Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.8 5 10
Γενική βαθμολογία
 
7.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Σόρρυ που αργησα πάρα πολυ να γραψω την κριτική αυτή, αλλα ειπα να το προσπαθήσω τελικά.

Πάρα πολύ ζεστή κοπέλα που σε κοιταζει συνέχεια στα μάτια σε "ενοχλητικό" βαθμό, και ο μεγάλος ενθουσιασμός της με το δωρο που της έκανα ηταν η μεγαλύτερη μου απόλαυση οταν την συνάντησα. Δεν θελω να το παινευτω αλλα μου είπε οτι φιλαω και πολύ ωραία στο στομα. Είμαι και στην ίδια ηλικία με την κοπελίτσα αυτή με διαφορά μερικους μήνες. Πιστεύω ηταν το καλύτερο gfe που εχω περάσει. Εκεινη έπρεπε να παρω για ξεπαρθενευμα πριν 3 χρόνια.

Φορούσε περίεργα καπως ρουχα και πρώτη φορά βλέπω κοπέλα να μη φοράει βρακί. Είχε μια μπλούζα εντυπωσιακή που ομως ηταν σαν αυτή τη μπλουζα ππυ φοράνε τα τρίχρονα που ειναι σωβρακοφανέλα στη δομή της. Είχε απίστευτα γλυκό πρόσωπο που και μονο που το έβλεπα μου δημιουργούσε εναν τεράστιο ενθουσιασμό. Μπορεί και να εχει κάνει λιγη πλαστική στη μύτη αλλα δε με χάλασε καθόλου και από αυτονόητη ευγένια δεν της την ρώτησα αμα την εχει πειράξει τη μύτη. Πίπα η καλύτερη που μου εχουν πάρει ποτέ μεχρι το λαρυγγακι της την εκανε, αλλα λογικά επειδη εχω κανονικό πέος . Το κακο ηταν οτι κραττηθηκα να μην έρθω σε τελείωμα εκεινη τη στιγμή γτ δεν ειχα εξτρα λεφτά αλλα αυτο μου στοίχισε να μην μπορω να ερθω σε οργασμό σε ολη τη διάρκεια του σεξ, κατι είπε δλδ προς το τέλος στα ουκρανικά οταν μου τον έπαιζε και δεν έχυνα και της είπα οτι μπορεί να σταματήσει. Δε μου άφησε να της γλυψω το λογικά υπέροχο μουνάκι της το πολύ γλυκό αλλα στο σεξ ειχε φουλ θέληση διάθεση και ενέργεια. Η επικοινωνία ηταν καπως καλή. Αλλά ετσι οπως μίλαγε με τα καπως καλά-μετρια αγγλικά της λες και το έκανε επίτηδες ακουγόταν σαν να μιλάει ενα ζωντανό γλυφιτζουρακι. Τα όπλα πχ που χρησιμοποιεί ο Πούτιν εναντίον την χώρα της μου τα έλεγε πιού πιου. Είχε μια θεατρικότητα στις κινήσεις της ,μια γλυκιά "μαγκιά" και εναν αυθορμητισμο στο σεξ και στα φιλιά το οποίο έδειχνε οτι σίγουρα δεν ηταν ψαρωμενη. Το μόνο που με ξενερωσε αρκετά ηταν οτι δεν ήθελε να της γλύψω τα πανεμορφα κάπως πεταχτά αυτιά της, αλλά κατά ταλλα σεβαστό αυτο αφου και εκείνη άνθρωπος είναι. Είχε τέλειο αγγελικό νεραϊδένιο λευκό σώμα οπως το είδα χωρίς καμία ελιά και ειχε πάρα πολύ ωραίο στήθος με κανονικές ρώγες. Το μονο "μειων" στο σώμα της ηταν οτι δεν είχε waistline. Πάρα Πολύ ωραίο μπουρμπουλυθρένιο κωλαράκι που έκανε ενα πάρα πολυ γλυκο ηχο οταν την έπαιρνα σε doggy.


Από αρνητικά:
Δυστυχώς δεν κάναμε την lotus στάση που είναι η αγαπημένη μου, δεν μου αφησε να γλυψω το λογικά υπέροχο μουνάκι της το οποίο το σέβομαι γτ την είδα και στις 11 το βράδυ, ππυ σημαίνει ότι πρέπει να ταν επικίνδυνο με τόσους οργασμους απο πιο πριν και τρ για την ιδια. Και οτι είπα και πιο πάνω.

Το προσωπάκι της αξιζει μεγαλύτερη βαθμολογία απο αυτη που εγραψα αλλά επειδη είμαι νεος χρήστης δεν με αφήνει το σύστημα.

Στο τέλος οταν εφευγε ο μλκς την κοιταζα σαν ενα smeagol, ελπιζω να μην κρίπαρα αυτο
το πλασματακι καθως μου ευχήθηκε καλη τύχη για καποιο λογο οταν έφευγε.

Ήλπιζα πάρα πολύ να την ξαναδώ
φέτος για να της κανω αυτά που δεν πρόλαβα , αλλα μάλλον θα εχει σταματήσει το επάγγελμα της και με αυτά που γίνονται στη χώρα της , το ουκρανάκι, δεν απαιτώ να δουλεύει.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Φεβρουαρίου 18, 2022
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
160€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Νέο Μέλος
Εγγραφή:
7 Μαρ 2022
Μηνύματα:
Κριτικές:
5
Likes:
189
Πόντοι:
280
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 mancunian1986, hornyasfuck, Kontopodis και 13 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
25 Φεβρουαρίου, 2023
θα έλεγα διάφορα για την κριτική (καλοπροαίρετα πάντως) αλλά πραγματικά φαίνεσαι τόσο ευχαριστημένος που πραγματικά δεν υπάρχει λόγος.
καθώς τελικά αυτό και μόνο είναι το ζητούμενο από τα κορίτσια...
υγ
τι σκατά είναι το "μπουρμπουλυθρένιο κωλαράκι" ? Χμμμ;Χμμμ;Χμμμ;
review reaction 3 review reaction 4 review reaction 1 hornyasfuck, borbi2525, Yagulas και 3 άλλα μέλη
26 Φεβρουαρίου, 2023
Καλά...τόσα χρόνια μύστης και δεν γνωρίζεις το " μπουρμπουλυθρενιο κωλαρακι...????"....Τςς...Τςς...Τςς...
review reaction 3 review reaction 1 hornyasfuck, Rebirthed Sapiens Sapiens
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2