Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.9 17 10
Call-Girls
59796
Γενική βαθμολογία
6.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
6.0
Γενική συμπεριφορά
6.0
Επικοινωνία
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
6.0
Συνάντηση σε γνωστό ξενοδοχείο. Η κοπέλα είναι μια κούκλα. Αψεγάδιαστο πρόσωπο, χείλη, μάτια, μαλλιά 10/10. Ολοφύσικη και πανέμορφη, ανετα βάζει κάτω μοντέλα στο πρόσωπο. Ήταν άβαφη και μου έπεσε το σαγόνι. Σώμα 1.75 λεπτά μακριά πόδια, μικρό στήθος φυσικό, όχι ιδιαίτερες καμπύλες γενικά. Όχι γυμνασμένη, όχι όμως και χαλαρή, βοηθάει ότι είναι 26. Δεν είναι κάτι το φοβερό ή το super sexy στο σώμα, αλλά δεν θα βρείτε και κάτι άσχημο.
Πάμε στο δια ταύτα. Κάθε φορά που είμαι με έσκορτ χρειάζομαι ξεμπλοκάρισμα, να φύγει η πρώτη κρυάδα. Δεν είμαι "μηχανή", την είδα, της όρμηξα, τελείωσα. Άλλες το πετυχαίνουν να με ξεμπλοκάρουν και να δημιουργηθεί χημεία, άλλες όχι. Η κοπέλα ήταν εμφανώς μαγκωμένη. Έδωσα λίγο χρόνο με smalltalk να χαλαρώσει η διάθεση, αλλά δεν... Όταν αρχίσαμε τα φιλιά, πήγε καλύτερα, γιατί δεν γίνεται να φιλάς αυτό το κορίτσι και να μη ξυπνήσεις. Στοματικό αδιάφορο. Συμμετοχή στο σεξ μινιμαλ.
Αφού τελειώσαμε τον γύρο, έκανα το ΛΑΘΟΣ να μπω σε κουβέντα για την Ουκρανία από όπου κατάγεται, με τι ασχολείται εκεί και διάφορα σχετικά με το επάγγελμα της εσκορτ...Εκεί κολλάει και ο τίτλος. Κατέληξα να κάνω τον ψυχολόγο σε ένα κορίτσι που μου ανοίχτηκε και ειλικρινά τη λυπήθηκα. Δε νομίζω όλο αυτό να ήταν προσποιητό. Φαίνεται πως η δουλειά αυτή δεν είναι για όλες και θέλει γερό στομάχι, ειδικά αν θέλεις να την κάνεις καλα...
Όπως και να χει, είτε με δούλευε είτε όχι, δευτερος γύρος δεν παίχτηκε γιατί μέχρι και σήμερα δεν έχω ιδέα πως να γυρίσω την κουβέντα από το "πέφτουν βόμβες κοντά στο σπίτι μας" στο "σκύψε ευλογημένη".
Μασαζάκι, φιλάκια, γειά σας.
Συνοψίζοντας, μιας και η κριτική γίνεται για να καταλήξουμε αν η κοπέλα αξίζει τον οβολό των συναγωνιστών, αν θέλετε μια πανέμορφη κοπέλα στο κρεβάτι σας, χωρίς πολλές προσδοκίες πρωτοβουλίας θα σας ικανοποιήσει με το παραπάνω. Μέχρι εκεί.
ΥΓ. Όταν πάμε να περάσουμε καλά με κοπέλα δεν συζητάμε σοβαρά θέματα.
Τιμωρία 100 φορές μέχρι να το εμπεδώσω.
Βαθμολογία με άριστα το 7
Πάμε στο δια ταύτα. Κάθε φορά που είμαι με έσκορτ χρειάζομαι ξεμπλοκάρισμα, να φύγει η πρώτη κρυάδα. Δεν είμαι "μηχανή", την είδα, της όρμηξα, τελείωσα. Άλλες το πετυχαίνουν να με ξεμπλοκάρουν και να δημιουργηθεί χημεία, άλλες όχι. Η κοπέλα ήταν εμφανώς μαγκωμένη. Έδωσα λίγο χρόνο με smalltalk να χαλαρώσει η διάθεση, αλλά δεν... Όταν αρχίσαμε τα φιλιά, πήγε καλύτερα, γιατί δεν γίνεται να φιλάς αυτό το κορίτσι και να μη ξυπνήσεις. Στοματικό αδιάφορο. Συμμετοχή στο σεξ μινιμαλ.
Αφού τελειώσαμε τον γύρο, έκανα το ΛΑΘΟΣ να μπω σε κουβέντα για την Ουκρανία από όπου κατάγεται, με τι ασχολείται εκεί και διάφορα σχετικά με το επάγγελμα της εσκορτ...Εκεί κολλάει και ο τίτλος. Κατέληξα να κάνω τον ψυχολόγο σε ένα κορίτσι που μου ανοίχτηκε και ειλικρινά τη λυπήθηκα. Δε νομίζω όλο αυτό να ήταν προσποιητό. Φαίνεται πως η δουλειά αυτή δεν είναι για όλες και θέλει γερό στομάχι, ειδικά αν θέλεις να την κάνεις καλα...
Όπως και να χει, είτε με δούλευε είτε όχι, δευτερος γύρος δεν παίχτηκε γιατί μέχρι και σήμερα δεν έχω ιδέα πως να γυρίσω την κουβέντα από το "πέφτουν βόμβες κοντά στο σπίτι μας" στο "σκύψε ευλογημένη".
Μασαζάκι, φιλάκια, γειά σας.
Συνοψίζοντας, μιας και η κριτική γίνεται για να καταλήξουμε αν η κοπέλα αξίζει τον οβολό των συναγωνιστών, αν θέλετε μια πανέμορφη κοπέλα στο κρεβάτι σας, χωρίς πολλές προσδοκίες πρωτοβουλίας θα σας ικανοποιήσει με το παραπάνω. Μέχρι εκεί.
ΥΓ. Όταν πάμε να περάσουμε καλά με κοπέλα δεν συζητάμε σοβαρά θέματα.
Τιμωρία 100 φορές μέχρι να το εμπεδώσω.
Βαθμολογία με άριστα το 7
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Μαρτίου 06, 2023
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
150€
Πόλη συνάντησης
Θεσσαλονίκη
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Σχόλια
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
μαλλον να σου ροκανισει το χρονο ηθελε.
Σιγουρα ειναι τραγικη η κατασταση αλλα οι πιο πολλες το εκμεταλευοντε για να κερδισουν χρονο. Και χρημα. Παθών