Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 87 10
Γενική βαθμολογία

7.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Και... έχω αργήσει να γράψω...Θέλετε από τότε που δημιούργησε το προφίλ της; Θέλετε από τον τρόπο που γράφει; Θέλετε από τις φωτογραφίες της; Δεν ξέρω για εσάς, πάντως εμένα, όλα αυτά με οδήγησαν να στείλω μήνυμα. Απαντά σε όλα. Προσωπικά έχω συναντηθεί με τον καυλαρο τουλάχιστον τέσσερις φορές... Θυμάμαι κάθε φορά ξεχωριστά... Από την πρώτη μέχρι την τελευταία... Έστω ότι θα πούμε για την πρώτη φορά... Καθορισμός ραντεβού, ως προαναφέρθηκε, εύκολος. Κατέφθασε στην ώρα της και ούτε λεπτό αργοπορημένη, αλλά και να αργήσει θα είναι το πολύ για πέντε-δεκα λεπτά, πάντα με ενημέρωση... Μπαίνει αερατη, ντυμένη πάντα στη τρίχα με το διακριτικό άρωμα της... Πανέμορφη κοπέλα, κατά την άποψη μου... Έσπασε τον πάγο εύκολα... Κοπέλα καλλιεργημένη και με ωραίο τρόπο σκέψης... Σχολαστικη με την καθαριότητα...
Στα του αγώνα... Όταν βρεθεί για πρώτη φορά μαζί σου, ξεκαθαρίζει τι ΔΕΝ επιτρέπεται να κάνεις... συνεχιζοντας κορμί υπέροχο, δέρμα λείο και απαλό, διακριτικά τατού... Απολαυστικό τσιμπούκι με dt και eye contact... Καβαλάει και δίνω πόνο, το απολαμβάνει... Γουστάρει την... περιποίηση στο μουνακι της, αναφερόμενος και στο "σπατουλαρισμα"...
Μετά τον "αγώνα" ευχάριστο socializing...
Overall, μια κοπέλα που τιμά τα χρήματα και τον χρόνο σου/της... Για αυτό εξάλλου και σκοπεύω να τη συναντήσω ξανά...
Αυτά που εμένα!
Συνεχ(υ)ιστε να περνάτε καλά μάγκες!!!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιανουαρίου 10, 2023
Διάρκεια
1 ώρα
Lolocotoro
Μέλος
4
Πόντοι:
0