Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 10 10
Γενική βαθμολογία
 
6.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
5.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
6.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
5.0

Με την Αφροδιτη συναντηθηκα μονο μια φορα. Οπως συνηθιζω στις κριτικες μου δεν θα αναφερθω στις λεπτομερειες του τι εγινε μεσα στο δωματιο αλλα θα μπω κατευθειαν στην ουσια.
Ως προς την εμφανιση, η αληθεια ειναι οτι με βαση τις φωτογραφιες περιμενα κατι καλυτερο αλλα απο προηγουμενες κριτικες ημουν ηδη πιο προσγειωμενος. Η χαλαρωση, τα επιπλεον κιλα και το σπασμενο προσωπο χτυπανε στο ματι και σε προιδεαζουν αρνητικα. Για οσους φτιαχνονται αποκλειστικα με την εμφανιση το παιχνιδι εχει ηδη χαθει. Επειδη ομως ηθελα να την τεσταρω και στον αγωνα συνεχισα. Κατι μου ελεγε οτι εκει θα το γυρισουμε το παιχνιδι.
Το ντυσιμο της πολυ καλο με τα σεξι εσωρουχα και τις γοβιτσες μπαινει στα θετικα της συναντησης.
Ως προς τη συμπεριφορα η Αφροδιτη ειναι ευγενικη και σου δινει την εντυπωση οτι ειναι εκει για σενα, θελει να σε εξυπηρετησει και εχει κεφι και ορεξη, προσπαθει ομως να κλεψει στον αγωνα και να κανει οσο λιγοτερο σεξ γινεται κι αυτο δεν μου αρεσε καθολου.
Ως προς την επικοινωνια το ραντεβου κλειστηκε πολυ ευκολα με μηνυματακια και ηρθε στην ωρα της. Το social το εχει μιλωντας με ανεση και με χιουμορ για ο,τιδηποτε.
Ως προς τη διαθεση στην αρχη θα ελεγα οτι ισορροπει το χαμηλο βαθμο στην εμφανιση. Η Αφροδιτη τα δινει ολα στην πιπα και στα προκαταρκτικα με χαδια και γλωσσοφιλα και γλειψιματα παντου. Στο κυριο πιατο ομως χαθηκε οριστικα το παιχνιδι. Η κοπελα προσπαθουσε με διαφορους τροπους να αποφυγει το να μπω μεσα της σαν παρθενα που κανει σεξ για πρωτη φορα. Ενιωσα πολυ αβολα και μετα απο 2-3 αποτυχημενες προσπαθειες για να μπω λιγο πιο βαθια της ειπα να κανει πιπα μεχρι το τελος.
Ως προς τη σχεση αξιας και κοστους δεν ειμαι απο αυτους που αναλυουν υπερβολικα την τιμη μιας κοπελας. Εκεινη κρινει ποσα θα ζητησει. Εγω κρινω μονο με ενα κριτηριο. Αν μενω ικανοποιημενος συνολικα απο το ραντεβου μαζι της. Η απαντηση ειναι αρνητικη.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
100€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
20 Οκτ 2005
Μηνύματα:
Κριτικές:
8
Likes:
799
Πόντοι:
301
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 kwstasxat, das379, maradona7 και 13 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού