Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 60 10
Γενική βαθμολογία
 
8.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
9.0
Γενική συμπεριφορά
 
8.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Βερόνικα λοιπόν, ή αλλιώς το ψυγείο που ζεστάθηκε. Η Ρωσίδα με τα μεσογειακά χαρακτηριστικά.

Είχα φαγωθεί να τη συναντήσω αλλά όλο έλεγα όχι. Το άτιμο ένστικτο μου έλεγε να μην τη συναντήσω, γιατί είχα την υποψία πώς είναι μια κοπέλα που θέλει ειδική μεταχείριση για να πάρεις τα μέγιστα από εκείνη. Οπότε είπα να το αφήσω μέχρι να έρθει ξανά και να είμαι προετοιμασμένος.

Επέστρεψα κι εγώ από τα εξωτικά μέρη, ρωτάω το γραφείο για τη Βερόνικα, η συνάντηση κλείστηκε στο χώρο της με τυπική επικοινωνία. Εφόσον η επικοινωνία ήταν τυπική, μάλλον με πασάρουν σε ψυγείο. Οπότε είχα μια επικίνδυνη αποστολή να βγάλω εις πέρας, λογάριαζα όμως χωρίς τον ξενοδόχο, το γραφείο δηλαδή, που με διακριτικό τρόπο φρόντισε η αποστολή να στεφθεί με επιτυχία, μεταφέροντας της πληροφορίες σημαντικές.

Τοκ τοκ την πορτούλα και αντικρίζω μια κοπέλα με έντονα μεσογειακά χαρακτηριστικά. Μελαχρινή με μακριά ίσια μαλλιά, δέρμα μαυρισμένο, καστανοπράσινα μάτια, με υποδέχτηκε με αέρινο φορεματάκι και τακούνια. Μα, δεν είμαστε στο κατακαλόκαιρο. Το πρόσωπο είναι λίγο πιο μακρόστενο σε σχέση με της φωτό, όμως γλυκό με όμορφα χαρακτηριστικά. Δεν αντίκρισα κανένα ψυγείο, αντίθετα αντίκρισα μια ζεστή κοπέλα με χαμόγελο, με μάτια που εκμπεμπουν νάζι και αθωότητα, με καλή συμπεριφορά. Σε κερδίζει αμέσως, αλλά έχε μια μικρή επιφύλαξη γιατί είναι ικανή να αλλάξει μεμιάς συμπεριφορά.

Λίγες κουβέντες στην αρχή πριν το ντουζ και την βρω να περιμένει γονατιστή στο κρεβάτι. Χαμόγελο όλο νόημα, πριν με αφήσει να τη γδύσω και αποκαλυφθεί ένα υπέροχο σώμα, όπως πρέπει να είναι. Κορμί σε τέλεια αρμονία με ποδάρες, με μόνο μελανό σημείο το πολύ μικρό βυζί που δεν αφήνει να το χουφτώσουν. Κώλος όρθιος με καμπύλες που πλησιάζει το τέλειο και αφήνει να το χειριστείς όπως νομίζεις, το μουνάκι όμως ταλαιπωρημένο με κάπως κρεμασμένα μουνόχειλα. Κωλοτρυπίδα πολύ ελαστική που πιθανόν δέχεται περίεργα αντικείμενα, όχι από πελάτες προφανώς.

Γλωσσόφιλα με πρωτοβουλία της, φιλάει όμορφα αλλά με μέτρο, δε θέλει πολύ γλώσσα. Φιλάει αισθησιακά σε όλο το κορμί, πριν κατεβεί για μια καλή πίπα. Δεν τον βάζει βαθιά, αλλά ρουφάει αρκετά καλά μιας και έχει σαρκώδη χείλη, ενώ παίζει με τα αρχίδια και διακριτικά παίζει και σε άλλα σημεία. Διακριτικά σου λέει ότι θέλει μόνο κώλο. Η Βερόνικα είναι του κώλου και θα εξηγήσω. Το έπιασα οπότε όσο συνέχιζε την πίπα ανάμεσα στα πόδια, με τον κώλο της τουρλωμένο, βάζω διστακτικά δαχτυλάκι, δεν έφερε αντίσταση.

Καπότα και με καβάλησε αρχικά στο μουνί της, αφού έβαλε λίγο τζελ, μιας και ήταν ταλαιπωρημένο, ενώ ταυτόχρονα έβαλε και στον κώλο της για να μπορέσω να βάλω περισσότερα δάχτυλα. Βλέμμα όλο νόημα, σα να λέει μόνο το μουνί θα πηδάς; Πράγματι, γυρνάει στα τέσσερα και η είσοδος χωρίς καμιά δυσκολία. Ήθελε να την πάω με το μαλακό, χωρίς βαθιές διεισδύσεις γιατί έδειχνε να πονάει, κάπου εδώ έδειξε το πονηρό κόλπο της.

Πονηρό κόλπο για να τσεκάρει πόσο δυνατός είσαι, αν είσαι του gfe ή του pse. Την άφησα να νομίζει ότι η φάση θα πάει πολύ χαλαρά, θα μπορούσα να πίνω καφέ κατά τη διάρκεια του χαλαρού γαμησιού και αφού τελείωσα τον φανταστικό καφέ, τη γυρνάω στα πλάγια με το ένα πόδι της κάτω από τα δικά μου, και το βλέμμα της έγινε άγριο. Η διείσδυση πλήρης, ο ρυθμός αυξήθηκε, ζητούσε κι άλλο. Εκεί που φάνηκε να πονάει και να βαριέται με το χαλαρό που σου επέβαλλε, τώρα φάνηκε να τη βρήκε με το δυνατό που της επέβαλλες και ζητούσε κι άλλο. Δυνατό χύσιμο στο ζεστό της κωλαράκι με εκείνη να βγάζει βαθύ αναστεναγμό και χαμόγελο ενθουσιασμού.

Ντουζάκι, μασαζάκι, κάπως άθλιο, και δεύτερος γύρος. Επειδή την έκοψα πολύ πονηρή, περίμενα να τσεκάρω αν θα τον ξεκινήσει μόνη της. Πράγματι, το μασάζ έγινε μαλακία, πριν τον ξαναπάρει στο στόμα της, με ελαφρύ mouthfuck, πριν στηθεί πάλι στα πλάγια για το ίδιο δυνατό ξεπάτωμα που αποζητούσε.

Ντύθηκα, λεφτά διακριτικά στο κομοδίνο, την ευχαρίστησα, και την έκανα.

Η Βερονίκα μου άφησε την εντύπωση πώς είναι μια κατηγορία μόνη της. Έχει παρουσιαστικό αθώου κοριτσιού τυλιγμένο σε πουτανάκι. Σε διαβάζει άριστα, θα φερθεί πονηρά για να σε τσεκάρει, αλλά στο τέλος θα περιμένει από σένα να της φερθείς αναλόγως και θα ξυπνήσει το ζώο μέσα της. Για αυτό μη γελιέστε με τα θέλω της, κατά βάθος τη βρίσκει με το δυνατό πήδημα και ακόμα πιο πολύ με τον κώλο της, φτάνει να της φερθείτε έξυπνα.

Έχει μια συμπεριφορά ζεστή αλλά και απόμακρη ταυτόχρονα, στο τέλος όμως θα γίνει πολύ δοτική. Έχει ένα ζεστό παρουσιαστικό με παγωμένη ψυχή, αλλά στο χέρι του καθενός είναι το πώς θα τη χειριστεί και θα ανοιχτεί αναλόγως. Το πιο σημαντικό από όλα είναι ότι μόλις γίνει ο εαυτός της, θα σε κάνει να περάσεις όμορφα. Εκτιμά την ευγένεια και την καθαριότητα, θα κάνει το παν για να μην τη ξεχάσεις, με τον δικό της ιδιαίτερο τρόπο.

Η Βερόνικα είναι ένα κορίτσι που θέλει κάτι γερό για να γίνει Βερονικάκι.

Αυτά από μένα, ας ξαναπάμε στα βουνά.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαρτίου 01, 2023
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
190€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Ναι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
BigMountain
Γλομπεο-Μύστης
Εγγραφή:
22 Οκτ 2022
Μηνύματα:
Κριτικές:
127
Likes:
32.568
Πόντοι:
27.636
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 doc_lin, Elganador, Rebirthed Sapiens Sapiens και 21 άλλα μέλη

Σχόλια

7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
02 Μαρτίου, 2023
A , τη σουρλουλου...
Κι εγώ νόμιζα ότι μπορεί να θέλει κ κάνα γάμο, μετά το ξεκωλιασμα....
Είδες ρε φίλε ;!
Γυναίκες, αψυχολόγητα και αφορολόγητα πλάσματα που είναι...
Σ ωραίος πάντως !
Εύγε....
review reaction 3 hornyasfuck, bigmountain89
02 Μαρτίου, 2023
Μύστη, η κοπέλα μήπως ήρθε και σε οργασμό κατά τη διάρκεια του πρωκτικού?
review reaction 1 hornyasfuck, bigmountain89
02 Μαρτίου, 2023
@bigmountain: τι σημαντικές πληροφορίες μετέφερε το γραφείο στην συγκεκριμένη για να έχεις μια "πετυχημένη" συνάντηση; πχ ότι είσαι sex reviewer; σε ότι αφορά ότι της αρέσει το πρωκτικό, φυσικά και ήρθε σε οργασμό όταν τσίμπησε τα 50€ εξτρά! να ξεκαθαρίσω ότι δεν έχω κάτι μαζί σου, αντίθετα γενικά εμπιστεύομαι τις κριτικές σου. Αλλά η Βερόνικα όπως και η Ολίβια από το ίδιο γραφείο είναι γνωστές σκατόφατσες του χώρου, που δεν τις εμπιστεύονται ούτε οι άλλες "συνοδοί" του glamour
review reaction 1 review reaction 3 HoneyVoskos, hornyasfuck, andronikos3 και 1 ακόμα μέλος
02 Μαρτίου, 2023
Με τοσες επικινδυνες αποστολες σε λιγο θα μας πεις οτι εισαι ο τζειμς μποντ Χαχαχα!
review reaction 1 review reaction 3 HoneyVoskos, hornyasfuck, picha123 και 1 ακόμα μέλος
02 Μαρτίου, 2023
Και με ένα αρλεκιν ξεχνιέσαι …
review reaction 3 review reaction 1 hornyasfuck, andronikos3
02 Μαρτίου, 2023
Σίγουρα το γραφείο είπε ότι είσαι κύριος , χαλαρός , κιμπάρης και δε γράφεις ποτε κριτικές στο bourdela σαν εμάς τους πρωτόγονους Χαχαχα!
review reaction 3 hornyasfuck, bigmountain89
02 Μαρτίου, 2023
@FireRider κάνεις λάθος.

Τι σχέση έχει το να τσιμπήσει τα έξτρα 50 από τη στιγμή που ήθελα έτσι κι αλλιώς πρωκτικό; Τα πιο τίμια +50 που έδωσα, σε σχέση με άλλες που τσιμπάνε τα +50 και καταλήγεις να μην το κάνεις σχεδόν και σκέφτεσαι μετά πόσο μαλακάς είσαι που τα έδωσες.

Και το ότι εσένα σου βγήκε μούφα, δε σημαίνει ότι είναι γενικά έτσι.

Χωρίς παρεξήγηση.

@feragamo απαξιώ να σου απαντήσω γιατί έχεις θέμα μαζί μου.
review reaction 1 Καβαλαρης!!!, hornyasfuck
7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7