Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.7 17 10
Γενική βαθμολογία

5.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

6.0
Επικοινωνία

6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

4.0
Σχέση αξίας/κόστους

5.0
Μιας και εχω αυπνίες γραφω και μια κριτικη για μια συνάντηση πριν από καιρο, κάπου στα μέσα Οκτωβρη. Η Λιλυ ήταν η τριτη εσκορτ που πήγαινα στη σύντομη πορεία μου στον χώρο και ή πρώτη από γραφείο, οπότε δεν είχα και πολύ ιδέα τι μπορώ να περιμένω από το Ρωσσιδακι. Ήρθε στον χώρο μου και πρέπει να πώ ότι ήταν όμορφα ντυμένη και βαμμένη τοσο όσο. Το πρόσωπο είναι πραγματικά πολύ όμορφο. Πηγε στο μπάνιο και γύρισε με πετσετουλα και κάθισε στο κρεββατι, πρωτοβουλιες μηδεν ανα και της είχα πει οτι ειμαι καινουργιος στο σπορ. χαδακια φιλακια χωρις πολύ γλώσσα και αποκαλύπτεται ένα όμορφο κορμι με απαλή επιδερμίδα, λιγα εξτρα κιλάκια στη κοιλίτσα και στον πισινο, αν ήταν 4 κιλα κάτω θα ήταν ιδανικό. Βυζι πλαστικό και κατ'εμενα όχι ευχάριστο αλλα ήταν τα πρώτα σιλικονατα που έπιανα στη ζωή μου (κακώς που δεν το γράφουν στη καρτέλλα της!) Εγιναν δύο γύροι με ιεραποστολικό, doggy και πίπα με τελείωμα στο στώμα. Πιπα όχι άσχημη αλλα όχι και σούπερ. Το σπαστικό ήταν ότι απο πρωτοβουλίες είναι μηδεν και ότι όταν πήγα να της χαιδέψω τα μαλλια ενω τον έγλυφε γυρισε και μου την είπε γιατι δεν ήθελε να της τα χαλάσω! Συνοψίζοντας πρόσωπο 9, Σωμα 7 λόγω λίγων έξτρα κιλών και πλαστικού στήθους, συμπεριφορα 6, επικοινωνια 6 (μιλάει καλά αγγλικά), διαθεση στο σεξ 4 γιατι έιναι κομοδίνο και γινεται αποτομη. Τοτε δεν τα έκλαψα τα χρήματα μου αλλα τωρα ξέρω οτι με αυτα τα χρήματα μπορείς να περασεις και πολυ καλύτερα με κοπέλες που γαμαν καλύτερα και δεν βγαζουνε ξυνιλα! Δεν θα την ξανασυναντουσα!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Οκτωβρίου 15, 2022
Διάρκεια
1μιση ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
230€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή