Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 20 10
Call-Girls 32691
Γενική βαθμολογία

4.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)

5.0
Εμφάνιση (σώμα)

3.0
Γενική συμπεριφορά

5.0
Επικοινωνία

5.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

5.0
Σχέση αξίας/κόστους

3.0
Εντάξει ρε παιδιά είπαμε να κάνουμε photoshop αλλά όχι κι έτσι δηλαδή... τρόμαξα να την γνωρίσω μόλις άνοιξα την πόρτα και μπήκε το κορίτσι νόμιζα ότι ήρθε άλλη κοπέλα!!!
ΟΚ μικρή με απαλό δερματακι λόγω ηλικίας και ωραία μάτια αλλά μέχρι εκεί...
Και εντάξει το γραφείο, business is business, αλλά και όλοι οι υπόλοιποι δεν είδατε τα καμιά 10ρια παραπάνω κιλά???
Οι φωτογραφίες όλες παλιές αλλά πολύ παλιές ακόμα και οι 3 πρώτες του γραφείου που είπε κάποιος...
Έλεος δλδ... είπα και στο γραφείο που κατά τα άλλα φέρνει καταπληκτικά κορίτσια ( Dasha έρχεται κριτική) να αποφεύγεις τέτοια ατοπήματα...
Μάλλον σε εμένα έτυχε να έρθει... μεταμορφωμενη ??
Ακόμα και στην συμπεριφορά απλά διεκπεραιωτικη αλλά ΟΚ εκεί ίσως να φταίω κι εγώ που είχα ήδη χαλαστει...
Καλή συνέχεια συναγωνιστές!!!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Φεβρουαρίου 20, 2023
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
140€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Παραπλανητικές (πολύ επεξεργασμένες/παλιές)
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Με τίποτα!
yianmark
Ενεργό Μέλος
10
Πόντοι:
290
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Bartender 74, mancunian1986, pavlaras21 και 17 άλλα μέλη

Σχόλια

10 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
22 Φεβρουαρίου, 2023
Φίλε καλώς ήλθες στο κλαμπ των τρελών μαζί μου. Να προσέχεις ποιούς διαβάζεις και να βλέπεις και κριτικές από άλλα προφίλ της κάθε κοπέλας. Μπορεί να βρεις κάποια διαφορετική άποψη που θα σε σώσει.
Αν κάποιος από όσους έγραψαν κριτική για τη λεγάμενη θίχτηκε από αυτά που γράφω εδώ στα παπάρια μου.....Γαμήσου
review reaction 1 Bartender 74, yianmark, bigmountain89 και 4 άλλα μέλη
22 Φεβρουαρίου, 2023
Στο συγκεκριμένο γραφείο το έχουν παραχέσει με το photoshop.
Θέλει πολύ προσοχή στην επιλογή ενός κοριτσιού και παράλληλα καλή διασταύρωση πληροφοριών.
review reaction 1 Bartender 74, yianmark, bigmountain89 και 3 άλλα μέλη
22 Φεβρουαρίου, 2023
Θεουλης ο mallias20
review reaction 1 yianmark, hornyasfuck
23 Φεβρουαρίου, 2023
Ἐπειδή πᾶμε μὲ πουτάνες γιά νά ἱκανοποιήσουμε τὴ ματαιοδοξία μας καί τὸν ἐγωϊσμό μας, πολλοί ἀπό μᾶς, ὄχι ὅλοι ἄν καί ὅλοι τὸ σκεπτόμαστε, δέ θέλουμε νά παραδεχθοῦμε ὅτι κάποιες φορές τρῶμε ἧττα.

@Annapurna ΥΓ: "πολλή προσοχή", ἐπίθετο, ὄχι ἐπίρρημα
review reaction 1 review reaction 3 Bartender 74, yianmark, bigmountain89 και 3 άλλα μέλη
23 Φεβρουαρίου, 2023
Να υπενθυμίσω μόνο ότι η Dasha προέρχεται από άλλο γραφείο ,στο οποίο μάλιστα έγινε
σημείο αναφοράςΜατάκι
review reaction 1 Bartender 74, bigmountain89, George Iakovidis και 1 ακόμα μέλος
23 Φεβρουαρίου, 2023
Σωστος μαλλιας,αυτο συμβαινει και με πολλές ακομα..Που να δειτε και την ΜΠΟΖΕΝΑ!!ΚΙ ομως καποιοι τις παινευουν...οι γνωστοι που παντα περνανε καλα!ξερεις απο πριν τι θα διαβασεις οταν βλεπεις μια κριτικη χωρις καν να την ανοιξεις την σελιδα!!Και προσοχη,πολλοι δεν ειναι προμοτορες,τα γραφουν επειδη τα πιστευουν,δηλαδη ειναι αμπαλοι!
review reaction 1 review reaction 3 Bartender 74, hornyasfuck, yianmark και 1 ακόμα μέλος
23 Φεβρουαρίου, 2023
Εγώ θα διαφωνήσω. Την είδα στο πρώτο της τουρ και πέρασα καλά και είχα γράψει κριτική. Παραπανίσια κιλά είχε ναι, αλλά όχι και χοντρή. Οι πρώτες 3 φωτό είναι (ήταν) ακριβέστατες. Στο πρόσωπο συνάντησα αυτό που βλέπω στις φωτό.
Αυτό που θέλετε κάποιοι να είναι οπωσδήποτε η κοπέλα των φωτό, δεν το καταλαβαίνω.
Ακόμα και η Ντάσα (που ήρθε με μεταγραφή) δεν είναι ακριβώς όπως στις φωτό.
Είτε άλλαξε πολύ αυτή τη φορά είτε σου έστειλαν άλλη.
review reaction 1 review reaction 3 MpleMaimou, hornyasfuck, yianmark
23 Φεβρουαρίου, 2023
@bigmountain89 Ρε μαν σα ροφός είναι η κοπέλα......Βγάλε το σέρβις από την εξίσωση που άντε σε μένα έπεσε αγουροξυπνημένη και ψόφια και με κοίταζε σα να να της σκότωσα τη μάνα. Έχει σχέση το πρόσωπο με τις φωτογραφίες; Και το κορμί το είχα χαρακτηρήσει ενδιαφέρον, αλλά την έσωσε το νεαρό της ηλικίας. Αν το έχει παρατήσει εντελώς θα γίνει γιουβαρλάκι.....
review reaction 1 Bartender 74, hornyasfuck, yianmark
23 Φεβρουαρίου, 2023
@bigmountain89 ...είτε όταν την είδες εσύ πήγαινε γυμνάσιο η κορασίδα ?
review reaction 3 Bartender 74, hornyasfuck
24 Φεβρουαρίου, 2023
@mallias20 σαν ροφος; Ε τοτε εχει αλλαξει πολυ. Θα την εκανε την επεμβασουλα μετα το πρωτο της τουρ πριν παει θεσσαλονικη. Κριμα για την κοπελα
review reaction 1 Rensten, hornyasfuck
10 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10