Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.5 20 10
Call-Girls
64124
Γενική βαθμολογία
8.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
8.0
Γενική συμπεριφορά
8.0
Επικοινωνία
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
9.0
Η επικοινωνία με το γραφείο εξαιρετική με δύο μηνύματα κλείστηκε το ραντεβού στο χώρο της κοπέλας για 1 ωρα.
Η βαλέρια είναι μία καστανή γκόμενα με ωραία μπλε μάτια το πρόσωπο της το θεωρώ μέτριο για τα γούστα μου με μικρό φυσικό στήθος
σώμα στεγνό μοντελε ηλικιακά την κάνω 30 με 32 χρονών τα αγγλικά της είναι καλά μπορείς να συνεννοηθείς.
είναι πολύ δοτική γκόμενα δε σταμάτησε να με φιλάει καθόλη τη διάρκεια του ραντεβού πιπα ονειρική από τις καλύτερες που μου έχουνε πάρει
εφαγε τρομερό πιστονιασμα από μέρους μου έκανε και mf της τον έβαζα στο λαρύγγι και ανταποκρίθηκε εξαιρετικά
γαμήσι στα τέσσερα όρθιοι ιεραποστολικό στα πλάγια σε ότι στάση θες δεν μασάει πουθενά
είναι ιερόδουλη με την αρχαία σημασία της λέξεως
αδειασα τα παπάρια μου δύο φορές καλά-καλά και ακόμα είμαι καυλωμένος με τη σκέψη της
δεν περίμενα τόσο καλή συμμετοχή η κομμένα πραγματικά ζει για το sex
και ξέρει να γαμιέται καλά
Αυτά από μένα να είστε καλά και να γαμάτε καλύτερα
Η βαλέρια είναι μία καστανή γκόμενα με ωραία μπλε μάτια το πρόσωπο της το θεωρώ μέτριο για τα γούστα μου με μικρό φυσικό στήθος
σώμα στεγνό μοντελε ηλικιακά την κάνω 30 με 32 χρονών τα αγγλικά της είναι καλά μπορείς να συνεννοηθείς.
είναι πολύ δοτική γκόμενα δε σταμάτησε να με φιλάει καθόλη τη διάρκεια του ραντεβού πιπα ονειρική από τις καλύτερες που μου έχουνε πάρει
εφαγε τρομερό πιστονιασμα από μέρους μου έκανε και mf της τον έβαζα στο λαρύγγι και ανταποκρίθηκε εξαιρετικά
γαμήσι στα τέσσερα όρθιοι ιεραποστολικό στα πλάγια σε ότι στάση θες δεν μασάει πουθενά
είναι ιερόδουλη με την αρχαία σημασία της λέξεως
αδειασα τα παπάρια μου δύο φορές καλά-καλά και ακόμα είμαι καυλωμένος με τη σκέψη της
δεν περίμενα τόσο καλή συμμετοχή η κομμένα πραγματικά ζει για το sex
και ξέρει να γαμιέται καλά
Αυτά από μένα να είστε καλά και να γαμάτε καλύτερα
Πληροφορίες Συνάντησης
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
150€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου