Λεπτομέρειες αξιολόγησης
8.0 105 10
Call-Girls
321563
Γενική βαθμολογία
8.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
9.0
Γενική συμπεριφορά
8.0
Επικοινωνία
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
9.0
Χωρίς να είναι ιδιαίτερα ψηλή έχει ένα σώμα το οποίο πολλές θα ζήλευαν.Ευλιγιστο με τέλειο κώλο και γενικά η συγκεκριμένη είναι μουναρος για πήδημα.Ειχα το αντίτιμο στο κομοδίνο με το οποίο δεν ασχολήθηκε μέχρι τέλους.Αφησε τα απαραίτητα στο τραπέζι και μπήκε στο μπάνιο.Η αναμονή έξω μικρή για να βγει με ένα καυλιαρικο σετ από μαύρα εσώρουχα.Ξεκινησε μια εξαιρετική πίπα η οποία μπορεί να σε κάνει να χύσεις εκεί.Γλωσσοφιλα στο ενδιάμεσο ναι και μετά την γάμησα για λίγο σε doggy.Με θέα την κωλαρα της και τις εκφράσεις που έβλεπα στον καθρέφτη το να χύσω ήταν ευκολακι.
Διάλειμμα από το πήδημα για ένα ποτάκι.Δευτερο μέρος με πολύ ένταση
Με 69 στο πεντακάθαρο μουνί της και πιο βαθιά πίπα.Εδω με κάτι κολπα που μου έκανε σε ένα συνδυασμό πίπας και handjob δεν άντεξα και πολύ και εχυσα στο στόμα της.Η γυναίκα φαίνεται ότι έχει εμπειρία και κινείται άνετα.Το σώμα της είναι φοβερό και οι υπηρεσίες σωστές με τα νορμάλ extra.Για το θέμα anal ούτε συζήτηση καθώς μένει απλά να τον κοιτάς...
Διάλειμμα από το πήδημα για ένα ποτάκι.Δευτερο μέρος με πολύ ένταση
Με 69 στο πεντακάθαρο μουνί της και πιο βαθιά πίπα.Εδω με κάτι κολπα που μου έκανε σε ένα συνδυασμό πίπας και handjob δεν άντεξα και πολύ και εχυσα στο στόμα της.Η γυναίκα φαίνεται ότι έχει εμπειρία και κινείται άνετα.Το σώμα της είναι φοβερό και οι υπηρεσίες σωστές με τα νορμάλ extra.Για το θέμα anal ούτε συζήτηση καθώς μένει απλά να τον κοιτάς...
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Φεβρουαρίου 18, 2023
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
170€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Σχόλια
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
19 Φεβρουαρίου, 2023
Ελα ρε και τρομαξαμε ότι πήρε τις γατες της και έφυγε.. Εξαφανισμένη όχι μονο από το GE αλλά απ όλα τα εσκορταδικα, φωτο κατεβασμενες, κλάμα.. Αφού τα λύθηκε όποιο ηταν το θεμα και επέστρεψε, δεν μας πεφτει λόγος, μόνο ακονίζουμε ψολές...
daddycool
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1