Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 4 10
Γενική βαθμολογία

7.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)

9.0
Εμφάνιση (σώμα)

9.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

6.0
Σχέση αξίας/κόστους

6.0
Ό,τι ακριβώς βλέπετε στις επισυναπτόμενες φωτογραφίες. Πολύ όμορφη κοπέλα. Λίγο στενή περιφέρεια κάτω, όπως όλες σχεδόν οι προικισμένες βυζαρούδες. Κατά τα άλλα πολύ όμορφο και γλυκό πλάσμα. Έκλεισα συνάντηση την επόμενη ημέρα από την αφιξή της, μισάωρο μεσημεριανό αναγνωριστικό incall στο εξυπνοχοτέλ. Δεν έχω κάνει ξανά incall και έφαγα μεγάλη ήττα με 2 receptionist και 2 του προσωπικού (2 άντρες και 2 γυναίκες) να με ρωτάνε κοιτώντας με στα μάτια "Πού πηγαίνετε;" και εγώ αμήχανα να λέω τον κωδικό και το δωμάτιο. Ευτυχώς φορούσα γυαλιά ηλίου και γλύτωσα το eye contact, ανέβηκα σαν αίλουρος τα λιγοστά σκαλιά και πήγα στο δωμάτιο.
Χτύπησα, άνοιξε, μου άρεσε πολύ και ήταν πολύ ευγενική αν και κρατούσε μία απόσταση... Με κοιτούσε καθισμένη στο κρεβάτι να βγάζω και να διπλώνω τα ρουχαλάκια μου με τα αμήχανα ματάκια μου να την κοιτάνε σαν ξερολούκουμο. Η οκνηρία της σε αυτά τα αρχικά καίρια λεπτά, με έκανε να καταλάβω ότι μάλλον δεν ήταν η μέρα της (κρίνοντας από τις μετέπειτα κριτικές πολλών άλλων φίλων που είναι πολύ καλές). Το κατοσταρικάκι μου θα πήγαινε χαμένο.

Fun facts:
Φιλάκια πολύ μαζεμένα, στο τέλος αναγκάστηκε να μου δίνει γλωσσόφιλα ενώ τον έπαιζα για να τελειώσω.
Στοματικό απίστευτα τυπικό, σαν να γλύφει παγωτό που δεν έχει ακόμα ξεπαγώσει. Καταλαβαίνετε.
Εκπληκτικό, συλλεκτικό στήθος. Ίσως το ομορφότερο στήθος που έχω συναντήσει.
Ωραιότατα Αγγλικά, φαίνεται καλλιεργημένη κοπέλα.
Στο σεξ σερνόταν, δεν θέλω να ακούγομαι κακός, πιστεύω όλους τους υπόλοιπους φίλους που έχουν γράψει το αντίθετο, αλλά στην περιπτωσή μου αυτό δεν συνέβη ούτε στο ελάχιστο...
Σε 10-15 λεπτά είχα γίνει μούσκεμα. Μούσκεμα. "Συγνώμη" μου λέει "είχα ξεχάσει να ανοίξω το κλιματιστικό".
Ψιλοξενερωμένος, ιδρωμένος, αλλά αποφασισμένος να την γαμήσω και να την χύσω, της είπα να ρωτήσει τα headquarters αν έχουμε δυνατότητα να κάνουμε το ραντεβού μονόωρο. Η απάντηση του γραφείου χειροτέρεψε την ξενέρα καθότι ήταν αρνητική. Είχαν μείνει 10 λεπτά, η Ρόζα με κοιτούσε αμήχανα.
Να ξεκαθαρίσω εδώ ότι είμαι πολύ απλός πελάτης, αγκαλίτσες, το τσιμπουκάκι μου και μία-δύο ωραίες στάσεις μου αρκούν. Είμαι δε πολύ σχολαστικός στην καθαριοτητά μου.
Ξάπλωσα, ξεκίνησα να μαλακίζομαι, ξεκίνησε τα φιλιά, έχυσα με το χέρι.
Κατάντια. Φταίω και εγώ.
Μην βασιστείτε στην κριτική μου, καθώς διαβάζω πολύ καλές για την κοπέλα, που με κάνουν και απορώ.
Τι με κοιτάζεις Ρόζα μουδιασμένο, συγχώρα με που δεν καταλαβαίνω...

Η κριτική αφορά το τελευταίο της τουρ.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
30 λεπτά
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
100€
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
S
Κριτικές:
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 xan4625, Elganador, hornyasfuck και 7 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
18 Φεβρουαρίου, 2023
100 ευρώ για μια μαλακία, είναι πολλά...
review reaction 1 hornyasfuck
19 Φεβρουαρίου, 2023
"Κατάντια. Φταίω και εγώ. Μην βασιστείτε στην κριτική μου, καθώς διαβάζω πολύ καλές για την κοπέλα".
Όχι συνάδελφε, δεν φταις εσύ. Αν μια κοπέλα είναι όμορφη μεν αλλά χλιαρή έως ψυχρή και κρατάει τις αποστάσεις και δείχνει οκνηρία, φταίει αυτή και μόνο αυτή.
Όσο για τον αν πρέπει να βασιστούμε ή όχι στην κριτική σου, προσωπικά όταν διαβάζω για μια κοπέλα καλές κριτικές και μετά μια αρνητική, θεωρώ μούφα τις καλές.
Την έχω πατήσει κάποιες φορές με κοπέλα που μου βγήκε παγοκολώνα ενώ είχε καλές κριτικές και το έχω μάθει το παραμύθι πλέον. Μην απορείς λοιπόν.
review reaction 1 Drunk Sinatra, hornyasfuck, Since91
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2