Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 3 10
Call-Girls 14300
Γενική βαθμολογία

5.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)

4.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

6.0
Επικοινωνία

5.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

6.0
Σχέση αξίας/κόστους

5.0
Έγραψα μια κριτική σεντονι αλλά το μετάνιωσα και την έσβησα... επιγραμματικα λοιπον:
Ομορφιά πολύ κάτω του μετρίου για τα γούστα μου

Σωματακι κομπλε, μια χαρα μέσα στα γούστα μου...

Φιλί, δεν είναι να πετάς την γλώσσα σου έξω λες και είσαι βάτραχος και κυνηγάς κουνούπια

Καθαρη
Λίγο γυαλίζει το μάτι της, στην κυριολεξία

Αποκλείεται να είναι 27 που γράφουν, ειναι αρκετά πιο πάνω ενδεχομένως πάνω από 35-37...

2 τελειώματα, 1 μέσα της, 1 στην πλάτη της..

Δεν θέλω να γράψω παραπάνω λεπτομέρειες γιατί αν εξαιρέσεις το σώμα, τα άλλα είναι κάτω του μετρίου...
Η κανονική βαθμολογία θα ηταν(δεν έχω τις απαιτούμενες κριτικές για να με αφήσει μέχρι το 10)..;

Εμφάνιση (πρόσωπο) 4
Εμφάνιση (σώμα) 9
Γενική συμπεριφορά 6
Επικοινωνία 6
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή 6
Σχέση αξίας/κόστους

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Φεβρουαρίου 20, 2023
Διάρκεια
1μιση ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
200€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Πίπα
ΜΕ προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
nothorny
Ανώτερος
13
Πόντοι:
5.784
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 old boy, mancunian1986, maradona7 και 23 άλλα μέλη

Σχόλια

7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
21 Φεβρουαρίου, 2023
με πρόλαβες φιλαράκι από το να την "πατήσω" και εγώ...και εμένα το σώμα με έκανε να την σκεφτώ για τα περαιτέρω αλλά μετά την κριτική σου..bye bye...να σαι καλά και να γαμάς καλύτερα!
review reaction 1 hornyasfuck, nothorny
21 Φεβρουαρίου, 2023
Φίλε αν ξεπεράσεις το ψυχολογικό σοκ της ομορφιάς , και τα διάφορα θέματα, φιλί, λίγο τρέλα και τέτοια.. αν την δεις απλά σαν "τρυπα" ειναι μια χαρά(εγω δεν μπορώ ετσι)... αλλά μέχρι εκεί... και εμένα το σώμα με έκανε να κλείσω, αλλά... βυζι ανύπαρκτο, ρώγα τεράστια . Είπαμε όμως ... περί ορέξεως που λένε . ...
review reaction 1 hornyasfuck
21 Φεβρουαρίου, 2023
Πρόσωπο τόσο χάλια? Και φαίνεται για 35 -37? Και την είχα στο νου μου λόγω φωτογραφιών
review reaction 1 hornyasfuck
21 Φεβρουαρίου, 2023
Το πρόσωπο εμένα με χάλασε πάρα πολύ.. και ναι είναι μεγαλύτερη... εκτός κ αν με ξεγελάει τόσο το πρόσωπο, δεν ξέρω... παντως 27 δεν την κάνω με τίποτα...
review reaction 1 review reaction 3 makao, hornyasfuck
21 Φεβρουαρίου, 2023
μα πόσο άσχημο να είναι το πρόσωπο;
Μάγισσα Φούρκα; Γεωργία Βασιλειάδου;
Με 9 κορμί όταν σε παίρνει πίπα και σε κάθετε στα 4 θα είναι καλά
στα φιλιά ζορίστηκες;
21 Φεβρουαρίου, 2023
Μάστορα ο κάθε άνθρωπος έχει ένα γούστο συγκεκριμένο... το σώμα της είναι στην βαθμολογία που έβαλα, βάσει δικού μου γούστου. Το πρόσωπο , αντίστοιχα, είναι στην βαθμολογία 4 γιατί δεν μου άρεσε καθόλου.. μπορώ να σου φέρω παραδείγματα ηθοποιών αλλά δεν είναι σωστό.. και να φανταστείς ότι την αρχική μου κριτική την έσβησα γιατί έγραφα πολλά... και αυτά που έγραψα, με το ζόρι τα έγραψα γιατί δεν είναι του χαρακτήρα μου να κράζω... εχυσα άνετα λόγω σώματος και λόγω αυτών που έγραψα στην κριτική μου.
21 Φεβρουαρίου, 2023
Βγάζει την γλώσσα σα κόμπρα λέει ο από κάτω, σα βάτραχος λέει ο τύπος εδώMoney Mouth
Οχι και πολύ κολακευτικό!
review reaction 1 makao, nothorny
7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7