Λεπτομέρειες αξιολόγησης
8.0 72 10
Call-Girls
293140
Γενική βαθμολογία
7.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
7.0
Γενική συμπεριφορά
7.0
Επικοινωνία
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Νεος στον στοιβο του αθλήματος περιμενα να εχω εναν μικρό αριθμό συναντήσεων πριν γράψω την πρώτη μου κριτική. Σήμερα ο κλήρος έπεσε στην αγαπημένη Αννα που συνάντησα για δεύτερα φορα. Συνάντηση στον χώρο μου για μιαμιση ωρίτσα, το κορίτσι ήρθε περιποιημένο στην πορτα μου με μικρή καθυστέρηση. Λιγο κρασακι ενα τσιγαρο και πρώτος γύρος άκρως ικανοποιητικός για εμένα που μάλλον κινούμαι σε κατάσταση GFE. Διάλειμμα, κουβεντούλα κρασακι τσιγαρο και δεύτερος γύρος όπου όπως και στον πρώτο υπήρξαν εναλλαγες στάσεων με τελείωμα στο στοματάκι της. Σαν πρώτη κριτική οι βαθμοί που μπορώ να δώσω δεν ανταποκρίνονται στο όριο του 7 που αφήνει το σύστημα. Για το σώματακι της για εμένα που μου αρέσουν οι αδύνατες δίνω 9, για συμπεριφορά-επικοινωνία 10 γιατι είναι μια κοπέλα που πέρα από καλό σεξ μπορεί να σε κάνει να νοιώσεις άνετα, και να ανταλλαξεις δύο κουβέντες. Για το κόστος είναι εντελώς υποκειμενικό γιατι εξαρτάται απο το τι μπορείς να διαθέσεις αλλα για εμένα είναι 10. αννούλα είσαι η ψυχοθεραπεία που χρειαζόμουνα! Να περνατε καλά!
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Φεβρουαρίου 18, 2023
Διάρκεια
1μιση ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
250€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα καταπίνει)
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Σχόλια
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
19 Φεβρουαρίου, 2023
Μηπως εκ παραδρομής γράψατε 50 ευρώ το κόστος του ραντεβού ή ισχύει αλήθεια?
A
Accountant
19 Φεβρουαρίου, 2023
250 γράφει ☺️
Anna24
19 Φεβρουαρίου, 2023
250 εχω γραψει!
S
stylos79
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3