπεριφέρεται σαν μικρό αθώο πλάσμα με κάποια πεταχτά φιλάκια, αλλά αν παίξεις με το μυαλό της και ζεσταθεί, θα σου προσφέρει απλόχερα παθιασμένα γλωσσόφιλα με έξυπνο φέρσιμο. Θα χρησιμοποιήσει τα χέρια της, θα επιδιώξει να σε ρουφήξει παντού. Τρελαίνεται με τα γλωσσόφιλα και το δείχνει, τα αποζητά σε κάθε ευκαιρία.

Τη γδύνω και αποκαλύπτεται ένα πανέμορφο και σπάνιο βυζάκι, φυσικό που αγγίζει το τέλειο. Σε συνδυασμό με το νεανικό κορμί με τις τέλειες αναλογίες, κάνουν το σύνολο πραγματικά ακαταμάχητο, διαβολικά θηλυκό. Κωλαράκι πανέμορφο ζουμερό όσο πρέπει, μουνάκι κλειστού τύπου που ανοίγει δύσκολα μεν, εύκολα δε.

Πάρα πολύ καλό στοματικό με τους δικούς της αισθησιακούς ρυθμούς, με σκότωσε κυριολεκτικά όταν μπόρεσε να τον πάρει όλο μέσα αργά και βασανιστικά. Πήρε και την ανάλογη περιποίηση, έχει υπέροχο μουνάκι.

Ιεραποστολικό, cow, στα τέσσερα, στα πλάγια, όλες τόσο ερωτικές, το κορίτσι δεν κάνει απλά σεξ. Στα τέσσερα θα αποζητήσει την επαφή με το κορμί σου, στο ιεραποστολικό ψάχνει πώς θα γραπωθεί πάνω σου, στα πλάγια θέλει να νιώσει την ανάσα σου στο λαιμό της. Ειδικά στο cow ξεδιπλώνει απίστευτο αισθησιασμό. Αισθησιακό τελείωμα στα πλάγια με τα κορμιά μας να έχουν γίνει ένα, μείναμε να χασκογελάμε ξαπλωμένοι πριν το ντουζ.

Βγάζει πάθος, αναστενάζει, δαγκώνει τα χείλη της, σε κοιτάει έντονα με μορφασμούς ικανοποίησης, αποζητά τα γλωσσόφιλα. Αλλά ζούμε στον κόσμο του Μίλαν Κούντερα, που τίποτα δεν είναι αληθινό, και οι πρωταγωνιστές το κάνουν να φαίνεται αληθινό για όσο διαρκεί η πράξη.

Στο υπόλοιπο του χρόνου κουβεντιάσαμε ευχάριστα, ξεδιπλώθηκε ένα έξυπνο κορίτσι με εκπληκτική διαίσθηση που είτε θα σε στείλει στη νιρβάνα είτε θα σε γειώσει απότομα, μιας και σε ψυχολογεί από την αρχή και καταλαβαίνει τι άνθρωπος είσαι.

Την ευχαρίστησα, αγκαλιαστήκαμε ζεστά και καληνύχτα.

Η Demi είναι το όμορφο κορίτσι της διπλανής πόρτας που κοίταγες από το παράθυρο του δωματίου σου και πάντα ήθελες να έχεις. Σπάνιος συνδυασμός νεανικού κορμιού με σωστές αναλογίες, με θηλυκότητα. Αν ήταν λιγάκι πιο ψηλή, θα λέγαμε για μοντέλο κανονικό. Κορίτσι που έαν δεν είχε τα λίγα αρνητικά που θα αναφέρω, θα ήταν άκρως ερωτεύσιμο.

Ένα γνήσιο λιονταράκι που θέλει να έχει τον έλεγχο και αφήνεται στον ερωτισμό έαν νιώσει ασφάλεια. Αρέσκεται στο να είναι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, το ξέρει, το δείχνει. Λατρεύει τη διασκέδαση, είναι ταλαντούχα, έχει υπομονή που την κάνει άψογη στη δουλειά της, αλλά έχει και τα αρνητικά της. Μπορεί να παραβλέψει τις ανάγκες σου για τη δικιά της επιθυμία. Μπορεί να γίνει εγωκεντρική με έντονες τάσεις κυριαρχίας, που είτε θα γουστάρεις είτε όχι. Μια παρουσία ζεστή και απόμακρη ταυτόχρονα, στο χέρι σου είναι να παίξεις με το μυαλό της, η ίδια δε θα το κάνει.

Ίσως για αυτό, στο τέλος απουσίαζε η τσαχπινιά, η τέχνη του θηλυκού να γαμήσει εγκεφαλικά το αρσενικό, όπως πολύ σωστά ανάφερε συναγωνιστής πιο κάτω. Πράγμα όμως κάπως λογικό, γιατί αδυνατεί να μπει σε πολλαπλά καλούπια και να συμπεριφερθεί σαν σωστή επαγγελματίας. Προτιμά να είναι ο εαυτός της κι αυτό είναι το εκπληκτικό πάνω της. Διάολε, ήταν προκλητικά απλή, δύσκολη και ερωτεύσιμη.

Πάω να πάρω τα βουνά με την ελπίδα για ένα αληθινό αύριο. Να είστε όλοι καλά.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαρτίου 10, 2023
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
150€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
BigMountain
Γλομπεο-Μύστης
Εγγραφή:
22 Οκτ 2022
Μηνύματα:
Κριτικές:
127
Likes:
32.576
Πόντοι:
27.636
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Milfomaniac, hornyasfuck, MarkMazz και 23 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
10 Μαρτίου, 2023
υποκλίνομαι χωρίς καθόλου διάθεση για πλάκα, κατά Κούντερα ανάλυση ενός πηδηματος πολλές φορές την έχω σκεφτεί αλλά ποτέ δεν την έκανα Ειναι που διάλεξες και το σωστό βιβλίο!
review reaction 1 review reaction 2 hornyasfuck, bigmountain89
10 Μαρτίου, 2023
Με έψησες
S
Since91
review reaction 1 review reaction 2 hornyasfuck, Moku, bigmountain89
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2