Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 60 10
Γενική βαθμολογία
 
7.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
9.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Συναντηση με τη Μυρτω. Οπως συνηθιζω στις κριτικες μου δεν θα αναφερθω στις λεπτομερειες του τι εγινε μεσα στο δωματιο αλλα θα μπω κατευθειαν στην ουσια.
Ως προς την εμφανιση, η Μυρτω ανηκει σε αυτο που λεμε γυμνασμενα call girls. Εαν εισαι φαν του ειδους θα τη λατρεψεις. Εαν οχι θα νιωσεις καπως περιεργα. Εγω για να πω την αληθεια τη συναντησα πιο πολυ απο περιεργεια. Εχω κανει σεξ με πολλες γυναικες ειτε κοντες ειτε ψηλες ειτε νταρντανες ειτε πετιτ αλλα ποτε με μυωδες κορμι. Ειχα παντα την περιεργεια να δω τι αισθηση θα μου αφησει ολο αυτο ως εμπειρια. Για το κορμι ο,τι και να πω ειναι λιγο. Ποσες ωρες να εχει φαει αυτη η γυναικα στα γυμναστηρια; Μπραβο της. Η εκπληξη για μενα ηταν το ομορφο προσωπο. Περιμενα κατι διαφορετικο και ειχα προετοιμαστει για αυτο αλλα τελικα ειναι μια εμφανισιμη γυναικα με εντονη θηλυκοτητα και οχι σαν κατι υπεραθλητριες που ξεχωριζεις τι ειναι μονο αν φορανε φουστα.
Το ντυσιμο της προσεγμενο. Οταν μπαινει στο δωματιο νομιζεις πως ειναι η μανατζερ του ξενοδοχειου η πως διοργανωνεται καποιο συνεδριο και θα βγαλει λογο. Μεχρι που αρχιζει να ξεντυνεται και βλεπεις την κορμαρα με τα σεξι εσωρουχα και λες θα γινει μαχη. Στο κρεβατι γιατι αλλιως μαλλον θα με κερδιζε στα σημεια.
Ως προς τη συμπεριφορα η Μυρτω ειναι ευγενικη και εξυπηρετικη, καλος χαρακτηρας, δημιουργει τη σωστη ατμοσφαιρα και πραγματικα ο χρονος περναει πολυ γρηγορα μαζι της οχι γιατι κλεβει χρονο αλλα γιατι ξεχνιεσαι και κοιτας να απολαυσεις τη συναντηση μαζι της.
Ως προς την επικοινωνια ειναι πολυ τυπικη στο κλεισιμο των ραντεβου της και φροντιζει να ειναι στην ωρα της στο ξενοδοχειο. Συζητας ανετα μαζι της χωρις να ψαχνεις να βρεις τι να πεις, το social οσο πρεπει αναμεσα στους δυο γυρους, μερικες ανασες κι επιστροφη στο ρινγκ.
Ως προς τη διαθεση δεν θελω να ειμαι απολυτος γιατι εκανα μονο ενα ραντεβου μαζι της αλλα μου εδειξε θετικα στοιχεια. Ορεξη, ενεργητικοτητα, συμμετοχη, δυνατο κορμι που το αξιοποιει πληρως και σε δυνατο ρυθμο. Μονο μειον οτι δεχεται τελειωμα μονο στο σωμα κι αυτο γιατι με φτιαχνει πολυ να το κανω στο στομα. Το ηξερα ομως απο πριν οποτε ολα καλα.
Ως προς τη σχεση αξιας και κοστους δεν ειμαι απο αυτους που αναλυουν υπερβολικα την τιμη μιας κοπελας. Εκεινη κρινει ποσα θα ζητησει. Εγω κρινω μονο με ενα κριτηριο. Αν μενω ικανοποιημενος συνολικα απο το ραντεβου μαζι της. Η απαντηση ειναι θετικη.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
100€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
20 Οκτ 2005
Μηνύματα:
Κριτικές:
8
Likes:
799
Πόντοι:
301
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 *Μυρτώ*, doc_lin, THV και 23 άλλα μέλη

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
25 Φεβρουαρίου, 2023
Γνωρίζεις αν δίνει κωλο ; Με συγχωρείς που ρωταω
N
Noname_GR
review reaction 1 hornyasfuck
25 Φεβρουαρίου, 2023
Η Μυρτώ συναγωνιστές είναι κατά την ταπεινή μου προσωπική άποψη η ομορφότερη κοπέλα του σάιτ!!
N
Ntaffy2
review reaction 1 hornyasfuck
28 Φεβρουαρίου, 2023
Δεν κανει πρωκτικο.
review reaction 1 hornyasfuck
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3