Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 47 10
Call-Girls 111622
Γενική βαθμολογία

7.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Η συνάντηση έγινε σε γνωστό καλό ξενοδοχείο της Αθήνας ημερομηνία ενδεικτική.

Η επικοινωνία με το γραφείο ήταν αρκετά καλή, λακωνική και ενημερωτική τόσο όσο. Η κοπέλα ήρθε στη ώρα της αρκετά φρέσκια και πρόθυμη (ενδεχομένως να ήταν το πρώτο της ημέρας) και πολύ περιποιημένη και στο ντύσιμο (0/πολύ κομψό) και στη καθαριότητα. Είναι μικροσκοπική με κωλαρα και μικρό βυζάκι (συνάντηση προ πλαστικής ) τη προτιμούσα φυσική αλλά και το εξτραδακι που έβαλε δε με χαλάει.
Μετά το μπάνιο κατευθείαν στη μάχη. Ικανοποιητική πίπα, όχι η καλύτερη που μου έχουν πάρει αν και δε το πίεσα ιδιαίτερα με το μυαλό μου να ειναι συνέχεια στο κωλο της (anal lover). Ο κωλος της είναι όπως στις περιγραφές των υπολοίπων και καλύτερης αίσθησης, αρκετά δουλεμενος αλλά παραμένει όσο σφιχτός χρειάζεται, αν και στο καθένα είναι υποκειμενικό το βίωμα, προσωπικά τον καταχαρηκα. Δε πιστεύω ότι τρελενεται να τον δίνει γιατί δεν αντέχει σε μεγάλη ένταση, αλλά όπως είπα είναι ανάλογα στον άνθρωπο και τη μέρα. Με τρέλανε βέβαια η αίσθηση του μουνιού της το οποίο είναι ιδιαιτέρως σφιχτό και αν το διαχειριστείς σωστά και τη κοπέλα επίσης μπορείς να τη τελειώσεις εύκολα, τουλάχιστον φαίνεται να το απολαμβάνει αρκετά.
Συνολική διάρκεια 1 ώρα με το σεξ να αποτέλεσε τα 40-50 λεπτά.
Μιλάει πολύ καλά ελληνικά χωρίς να προβληματίζεται και ξέρει πως να ελλισεται στο διάλογο και να δημιουργεί μια ευχάριστη ατμόσφαιρα.
Δε βρήκα κάποιο αρνητικό πέρα από τα πρώτα προσποιητά βογκητα.

Από εμφάνιση είναι πιο κοντά στο ιδανικό μου από όποια άλλη έχω πάρει, συνεπώς το 7 είναι λίγο. Θα τη ξανασυναντουσα σιγουρα αλλά έχω καιρό να τη δω στο σάιτ, πιθανότατα να λείπει εξωτερικό ακόμα.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαρτίου 03, 2022
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
170€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή