Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 60 10
Γενική βαθμολογία
 
9.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
10.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Μετά από πολύ καιρό που απείχα από το σπορ και από το σαη κάπως μου τη βάρεσε σήμερα τελείως παρορμητικά να αναζητήσω την επί πληρωμή παρέα μιας γυναίκας. Παρόλο που οι πολύ γυμνασμένες γυναίκες δεν είναι καθόλου ο τύπος μου (αν είχα κάτι τέτοιο) και έχω πιάσει τον εαυτό μου μέχρι και να νιώθει σιχαμάρα μπροστά στη θέα πάρα πολύ γυμνασμένων γυναικών από τη πρώτη στιγμή που έπεσε στην αντίληψη μου η Μυρτώ κάτι μέσα μου έκανε κλικ και ήξερα ότι κάποια μέρα θα σηκώσω το τηλέφωνο και θα κανονίσω να βρεθώ μαζί της, νομίζω οφείλεται στις φωτογραφίες της, όχι αυτές που ποζάρει σέξι και δείχνει τη κορμάρα της (καλά κι αυτές δεν με χάλασαν), αλλά σε αυτές τις απλές σέλφι που χαμογελάει. Προφανώς δεν διαθέτω την ικανότητα να βλέπω μέσα από το μωσαικο που καλύπτει τα χαρακτηριστικά του προσώπου της, αλλά το μεγάλο χαμόγελο που φαινόταν από πίσω μου δημιουργούσε πολύ θετικές εντυπώσεις και κάπως τσίγκλαγε το ένστικτό μου όπου μπορώ να πω αυτή τη φορά δεν λάθεψε.

Επικοινωνία εύκολη με μια κλήση και ένα μήνυμα είχαμε κανονίσει, άφιξη νωρίτερα από την προβλεπόμενη.

Ήρθε ντυμένη πολύ προσεγμένα με ένα λευκό πουκάμισο και φούστα μέχρι το γόνατο, υποθέτω ότι αυτό είναι το go to ντύσιμο της στα ραντεβού κρίνοντας από άλλες κριτικές και από φώτο της, προσωπικά μου δημιουργεί καλή εντύπωση.

Διέκρινα μια μικρή αμηχανία εκ μέρους της, αντίθετα εγώ ένιωσα πολύ οικεία μαζί της λόγω του χαμόγελου της και της θετικής ενέργειας που έβγαζε.

Στο θέμα της εμφάνισης το κορμί είναι θεϊκό, όπως το βλέπετε στις φώτο, είχα ένα φόβο πως θα ανταποκριθώ στη θέα των πιο αρρενωπών λόγω τόσης γυμναστικής χαρακτηριστικών της (μπράτσα, γάμπες, πλάτη). Αν κάποιος έχει ανάλογους ενδοιασμούς τον πληροφορώ ότι με το που τα πιάσει στο χέρι του θα φύγουν όλες οι ενστάσεις και δεύτερες σκέψεις, παρά τον όγκο και τη σκληράδα τους, έχουν αυτή τη γνώριμη και υπέροχη απαλότητα που μόνο το γυναικείο σώμα διαθέτει. Το μόνο αρνητικό στο κορμί της είναι μια μικρή χαλάρωση στην κατά τα άλλα επίσης γυμνασμένη κοιλιά της.

Για το πρόσωπο οφείλω να προειδοποιήσω, αν και μένα υποκειμενικά μου άρεσε λόγω του διαρκούς χαμόγελου που έβγαζε μια γλύκα και των όμορφων ματιών που προσωπικά έχω τεράστια αδυναμία, έχει ρίξει πολύ δουλειά στο πρόσωπο με τα αντίστοιχα αρνητικά αποτελέσματα που έρχονται πάντα μετά από πολλές αισθητικές παρεμβάσεις.

Φιλάκια μπόλικα, απλόχερα, πίπα καλή, επιβεβαιώνω το σήμα κατατεθέν της, να σε κολλάει μπροστά στον καθρέφτι ενώ σε πιπώνει. Παίχτηκε ένας γύρος που την έβαλα μπρούμυτα για να έχω όλη την άνεση να απολαύσω τη θέα, φιλιά και χάδια σε μπούτια και κωλομέρια, ειλικρινά η θέα του τουρλωμένου κώλου της είναι απερίγραπτη. B γύρος δεν υπήρξε αν και κατάφερε να με ερεθίσει, πράγμα σπάνιο μέσα σε μια ώρα για μένα, δεν προλάβαμε.

Αρνητικό επίσης μια μικρή βιασύνη να ετοιμαστεί και να φύγει, κοιτώντας την ώρα αφού έφυγε είδα ότι έκατσε συνολικά 55 λεπτά. Θα προλάβαινα κάτι σε 5 λεπτά? Όχι, αλλά όπως και να το κάνουμε αυτά τα πράγματα μετράνε και αφήνουν στο τέλος κάπως αλγεινές εντυπώσεις. Χρόνο πάντως στο μπάνιο δεν έφαγε και ήταν συνεχώς από πάνω μου/ κάτω μου/ δίπλα μου έτοιμη για δράση.

Την συνιστώ σε όλους γιατί ένα τόσο σπάνιο κορμί όλοι νομίζω πρέπει να το δοκιμάσουν έστω μια φορά για την εμπειρία αρκεί να μην έχουν θέμα με το πρόσωπο.

Υ.Γ1 Escort με τόσο θετική διάθεση, χαμόγελο και γέλιο δεν έχω ξαναπετύχει.

Υ.Γ2 Στην ψυχή τη βαθμολογώ με 10 γιατί είναι πραγματικά ψυχούλα και όταν ένας άνθρωπος διανύει δύσκολες στιγμές αλλά αντιμετωπίζει τον πλησίον του με τέτοια ευγένεια, καλοσύνη και θετικότητα είναι τεράστιο παράσημο.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Φεβρουαρίου 25, 2023
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
100€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
woopsie
Σεβαστός
Εγγραφή:
1 Σεπ 2020
Μηνύματα:
Κριτικές:
12
Likes:
2.447
Πόντοι:
1.196
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 company of heroes tho, doc_lin, THV και 19 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
26 Φεβρουαρίου, 2023
Τύπε μου κακώς έβαλες 10άρια εμφάνιση, ούτε οι φωτογραφίες ούτε αυτά που γράφεις τα δικαιολογούν.
review reaction 1 review reaction 3 BisexualWannabe, passas87, hornyasfuck
26 Φεβρουαρίου, 2023
Μια μικρή διόρθωση, αν μου επιτρέπεις: η λέξη "αλγεινές" είναι πολύ βαριά, έστω και με την προσθήκη του "κάπως" πριν απ' αυτήν, και δεν συμβαδίζει με το υπόλοιπο κείμενο της κριτικής σου που είναι πολύ καλογραμμένη και μετριοπαθής. Θα πρότεινα αντ' αυτής την λέξη "αρνητικές".
Υ.Γ. Δεν την έχω συναντήσει ακόμα την κοπέλα, αλλά όπως κι εσύ την έχω από καιρό στα υπόψη.
review reaction 1 hornyasfuck, Ntaffy2, woopsie
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2