Λεπτομέρειες αξιολόγησης

5.1 6 10
Γενική βαθμολογία

5.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

3.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

4.0
Σχέση αξίας/κόστους

3.0
Τα γράφω μόλις τα έζησα τώρα για να έχω φρέσκο το συναίσθημα της αποτυχίας και του εκνευρισμούΕν ολίγοις,η κοπέλα είναι πολύ όμορφη, όντως 18, φαίνεται το νεανικό της ηλικίας.
Σωματακι νεανικό κι αυτό, πραγματικά ένα πολύ ωραίο μουνάκι που θα δεις έξω και θα θέλεις να ξεσκίσεις στα 4.

Δυστυχώς,δεν είναι έτσι τα πράγματα.Δεν άκουσα συμβουλές επειδή ήθελα να το γαμησω αυτό το μουνι και βαυκαλιζομουν ότι θα το κάνω εγώ να χύνει και να κάνει σε μένα ότι δεν κάνει στους άλλους.

Πολύ μαλακας!!
Η κοπέλα είναι μικρή και δεν κάνει τίποτα ιδιαίτερο, πρωτοβουλίες μηδέν, αγγλικά κυριολεκτικά 0, ουτε google translate δεν ξέρει να χειρίζεται καλά...
Συνεχίζουν τα άσχημα, πίπα ΜΕ προφυλακτικό, τζελ να φάνε κι οι κότες, επίσης η πίπα νεροβραστη. Δάκτυλα πουθενά δεν αφήνει, ούτε να ακουμπήσεις επάνω στο μουνι της με τον πουτσο σου έστω και μερικά εκατοστά μακρυά...
Από σεξ, πολύ νεροβραστη η φάση, θετικό ότι είναι στενή αλλά μόλις άρχισα λίγο να της τον χωνω πιο δυνατά και βαθιά, κατευθείαν με σταμάτησε.Κι όλη την ώρα να λέει ρωσικά τύπου όλα καλά, τί συμβαίνει ( δεν ξέρω ρωσικά αλλά σταματαγε την ροή επειδή το καθετί που έλεγα το έπαιρνε σαν να είναι αναγγελία του Πάππα σε σημαντικότητα.Μαλλον είναι πάρα πολύ ψαρωμενη για να χαλαρώσει αρκετά ώστε να δείξει τουλάχιστον ότι το ζει.

Την έδιωξα στα 28 λεπτά,και το χειρότερο είναι ότι πήρα το γραφείο για να ζητήσω να μου αφήσουν τουλάχιστον τα μισά χρήματα ή κάποια από αυτά εφόσον έμεινε πολύ λίγο μέσα στο δωμάτιο και εκείνοι μου έλεγαν μαλακίες ότι στα εξωτερικά ραντεβού το ελάχιστο είναι μία ώρα και δεν μπορούν να μου δώσουν τίποτα.

Μου έλεγαν ότι με είχαν προειδοποιήσει για την απειρία της κοπέλας και το ότι δεν μιλάει αγγλικά, αλλά έχω τα μηνύματα που τους έλεγα τουλάχιστον να συνεννοείται και μου έλεγαν ναι.Παπαρια συνεννόηση!!

Δυστυχώς δεν πέρασα καθόλου καλά μαζί της παρόλο το ότι είναι μουναρα, αλλά τι να το κάνεις.
Ίσως αν περάσουν κάποια χρόνια και φάει πολλές ψωλες να πουτανεψει παραπάνω,αν και δεν το βλέπω, είτε διότι θα αποκτήσει τεράστιο τουπε είτε επειδή είναι κορίτσι χαμηλών τόνων.
Από εμφάνιση ,μου ήρθε με τις βλακείες που φοράνε τα 18χρονα ,σπορ παπούτσια, ένα κολλητό δερμάτινο μαύρο παντελόνι και ένα πανωφόρι μαύρο φτηνιαρικο.

Δεν προτείνεται γενικά μέχρι να μάθει να τον παίρνει σαν καλό πουτανακι.Τι να πω πλήρης απογοήτευση....

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιανουαρίου 01, 1970
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
140€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Κακή
Τήρηση υπηρεσιών
ΔΕΝ τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
ΜΕ προφυλακτικό
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Ragnar Bjornson
Ενεργό Μέλος
8
Πόντοι:
300
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 TOMCRUISE, xagnostos2006, doc_lin και 29 άλλα μέλη

Σχόλια

16 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
1 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
18 Φεβρουαρίου, 2023
Να προσθέσω ότι 7 στην εμφάνιση με αφήνει το σύστημα,θα έβαζα πρόσωπο 9( μοντελακι σαν τις φωτογραφίες χωρίς πλάκα) σώμα 8 ( ιδανικά θέλει γυμναστική για εμένα ,για τους άλλους είναι 9αρι, τα βυζάκια είναι μικρά αλλά όλο είναι αρμονικό, πραγματικά είναι πολύ όμορφη κοπέλα και το λέω διότι δεν βλέπεις τέτοιες καθημερινά, ένα παράπονο μου...)
review reaction 1 hornyasfuck, Annapurna, Zebu και 2 άλλα μέλη
19 Φεβρουαρίου, 2023
Φιλαράκι μου επειδή κι εγώ ήθελα να τη συναντήσω θα σου πώ απλά ότι το γραφείο με απέτρεψε και τους ευχαριστώ και κάτι είχα αναφέρει στο νήμα του γραφείου. Από ότι κατάλαβα κι εσένα σε απέτρεψαν;
review reaction 1 hornyasfuck, Yatoputso
19 Φεβρουαρίου, 2023
Εμένα δεν με απέτρεψαν,μου είπαν απλά ότι είναι άπειρη πολύ.
review reaction 1 hornyasfuck, bigmountain89
19 Φεβρουαρίου, 2023
Με το ειναι απειρη πολυ που σου ειπαν σημαινει οτι προσπαθησαν να σε αποτρεψουν. Αρα η ευθυνη 100% της επιλογης ειναι δικη σου. Δεν θα σου ελεγαν και μην την παρεις.
review reaction 1 hornyasfuck, Antonis78
19 Φεβρουαρίου, 2023
για κάποιον που δεν θέλει πολλά πολλά και να είναι μια χαλαρή ώρα κάνει φίλε;
review reaction 1 hornyasfuck, Ragnar Bjornson
19 Φεβρουαρίου, 2023
θελει χμλ πολλα για να φτασει σε καποιο σημειο και πολλες συμβουλες απο τις παλιες θα φαει πολυ κραξιμο αν δεν βελτιωθει
review reaction 1 hornyasfuck
19 Φεβρουαρίου, 2023
Μαλλον με αυτα που ειπες , εμας μας απετρεψες να την παρουμε. Και εγω μολις το ειδα , το λατρεψα και ηθελα να το κλεισω, αλλα μαλλον...δεν κανει γι αυτο. Τωρα , τι χλμ να γραψει και τι κραξιμο που λετε , μηπως φαει σουτ και πισω στη Ρωσια...μπορει να της υποσχεθηκαν άλλα ...ΠΧ modeling , και εβγαλε την αρνηση στο πελατη. Βλεπε προσφατη συλληψη κυκλωματος με λατινες. Μαλλον μας εσωσες τελικα.
review reaction 1 hornyasfuck, pavlaras21
19 Φεβρουαρίου, 2023
Δηλαδή για GFE και αγκαλίτσες προτείνεται;
S
Since91
19 Φεβρουαρίου, 2023
Μεχρι να την περασει ενα χερι ο mimis69 και θα στρωσει
review reaction 3 james034, hornyasfuck
19 Φεβρουαρίου, 2023
Γράφεις 140 ευρώ ως κόστος. Στη σελίδα του γραφείου αναφέρει 160. Τελικά σου έκοψαν τα 20 ευρώ;
16 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
1 2