Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.5 20 10
Call-Girls
64125
Γενική βαθμολογία
8.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
7.0
Γενική συμπεριφορά
10.0
Επικοινωνία
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
8.0
Χρωστουμενη κριτικη.Κατεβασια στη πρωτευουσα για δουλεια για 2 ημερες.
Με το γραφειο αψογη επικοινωνια οπως παντα, η κοπελα στη ωρα της.
Ηρθε με απλο ντυσιματακι, στα μαυρα.
Προσωπο πολυ κοντα στις φωτο, ματαρες, σωματακι αδυνατο με καποια χαλαροτητα ομως, ηλικια περιπου στα 35 θα ελεγα.
Επικοινωνια πολυ καλη, μιλαει καλα αγγλικα, απο Σιβηρια μου ειπε ειναι.Θα κατσει καιρο Αθηνα.
Φιλακια ειχαμε με γλωσσα, φιλαει ωραια.Ξεκιναει μια πιπα εξαιρετικη...πιπαρα...με γρηγορο ρυθμο, προσπαθειες για deepthroat, εβγαζε και κατι κραυγουλες, περασε και απο τα αρχιδια και εκανε εξαιρετικο rimming (+30 extra).
Εγλυψα και εγω λιγο το μουνακι της που υγραθηκε κ φανηκε να το απολαμβανει.
Περασμα καποτας και στα 4 για anal (+50 extra)
Η Valeria στη ακρη του κρεβατιου στημενη στα 4 και εγω ορθιος να μπαινω στο κωλαρακι της...ωραια αισθηση.Στην αρχη αργα και μετα σε γρηγορο ρυθμο...και μετα απο λιγο ηρθε το τελος.
Στο ημιχρονο κρασακι λευκο, τσιγαρακι κ κουβεντουλα να παρουμε μια ανασα και ακολουθησε ενας ακομα γυρος μια απο τα ιδια.
Καλη περιπτωση, το κατεχει το αθλημα.
Με το γραφειο αψογη επικοινωνια οπως παντα, η κοπελα στη ωρα της.
Ηρθε με απλο ντυσιματακι, στα μαυρα.
Προσωπο πολυ κοντα στις φωτο, ματαρες, σωματακι αδυνατο με καποια χαλαροτητα ομως, ηλικια περιπου στα 35 θα ελεγα.
Επικοινωνια πολυ καλη, μιλαει καλα αγγλικα, απο Σιβηρια μου ειπε ειναι.Θα κατσει καιρο Αθηνα.
Φιλακια ειχαμε με γλωσσα, φιλαει ωραια.Ξεκιναει μια πιπα εξαιρετικη...πιπαρα...με γρηγορο ρυθμο, προσπαθειες για deepthroat, εβγαζε και κατι κραυγουλες, περασε και απο τα αρχιδια και εκανε εξαιρετικο rimming (+30 extra).
Εγλυψα και εγω λιγο το μουνακι της που υγραθηκε κ φανηκε να το απολαμβανει.
Περασμα καποτας και στα 4 για anal (+50 extra)
Η Valeria στη ακρη του κρεβατιου στημενη στα 4 και εγω ορθιος να μπαινω στο κωλαρακι της...ωραια αισθηση.Στην αρχη αργα και μετα σε γρηγορο ρυθμο...και μετα απο λιγο ηρθε το τελος.
Στο ημιχρονο κρασακι λευκο, τσιγαρακι κ κουβεντουλα να παρουμε μια ανασα και ακολουθησε ενας ακομα γυρος μια απο τα ιδια.
Καλη περιπτωση, το κατεχει το αθλημα.
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Φεβρουαρίου 10, 2023
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
230€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή