Λεπτομέρειες αξιολόγησης
8.3 62 10
Call-Girls
411085
Γενική βαθμολογία
9.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
9.0
Εμφάνιση (σώμα)
10.0
Γενική συμπεριφορά
9.0
Επικοινωνία
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
8.0
Ημερομηνία ενδεικτική, λογω της κουβεντας περι επιστροφης, θυμηθηκα οτι ειχαμε βρεθει στην Ηλιουπολη καποτε προ 2ετιας
Το κοριτσι ειναι δυναμίτης, όμορφη, ζωηρη, σωματαραρα, φατσαρα, φρεσκια και οτι αλλο ζητησει κανεις και ολα ειναι ορθια και σφριγιλα οπως προσταζει η ηλικια της - την εκανα κοντα στα 25
στα του αγωνος, ωραια αισθησιακη πιπα, περασμα απο μπαλες με ωραια υγρασια, παιξιμο και με την κωλοτρυπιδα και ορθιος ο στυλος
Σεξαρα μεγαλειωδης, με τις ματαρες της να κοιτανε, ΚΩΛΑΡΑ στα 4 και ευκολο τελειωμα μετα απο ωραιο παιχνιδι με τα δαχτυλακια της στον κωλο μου (οχι τιποτα εξτριμ...)
Γενικα αν θελετε μια νεαρη, καυλιαρα, που ζορικα θα σας κατσει στο club ορματε
με αγαπη και προδερμ ομως
Το κοριτσι ειναι δυναμίτης, όμορφη, ζωηρη, σωματαραρα, φατσαρα, φρεσκια και οτι αλλο ζητησει κανεις και ολα ειναι ορθια και σφριγιλα οπως προσταζει η ηλικια της - την εκανα κοντα στα 25
στα του αγωνος, ωραια αισθησιακη πιπα, περασμα απο μπαλες με ωραια υγρασια, παιξιμο και με την κωλοτρυπιδα και ορθιος ο στυλος
Σεξαρα μεγαλειωδης, με τις ματαρες της να κοιτανε, ΚΩΛΑΡΑ στα 4 και ευκολο τελειωμα μετα απο ωραιο παιχνιδι με τα δαχτυλακια της στον κωλο μου (οχι τιποτα εξτριμ...)
Γενικα αν θελετε μια νεαρη, καυλιαρα, που ζορικα θα σας κατσει στο club ορματε
με αγαπη και προδερμ ομως
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Νοεμβρίου 10, 2020
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
130€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Σχόλια
10 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
10 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
Περιμένω με ανυπομονησία
btw προμοσιον δεν κανω ουτε στη Τζινα ουτε σε σαμπουαν ουτε σε τπτ
Παιδιά όσοι ΔΕΝ έχετε τα γκαφρα για call girls, κακό δεν είναι, αλλά ΜΗΝ γράφετε μαλακίες κάθε τρεις και λίγο.